Cina Ultraviolet UV Laser Sumber 355nm

  • Ultraviolet (UV) Laser 355nm- JPT Lark 3W Air Cooling

    Ultraviolet (UV) Laser 355nm- JPT Lark 3W Air Cooling

    JPT UV Laser Lark Series 355nm, 3W, Air Cooling Lark-355-3A mangrupikeun produk UV panganyarna tina séri Lark, anu ngadopsi metode manajemén termal ngagabungkeun dissipation panas konduksi sareng dissipation panas konveksi hawa.Dibandingkeun sareng Seal-355-3S, éta henteu ngabutuhkeun chiller cai.Ngabandingkeun jeung merek sejen, dina watesan parameter optik, lebar pulsa narrower (<18ns@40 KHZ), frékuénsi pengulangan leuwih luhur (40KHZ), kualitas beam leuwih hadé (M2≤1.2), sarta titik rou luhur. .
  • Ultraviolet (UV) Laser 355nm- JPT Seal 3W 5W 10W 15W

    Ultraviolét (UV) Laser 355nm- JPT Seal 3W 5W 10W 15W

    JPT UV Laser Seal Series 355nm, 3W, 5W Bandingkeun sareng laser IR, prosés laser UV langsung megatkeun beungkeut kimia objék, Prosésna ngahasilkeun panas leuwih saeutik pikeun ngaleutikan éfék termal, bahan olahan péngkolan ka tingkat Atom, ngurangan kontaminasi kana lingkungan.Fitur tina laser UV nyaéta pondok dina panjang gelombang, ukuran titik leutik, tanaga sengit, solusi luhur, éta alus pikeun precision nyirian, Sarat linewidth sempit, kualitas luhur nyirian, kirang pangaruh termal, ogé kalawan ...
  • Ultraviolet (UV) Laser 355nm- Huaray China Polar 3W, 5W, 10W Water Cooling

    Ultraviolet (UV) Laser 355nm- Huaray Cina Polar 3W, 5W, 10W Penyejukan Cai

    Huaray UV (Ultraviolet) Laser Sumber 355nm 3W, 5W, 12W Cai Cooling The Poplar runtuyan nanosecond lasers UV nawarkeun desain anyar sadaya-dina-hiji, nu gampang pikeun integrasi.Lebar pulsa sempit dina frékuénsi luhur, dampak termal low on edges processing, sarta efisiensi tinggi bisa dihontal.Dina waktos anu sami sareng fungsi shift frekuensi triple, anu sacara efektif tiasa manjangkeun umur laser.Sareng fungsi ngawaskeun online pilihan pikeun nyumponan kaayaan nungtut prosés industri ...