Z Axis Ngangkat Kolom

  • Z Axis Lifting Column For Laser Machines

    Z Axis Ngangkat Kolom Pikeun Mesin Laser

    Z Axis Z sumbu bisa dibagi jadi dua jenis, kontrol Manual jeung kontrol listrik.Stroke sumbu manual gaduh 600mm-1200mm, rubakna 130mm sareng 170mm(Opsional) Upami anjeun peryogi angkat listrik, mangga ngahubungi kami Gambar Produk Dimensi Produk