Attachment usaha Rotary

  • Rotary Axis Attachment  for Laser Machine

    Attachment Rotary Axis pikeun Mesin laser

    Axis Attachment Rotary pikeun Mesin Laser sareng Kacepetan Luhur sareng Presisi Luhur pikeun Nyirian, Las, Motong… * Kuat sareng dipercaya.* Struktur mékanis sakabeh awak, bahan logam, precision tinggi, hirup Iong.* Loba dipaké dina objék cuboid, sirkular nyirian, gampang beroperasi.* Aya hiji slot kartu puteran dina eta, instalasi gampang jeung adjustment fléksibel.Gambar Produk Pedaran Produk