RAYCUS MOPA Series Cina |20W|60W|100W|

Katerangan pondok:


  • Harga hijian:Negotiable
  • Syarat Pembayaran:100% sateuacanna
  • Cara pembayaran:T/T, Paypal, Kartu Kredit...
  • Negara asal:Cina
  • Rincian produk

    Tag produk

    Raycus MOPA Pulsed Serat laser 20W 30W 50W 100W

    Pulsa sempit (Disebut oge MOPA) serat laser dibuka ku RaycusLaser boga kakuatan rata tinggi (20-100W), kakuatan puncak tinggi (≤15kW), rupa-rupa lebaran pulsa 2-350ns, rentang frékuénsi pengulangan adjustable (10-1000kHz) , pulsa settling waktos pondok, sarta lebar pulsa bisa dirobah sacara real-time ...
    Ieu mangrupa pilihan idéal pikeun aplikasi industri dina widang photovoltaics surya, motong pilem, motong bahan lambar, las, beberesih permukaan bahan, nyirian tepat, bahan ukiran jero, sarta aplikasi industri lianna.

    Fitur

    1. panganteur kontrol baku, kalawan kasaluyuan tinggi.
    2. lebar pulsa adjustable.
    3. Rupa-rupa lebar pulsa pilihan.
    4. cooling hawa.
    5. kualitas beam High.
    6. Waktu generasi pulsa pondok.
    7. rentang frékuénsi lega.

    Aplikasi Biasa

    1. pilem laser motong
    2. Precision laser nyirian
    3. Precision laser beberesih
    4. Warna laser nyirian
    5. Laser Texturing
    6. Anodic Aluminium Blackening.
    7. Laser Scribing

    Naha meuli ti JCZ?

    1.Tutup partnership kalawan Raycus

    Dina gawé bareng Raycus, kami nampi harga sareng jasa ekslusif.

    2. Harga kalapa

    JCZ meunang harga panghandapna ekslusif salaku pasangan nutup, kalawan ratusan taunan maréntahkeun laser.Ku alatan éta, hiji harga kalapa bisa ditawarkeun ka konsumén.

    3. Hiji-eureun Service

    Éta salawasna masalah lieur pikeun konsumén lamun bagian utama kawas laser a, galvo, laser controller téh ti suppliers béda lamun perlu rojongan.Mésér sadaya bagian utama ti hiji supplier anu dipercaya sigana mangrupikeun solusi anu pangsaéna sareng écés, JCZ mangrupikeun pilihan anu pangsaéna.

    4. Service ngaropéa

    JCZ sanes perusahaan dagang, urang gaduh langkung ti 70 laser profésional, listrik, insinyur parangkat lunak, sareng 30+ padamel anu berpengalaman di departemen produksi.jasa ngaropéa kawas inspeksi ngaropéa, pre-wiring, sarta assembly sadia.

    FAQs

    Naha lampu sawangan sareng panyebaran sinar terpadu?

    Opsional, Punten bagikeun aplikasi anjeun sareng insinyur kami bakal nyarankeun expander mana anu cocog.

    Naon nya éta selisih MB, QB na QE runtuyan raycus laser?

    1.MB nyaéta sumber laser runtuyan mopa.

    2.QB sareng QE sami, tapi volumena béda.

    spésifikasi

    Modél RFL-P20MB RFL-P60M RFL-P100M
    Pasipatan optik
    NominalOutputPower 20 60 100
    Panjang Gelombang Tengah (nm) 1064
    Rentang Frékuénsi Pangulangan (kHz) 10-1000 20-1000
    OutputPowerStability <3% <5%
    KaluaranKarakteristik
    KaluaranBeamDiaméterna (mm) 7+1 6.5 jeung 1
    M2 <1.3 <1.6
    Kaayaan polarisasi Acak
    PulseWidth(ns) 2-350
    Bisa disaluyukeun
    10-350
    Max.SinglePulseEnergy(mJ) 0.5 1
    Pangiriman Panjang Kabel (m) 2 (Saluyukeun)
    Karakteristik Listrik
    PowerSupply (VDC) 24
    Range Daya(96) 10~100
    Konsumsi Daya (W) 150 350 450
    Ciri séjén
    Diménsi (mm) (lebar "jangkungna" jero) 215X290X95 260X340X120 360X390X123
    Niiskeun Ditiiskeun hawa
    Suhu Operasi (C) 0-40

    Dimensi produk

    RFL-P20MB
    RFL-P60M
    RFL-P100M
    RFL-P20MB

    RAYCUS P20MB

    RFL-P60M

    RAYCUS P60M

    RFL-P100M

    RAYCUS P100M LASER


  • saméméhna:
  • Teras: