ipis / Kandel Film résistor laser motong Mesin - TS4210 Series Cina

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Mesin Trimming Resistor Serbaguna Pikeun Sirkuit Film Ipis sareng Kandel

TS4210 runtuyan laser trimming mesin dirancang jeung dikembangkeun ku SharpSpeed ​​Precision(100% perusahaan bawahan JCZ)pikeun pasar trimming fungsional.Bisa ngalakukeun trimming laser tepat dina parameter relevan rupa ipis-pilem / pilem kandel sirkuit terpadu.Ieu cocog pikeun laser trimming sensor tekanan, sensor ayeuna, sensor photoelectric, chargers, attenuators, sarta produk lianna.

Fitur Utama

◆The parabot bisa ngawujudkeun adjustment tepat parameter circuit terpadu, kayaning lalawanan, tegangan, ayeuna, siklus, frékuénsi, jsb;
◆ Self-dimekarkeun sistem pangukuran multi-kanal (nepi ka 96 saluran), akurasi tinggi, speed tinggi, stabil sarta dipercaya;lumaku pikeun rupa-rupa bahan pilem kandel;
◆Bisa loyog jeung spésifikasi béda tina konektor dewan usik, cocog sareng sagala jinis dewan usik baku;ngalayang struktur ukur usik téh customizable pikeun minuhan kabutuhan tuning husus;
◆ modul X / Y precision High kalawan struktur platform clamping pneumatic pikeun minuhan sarat tina ukuran produk béda jeung platform clamping boga sudut rotasi adjustable sarta jangkungna;
◆Mibanda hak cipta intelektual bebas tina software trimming, kalawan panganteur ramah-pamaké sarta gampang beroperasi.Jeung sistem CCD coaxial pikeun alignment otomatis ogé terpadu.
◆Fléksibel tur gampang fungsi timer programming pikeun minuhan sarat trimming pribadi, gampang pikeun nyimpen, ngelingan, ngaropéa, nu geus greatly ningkat efisiensi produksi masal;
◆A-rupa adjustable lalawanan motong jenis péso: péso tunggal, L péso, permukaan disapu, U péso, sarta mode dotting acak papanggih rupa-rupa sarat prosés.
◆It ngarojong impor bets jeung ékspor trimming data, nu merenah pikeun ngolah produksi jeung manajemén kontrol kualitas;
◆The panganteur ékspansi GPIB ditangtayungan, nu bisa disambungkeun kana alat ukur éksternal pikeun fungsi séjén;
◆ Loading na unloading otomatis mékanisme ieu dilengkepan, nu greatly ngaronjatkeun efisiensi produksi masal;

Gambar produk

spésifikasi

Sistem Pengukuran
Rentang motong 1.0 - 1.0MΩ (Tinggi sareng résistansi rendah opsional)
Precision motong ± 0,3%
Ukur Precision Résistansi rendah (<50Ω): ± 0,02% (± 0,5% / Urang Sunda)
Résistansi Sedeng: ± 0,02%
Résistansi Tinggi (> 50Ω): ± 0,02% (± 0,1% / M)
Parameter optik
Panjang gelombang laser 1064nm (532nm & 355nm opsional)
Sistim nyeken Precision tinggi jeung speed scan sirah.
Widang Gawé 100 * 100mm
Resolusi Precision 1,5um
Ulang Positioning Precision 2,5um
Ukuran Beam 20-30um
Lain
Saluran Kartu Ukur Maksimum 96 Pin
Software O/S WIN7/10
Sasayogian tanaga 110V / 220V, 50 / 60Hz
Tekanan Gas 0.4-0.6Mpa
Suhu Operasi 24±4 ℃
Ukuran Mesin 1845 * 1420 * 1825 mm

Manual produk

Laser Trimming Mesin
Laser Trimming Software
Laser Trimming Ngukur System
Laser Trimming Mesin
Laser Trimming Software
Laser Trimming Ngukur System

  • saméméhna:
  • Teras: