Kontinyu Wave Serat Laser - Raycus Single-Modul 300W-2000W

Katerangan pondok:


  • Harga hijian:Negotiable
  • Syarat Pembayaran:100% sateuacanna
  • Cara pembayaran:T/T, Paypal, Kartu Kredit...
  • Negara asal:Cina
  • Rincian produk

    Tag produk

    Raycus CW Serat Laser 250W, 500W, 750W, 1000W, 1500W, 2000W

    Generasi katilu single-modul CW (gelombang kontinyu) serat laser dikembangkeun ku Raycus laser nyertakeun kakuatan kaluaran rata-rata ti 300W ka 2000W.Laser generasi anyar boga kaunggulan kawas efisiensi konversi elektro-optik tinggi, kualitas beam alus, kapadetan énergi tinggi, frékuénsi modulasi lega, reliabiliti tinggi, lifespan panjang, sarta perawatan-gratis.

    Ngadopsi sistem transmisi serat optik generasi kadua anu dioptimalkeun pikeun mastikeun pangaruh motong anu langkung stabil sareng langkung tepat dina motong pelat kandel.

    The CW laser bisa dilarapkeun ka rupa-rupa aplikasi kawas motong laser, las, punching, scribing, percetakan 3D, sarta widang lianna.The cut lambar ngabogaan slit sempit sarta cross-bagian caang, nu boga kaunggulan atra leuwih laser séjén.Produk seri laser serat gelombang kontinyu modul tunggal lengkep dikembangkeun sareng diproduksi ku Raycus Laser sacara mandiri.

    Ngembangkeun laser serat gelombang kontinyu modul tunggal teu ngan bisa minuhan kabutuhan rupa-rupa konsumén tapi ogé nyadiakeun layanan ngaropéa profésional pribadi.Ayeuna, panyambungna kaluaran laser nyaéta QBH, anu langkung merenah pikeun konsumén pikeun ngahijikeun.Dina waktos anu sami, éta gaduh sababaraha modeu kontrol, sareng kasaluyuan anu saé parantos diakui ku pasar.

    Fitur

    1. High efisiensi konversi elektro-optik.
    2. Serat kabel panjangna customizable.
    3. Hawa / cooling cai pilihan.
    4. motong lambar logam efisien.
    5. rentang frékuénsi lega.
    6. Anti réfléksi.
    7. Pangropéa Free.

    Aplikasi Utama

    1. Precision laser motong
    2. Metal Laser Scribing
    3. Laser Metal las
    4. Perlakuan beungeut
    5. Laser Lambaran pangeboran
    6. Printing 3D / Prototyping gancang

    Naha meuli ti JCZ?

    1.Tutup Partnership kalawan Raycus

    Dina gawé bareng Raycus, kami nampi harga sareng jasa ekslusif.

    2. Harga kalapa

    JCZ meunang harga panghandapna ekslusif salaku pasangan nutup, kalawan ratusan taunan maréntahkeun laser.Ku alatan éta, hiji harga kalapa bisa ditawarkeun ka konsumén.

    3. Hiji-eureun Service

    Éta salawasna masalah lieur pikeun konsumén lamun bagian utama kawas laser a, galvo, laser controller téh ti suppliers béda lamun perlu rojongan.Mésér sadaya bagian utama ti hiji supplier anu dipercaya sigana mangrupikeun solusi anu pangsaéna sareng écés, JCZ mangrupikeun pilihan anu pangsaéna.

    4. Service ngaropéa

    JCZ sanes perusahaan dagang, urang gaduh langkung ti 70 laser profésional, listrik, insinyur parangkat lunak, sareng 30+ padamel anu berpengalaman di departemen produksi.jasa ngaropéa kawas inspeksi ngaropéa, pre-wiring, sarta assembly sadia.

    spésifikasi

    Modél RFL-C300L RFL-C500 RFL-C750 RFL-C1000 RFL-C1500S RFL-C2000S
    Pasipatan optik
    Rata Kaluaran Daya 250 500 750 1000 1500 2000
    Panjang Gelombang Tengah (nm) 1080±5
    Modeu Operasi CW / modulate
    Max.Modulasi Frékuénsi 20 5
    Stabilitas Daya Kaluaran <3%
    Laser Beureum Sumuhun
    Ciri Kaluaran
    Tipe Terminal QBH (Customizable)
    Kualitas Beam (M2) 1.1 1.3 2.1-2.7
    Kaayaan polarisasi Acak
    Panjang Kabel Pangiriman (m) 15 (Saluyukeun) 20 (Saluyukeun)
    Karakteristik listrik
    Sasayogian tanaga
    (VAC@50Hz/60Hz)
    200-240, Fase Tunggal 340-420,
    ThreePhase-lima Kawat Sambungkeun
    340-420,
    Tilu Fase-opat Kawat Connect
    Modeu Kontrol RS232/AD/
    RS232 / AD / Super Terminal
    RS232/AD
    RS232/AD
    Range Daya (%) 10-100
    Konsumsi Daya (W) 1000 2000 3000 4000 6000 8000
    Ciri séjén
    Diménsi/(mm)/lebar "jangkungna * jero) 485X663X237 (kaasup gagang) 986X620X520(cecekelan,
    trundle, AC kaasup)
    Beurat (kg) <50 <80
    Niiskeun Cooling Cai
    Suhu Operasi (°C) 10-40

    Dimensi produk

    LASER SERAT GELOMBANG TERUS
    LASER SERAT GELOMBANG TERUS

    CONTINUOUS WAVE RAYCUS FIBER LASER


  • saméméhna:
  • Teras: