High Power Q-Switched Pulsed Fiber Laser - Raycus RFL 100W-1000W

Katerangan pondok:


  • Harga hijian:Negotiable
  • Syarat Pembayaran:100% sateuacanna
  • Cara pembayaran:T/T, Paypal, Kartu Kredit...
  • Negara asal:Cina
  • Rincian produk

    Tag produk

    Daya Tinggi Raycus Q-Switched Pulsed Serat Laser 100W, 200W, 300W, 500W, 1000W

    runtuyan anyar-kakuatan tinggi pulsed serat laser produk dibuka ku Raycus nyaeta kalawan kakuatan rata tinggi (100-1000W), tinggi énergi pulsa tunggal, distribusi seragam énergi titik, pamakéan merenah, sarta bébas-pangropéa, jsb Ieu mangrupa pilihan Gagasan pikeun aplikasi industri dina pengobatan permukaan kapang, manufaktur mobil, industri kapal, pétrokimia, jeung industri manufaktur ban karét ...

    Fitur

    1. panganteur kontrol baku, kalawan kasaluyuan tinggi.
    2. Wide rentang frékuénsi adjustable.
    3. kualitas beam alus teuing jeung hasil processing.
    4. High énergi pulsa tunggal.

    Aplikasi Biasa

    1. Rust beberesih laser
    2. cet Lengser
    3. kapang Surface laser beberesih
    4. Minyak laser beberesih
    5. las Surface Pra-Perlakuan
    6. Potrét Batu Surface beberesih

    Naha meuli ti JCZ?

    1.Tutup Partnership kalawan Raycus

    Dina gawé bareng Raycus, kami nampi harga sareng jasa ekslusif.

    2. Harga kalapa

    JCZ meunang harga panghandapna ekslusif salaku pasangan nutup, kalawan ratusan taunan maréntahkeun laser.Ku alatan éta, hiji harga kalapa bisa ditawarkeun ka konsumén.

    3. Hiji-eureun Service

    Éta salawasna masalah lieur pikeun konsumén lamun bagian utama kawas laser a, galvo, laser controller téh ti suppliers béda lamun perlu rojongan.Mésér sadaya bagian utama ti hiji supplier anu dipercaya sigana mangrupikeun solusi anu pangsaéna sareng écés, JCZ mangrupikeun pilihan anu pangsaéna.

    4. Service ngaropéa

    JCZ sanes perusahaan dagang, urang gaduh langkung ti 70 laser profésional, listrik, insinyur parangkat lunak, sareng 30+ padamel anu berpengalaman di departemen produksi.jasa ngaropéa kawas inspeksi ngaropéa, pre-wiring, sarta assembly sadia.

    spésifikasi

    Modél RFL-P100 RFL-P200 RFL-P300 RFL-P500 RFL-P1000
    Pasipatan optik
    Daya Kaluaran Nominal 20W@20kHz 100@10khz 250@20khz 500@20khz 1000@25khz
    100W@100kHz 200@20khz 300@30khz 500@30khz 1000@30khz
    100W@200kHz 200@50khz 300@50khz 500@50khz 1000@50khz
    Panjang Gelombang Tengah (nm) 1064 jeung 5
    Rentang Frékuénsi Pangulangan (kHz) 20-200 10-50 10-50 20-50 25-50
    Stabilitas Daya Kaluaran <5%
    Ciri Kaluaran
    Kaayaan polarisasi Acak
    Lebar pulsa (ns) 50-130 90-130 130-140 120-160 120-160
    Max.Énergi Pulsa Tunggal (mJ) 1@100 kHz 10@20 kHz 12.5@30 kHz 25@20kHz 50@20kHz
    Pangiriman Panjang Cable 5 10 15
    Karakteristik listrik
    Catu daya (VDC) 24VDC 220VAC
    50/60hz
    Range Daya (%) 10-100
    Konsumsi Daya (W) 450 1000 1800 2500 6000
    Ciri séjén
    Diménsi (mm) 360X396X123 485X 764X237 515X806 X360
    Niiskeun Ditiiskeun hawa Cooling Cai
    Suhu Operasi (°C) 0-40 10-40

  • saméméhna:
  • Teras: