Mesin Suku cadang Mesin Laser pikeun Marker, Ukiran, Pemotong

  • F-theta Laser Scanning Lens | 355nm | 532nm | 1064nm…

    Lensa Scanning Laser F-theta | 355nm | 532nm | 1064nm…

    F-theta Laser Scan Lens With Fused Silica sareng Optical Glass, 1064nm, 355nm, 532nm, 10600nm… Rangkaian standar lénsa scan lapangan datar didesain pikeun nyocogkeun aplikasi panyiri industri dina pasaran. Lénsa standar nutupan kisaran panjang gelombang ti ultraviolet (UV) dugi ka infrared (IR) sareng panjang fokus antara 63mm dugi 1450mm. Spésifikasi Gambar Produk 355nm Fused Silica 532nm Optical Glass 1064nm Fused Silica 1064nm Optical Glas ...
  • Telecentric F-theta Scanning Lens China | 355nm | 532nm | 1064nm…

    Telecentric F-theta Scanning Lénsa Cina | 355nm | 532nm | 1064nm…

    Telecentric Laser F-theta Lens Fused Silica sareng Optical Glass, 1064nm, 355nm, 532nm, 10600nm Coating Sudut pangaruh tina telecentric f-theta datar-mirror spion dikontrol ketat sahingga balok kaluaran ampir jejeg kana pesawat anu dianggo sudut lapangan-of-view. Hasilna, buleudan, keseragaman (sumbu-X, arah sumbu-Y), sareng perpendikularitas (arah sumbu-Z) tina titik fokus tiasa langkung ditingkatkeun dina sapanjang lebar panyirian. Ieu sababna telecentric f ...
  • EZCAD2 Interface | SDK | API | Software Library | MarkEzd.dll File

    Antarmuka EZCAD2 | SDK | API | Perpustakaan Parangkat Lunak | File MarkEzd.dll

    Perpustakaan Software EZCAD | SDK | API | File MarkEzd.dll Kalayan EZCAD Software Development Kit, konsumén tiasa ngahijikeun kaseueuran fungsi EZCAD2 kana parangkat lunakna nyalira atanapi ngembangkeun perangkat lunak laser énggal sapertos EZCAD2 kanggo otomatisasi industri atanapi pakakas khusus, anu seueur dianggo dina ngolah galvo laser industri sapertos nyirian, étched, ukiran, las, motong… Daptar Fungsi Standar Alat lmc1_Cloxxx Ditutup Lmc controller lmc1_Inixxx Mimiti controller lmc1_Inixxx Ini ...
  • SLM | SLS | SLA 3D Laser Printing Software China

    SLM | SLS | Parangkat lunak percetakan laser SLA 3D Cina

    Sistem kontrol printer laser JCZ 3D ngandung parangkat lunak (software SLA / SLS / SLMLibrary) sareng perangkat keras (DLC-3DP 3D percetakan controller), anu tiasa diterapkeun dina printer SLA, SLS sareng SLM 3D, kalayan béaya rendah sareng kasaluyuan tinggi.
  • EZCAD2 Laser Marking Software

    EZCAD2 Laser Nyirian Software

    EZCAD2 Laser sareng Galvo Control Software pikeun Laser Marking, Etching, Engraving, Cutting, Las… Parangkat lunak EZCAD2 tiasa dianggo sareng séri seri LMC: LMCV4 (USB2.0 Interface) atanapi LMCPCIE (PCI-E Interface). Ieu diawalan dina 2004 sareng ayeuna éta mangrupikeun salah sahiji perangkat lunak kontrol laser sareng galvo anu kawéntar khususna dina industri nyirian laser. Kalayan pengendali anu pas, éta cocog sareng kaseueuran laser industri di pasar: Serat, CO2, UV, Héjo… sareng laser digital ...
  • Laser Galvo Marking Control Software EZCAD3

    Parangkat lunak Control Marking Laser Galvo EZCAD3

    EZCAD3 Laser sareng Software Control Galvo pikeun Laser Marking, Etching, Ukiran, Cutting, Las… EZCAD3 damel sareng seri laser seri DLC2, kalayan kamampuan ngadalikeun kaseueuran jinis laser (Serat, CO2, UV, Green, YAG, Picosecond, Femtosecond… ) di pasar, kalayan mérek sapertos IPG, Coherent, Rofin, Raycus, Max Photonics, JPT, Reci, sareng Dawei ... Sedengkeun pikeun kontrol laser galvo, dugi ka Jan 2020, éta cocog sareng 2D sareng 3D laser galvo sareng XY2-100 sareng Protokol SL2-100, ti ...
  • 2D/3D Laser and Galvo Controller – DLC Series EZCAD3

    2D / 3D Laser sareng Galvo Controller - DLC Series EZCAD3

    Papan Laser sareng Galvo Controller pikeun 2D sareng 3D Laser Marking sareng Aplikasi Lainnya anu nganggo seri Galvo DLC2 mangrupikeun generasi anyar laser controller anu dikembangkeun ku JCZ, anu tiasa dianggo sareng parangkat lunak EZCAD3. Éta tiasa ngendalikeun kaseueuran serat laser di pasar sacara langsung sareng jinis sumber laser sanés sapertos CO2, UV, Green, Picosecond sareng Femtosecond ogé tiasa dikontrol ngalangkungan papan antar muka anu alit. Éta ogé cocog sareng sumbu 2 sareng sumbu 3D galvo scanner laser sareng XY2-100 sareng S ...
  • PCIE Interface Laser and Galvo Controller LMCPCIE Series

    PCIE Interface Laser sareng Galvo Controller LMCPCIE Series

    PCIE Interface Laser sareng Galvo Controller pikeun Laser Marking, Etching, Engraving… PCI-E interface laser sareng galvo controller nyambungkeun motherboard PC industri sacara langsung, anu ningkatkeun pisan stabilitas konéksi. Controller ieu seueur dilengkepan ku alat laser ku galvo (Nyirian, ngukir, ngelas, motong, ngirut ...) pikeun jalur produksi otomatis. Gambar Produk FAQ Spesifikasi ...
  • SLM | SLA | SLS 3D Laser Printing Controller China

    SLM | Sla | Controller percetakan laser SLS 3D Cina

    3D Laser percetakan Controller pikeun SLM, SLS, SLA… DLC-3DP 3D laser percetakan controller dikembangkeun pikeun SLM, SLS sareng SLA. Éta tiasa ngendalikeun scanner laser galvo sareng XY2-100 (16-bit), XY2-100 (18-bit), SL2-100 (20-bit) sareng kaseueuran jinis laser di pasar sapertos serat, CO2, UV, YAG, QCW, SPI… Sampel Spesifikasi Aplikasi SLA 、 Metode Sambungan SLS USB2.0 Dukung Laser CO2 、 Serat 、 UV 、 SPI 、 QCW… Scanhead T ...
  • Laser and Galvo Controller LMCV4 Series EZCAD2

    Laser sareng Galvo Controller LMCV4 Series EZCAD2

    Laser sareng Galvo Controller pikeun Laser Marking, Etching, Ukiran, Las, Cutting… Controller laser séri LMCV4 tiasa dianggo sareng parangkat lunak EZCAD2 ngalangkungan USB2.0. Éta mangrupikeun salah sahiji laser anu pang populerna sareng pengendali galvo di pasar, kalayan harga kalapa sareng stabilitas tinggi. Éta cocog sareng kaseueuran sumber laser industri sapertos serat, UV, CO2, sareng héjo. Kepala scanner galvo laser sareng protokol XY2-100 tiasa dikontrol. Hal ieu sacara lega diadopsi ku integrator sistem laser global pikeun ...
  • 5 Axis Mould Laser Surface Texturing Machine China

    5 Axis kapang Laser Surface Mesin Tékstur Cina

    Mesin Tekstur Laser kapang Precision Tinggi 5 Sumbu Spesifikasi Model LEM Stroke X-Axis 1100mm Y-Axis 750mm Z-Axis 440mm B-Axis -60 ° dugi ka ﹢ 60 ° C-Axis 360 ° Diménsi Méja Work 630 * 630 / φ900 Max Loading Capacity (KG) 1000 Kakuatan Laser tina Laser 100W Akurasi Lokasi Sumbu X-Axis 0.01mm Y-Axis 0.01mm Z-Axis 0.01mm B-Axis 7 ″ C-Axis 8 ″ Akurasi Axis Relocation X-Axis 0.008mm Y-Axis ...
  • Versatile Resistor Laser Trimming Machine – TS4210 Series

    Mesin motong laser résistor serbaguna - TS4210 Series

    Mesin motong résistor serbaguna Kanggo mesin laser ipis seri Circuit TS4210 seri anu dirancang sareng dikembangkeun ku SharpSpeed ​​Precision (Perusahaan 100% anu ngagaduhan bawahan JCZ) pikeun pasar pemangkasan fungsional. Éta tiasa ngalakukeun pemangkasan laser tepat dina parameter anu aya hubunganana sareng sirkuit terintegrasi pilem ipis / kandel. Éta cocog pikeun motong laser tina sensor tekanan, sénsor ayeuna, sénsor fotoléktrik, carjer, atenuator, sareng produk sanés. M ...
  • Potentiometer/Position Sensor  Laser Trimming Machine China – TS4410 Series

    Poténsiméter / Posisi Sensor Laser Trimming Machine Cina - TS4410 Series

    Potensiometer / Posisi Sensor Laser Trimmer Machine - TS4410 Precision High The TS4410 series potentiometer / perpindahan sensor laser trimming machine parantos dikembangkeun pikeun potentiometer résistansi sareng pasar sensor perpindahan linier. Mesin motong laser presisi henteu ngan ukur tiasa motong liniér résistor, tapi ogé pikeun motong résistansi résistor résistor dina waktos anu sami. Alat-alat ieu seueur dianggo pikeun motong laser tina sagala rupa katepatan ...
  • Ultraviolet (UV) Laser 355nm- JPT Seal 3W 5W 10W 15W

    Ultraviolet (UV) Laser 355nm- JPT Seal 3W 5W 10W 15W

    JPT UV Laser Seal Series 355nm, 3W, 5W Bandingkeun sareng laser IR, prosés laser UV langsung ngarobih beungkeut kimia obyék, prosés ngahasilkeun panas langkung seueur pikeun ngaleutikan pangaruh termal, bahan olahan giliran tingkat Atom, ngirangan kontaminasi kana lingkungan. Fitur laser UV langkung pondok dina panjang gelombang, Ukuran titik alit, énergi sengit, larutan tinggi, éta saé pikeun nyirian presisi, Syarat linewidth sempit, nyirian kualitas luhur, pangaruh kirang termal, ogé sareng ...
  • Ultraviolet (UV) Laser 355nm- JPT Lark 3W Air Cooling

    Ultraviolet (UV) Laser 355nm- JPT Lark 3W Air Cooling

    JPT UV Laser Lark Series 355nm, 3W, Air Cooling Lark-355-3A mangrupikeun produk UV pangénggalna tina séri Lark, anu ngadopsi metode manajemén termal ngagabungkeun dissipation panas konduksi sareng dissipation panas konveksi hawa. Dibandingkeun sareng Seal-355-3S, éta henteu meryogikeun cai chiller. Ngabandingkeun sareng mérek sanés, dina hal parameter optik, lébar pulsa langkung sempit (<18ns @ 40 KHZ), frékuénsi pengulangan langkung luhur (40KHZ), kualitas balok langkung saé (M2≤1.2), sareng rou spot anu langkung luhur .. .
  • Ultraviolet (UV) Laser 355nm- Huaray Maple 3W Air Cooling

    Ultraviolet (UV) Laser 355nm- Huaray Maple 3W Air Cooling

    Huaray UV Laser 355nm 3W Air Cooling Maple mangrupikeun hawa-tiis nanosecond low pulsa sempit laser ultraviolet sempit, anu ukuranana ringkes sareng beurat beuratna. Kipas diteundeun dina rongga kanggo ngaleungitkeun panas langsung tanpa cai tiis. Lebar pulsa anu sempit pisan tiasa dioperasikeun kalayan sampurna dina permukaan anu alit pisan pikeun nyumponan sarat pamrosésan laser anu saé. Huaray maple series UV laser seueur dianggo dina industri 3C nyirian presisi, alat bumi, produk éléktronik ...
  • Ultraviolet (UV) Laser 355nm- Huaray China Polar 3W, 5W, 10W Water Cooling

    Ultraviolet (UV) Laser 355nm- Huaray China Polar 3W, 5W, 10W Cai Cooling

    Huaray UV (Ultraviolet) Sumber Laser 355nm 3W, 5W, 12W Cai Cooling Serial Poplar nanosecond UV laser nawiskeun desain anyar sadayana, anu gampang diintegrasi. Lebar pulsa sempit dina frékuénsi luhur, pangaruh termal anu handap dina ujung pamrosésan, sareng efisiensi tinggi tiasa dihontal. Dina waktos anu sami sareng fungsi shift frékuénsi triple, anu sacara efektif tiasa manjangkeun umur laser. Sareng fungsi monitoring online opsional pikeun minuhan kaayaan anu nungtut prosés industri ...
  • MOPA Fiber Laser – JPT LP 20W 30W 50W 60W 100W

    Laser Serat MOPA - JPT LP 20W 30W 50W 60W 100W

    JPT MOPA Serat Laser Sumber LP Series 20W, 30W, 50W, 60W, 100W Seri JPT LP mangrupikeun serat laser anu ngagunakeun konfigurasi panguat kakuatan osilator (MOPA), kalayan ciri laser kualitas luhur sareng kamampuan kontrol bentuk pulsa anu saé. Dibandingkeun sareng laser serat Q-switch, laser seri laser gaduh kalenturan anu langkung ageung, tiasa ngahontal kisaran anu langkung lega tina pangaturan frekuensi, sareng gaduh akurasi kontrol anu langkung luhur. Dibandingkeun sareng produk seri M, sumber siki nganggo kompensasi bentuk gelombang, ...
  • MOPA Fiber Laser – JPT M1 20W 30W

    Laser Serat MOPA - JPT M1 20W 30W

    JPT MOPA Fiber Laser Source M1 Series 20W, 30W JPT M1 series MOPA laser mangrupikeun tingkat Éntri tina serat serat pulsed MOPA. ngabandingkeun sareng séri LP sareng laser serat pulsed Q-switch sanés. Éta ngagaduhan kisaran anu langkung ageung frékuénsi anu tiasa disetél sareng lébarna pulsa tiasa diatur. Digunakeun sacara lega pikeun pamrosésan permukaan logam, palapis mesék, nyirian hideung alumina, nyirian warna dina industri semi-conduct & éléktronik. Naha Mésér Ti JCZ? 1. Mitra Strategis sareng JPT Salaku mitra strategis, ...
  • MOPA Fiber Laser – JPT M6 20W 30W 70W

    Laser Serat MOPA - JPT M6 20W 30W 70W

    EZCAD2 mangrupikeun parangkat lunak laser anu tiasa dipercaya pikeun laser (Serat, UV, CO2, Héjo) sareng kontrol galvo (XY2-100 protoccal), seueur dianggo pikeun nyirian laser, eunteung, ukiran, las sareng mesin motong.
  • MOPA Fiber Laser China- JPT M7 20W-200W

    MOPA Serat Laser Cina- JPT M7 20W-200W

    JPT MOPA Pulsed Fiber Laser Source M7 Series 20W, 30W, 60W, 100W, 200W Laser seri JPT M7 mangrupikeun laser serat kakuatan tinggi anu nganggo konfigurasi penguat daya osilator. Cai mibanda ciri laser anu sampurna sareng kamampuan kontrol bentuk pulsa anu saé. Dibandingkeun sareng laser serat Q-switch, frékuénsi pulsa sareng lébar pulsa laser serat MOPA tiasa dikontrol sacara mandiri. Ku nyaluyukeun sareng nyocogkeun dua parameter laser, kaluaran kakuatan puncak luhur anu konstan sareng lega ...
  • Q-Switched Pulsed Fiber Laser – Raycus RFL 20W | 30W | 50W | 100W |

    Laser Serat Pulsed Q-Switched - Raycus RFL 20W | 30W | 50W | 100W |

    Raycus Q-Switched Pulsed Fiber Laser 20W, 30W, 50W, 100W The 10-100W Q-Switched pulsed fiber laser series diluncurkeun ku Raycus Laser mangrupikeun kelas industri anu nyirian sareng laser pangolahan mikro anu dikembangkeun ku Raycus Laser. Réntétan laser pulsed ieu ngagaduhan ciri kakuatan puncak tinggi, énergi pulsa tunggal tinggi, sareng ukuran diameter tempat opsional. Éta tiasa seueur dianggo pikeun nyirian laser, ngolah presisi, ngukir grafis dina non-logam, emas tinggi-inverting, pérak, tambaga, aluminium, ...
  • RAYCUS MOPA Series China |20W|60W|100W|

    RAYCUS MOPA Series Cina | 20W | 60W | 100W |

    Laser serat Raycus MOPA Pulsed Fiber 20W 30W 50W 100W Laser serat pulsa sempit (Disebut ogé MOPA) diluncurkeun ku RaycusLaser ngagaduhan kakuatan rata-rata tinggi (20-100W), kakuatan puncak tinggi (≤15kW), rupa-rupa lébar pulsa 2-350ns, rentang frékuénsi pengulangan adjustable (10-1000kHz), waktos netepan pulsa pondok, sareng lébar pulsa tiasa dirobih sacara real-time ... Mangrupikeun pilihan idéal pikeun aplikasi industri dina bidang fotovoltaik surya, motong pilem, motong bahan lambar, las , bahan ...
  • High Power Q-Switched Pulsed Fiber Laser – Raycus RFL 100W-1000W

    Kakuatan luhur Q-Switched Pulsed Fiber Laser - Raycus RFL 100W-1000W

    Kakuatan Tinggi Raycus Q-Switched Pulsed Fiber Laser 100W, 200W, 300W, 500W, 1000W Serie anyar produk laser serat berdaya tinggi anu diluncurkeun ku Raycus kalayan kakuatan rata-rata tinggi (100-1000W), énergi pulsa tunggal tinggi, sebaran seragam tanaga titik, panggunaan anu merenah, sareng perawatan gratis, sareng sajabana mangrupikeun pilihan Gagasan pikeun aplikasi industri dina perawatan permukaan kapang, pabrik mobil, industri kapal, petrokimia, sareng industri manufaktur ban karét ... Naha mésér ti ...
  • 2 Axis Laser Galvo Scanner GO7 Series China

    2 Axis Laser Galvo Scanner GO7 Series Cina

    16 bit XY axis digital laser galvanometer nyaéta kalayan presisi tinggi, kecepatan tinggi sareng béaya rendah, seueur dianggo dina sababaraha jinis alat laser sareng galvo sapertos laser marking, welding, cutting, ukiran, etsa ...
  • Cyclops 2 Axis Laser Galvo Scanner Head with CCD  GO7S

    Cyclops 2 Axis Laser Galvo Scanner Head sareng CCD GO7S

    Cyclops 2D Laser Galvo Head sareng CCD pikeun Preview GO9 series laser galvo scanner head nyaéta kalayan supir digital lengkep sareng sensor presisi tinggi, seueur dianggo pikeun laser marking, etsa, ukiran, motong, las ... Éta nganggo protokol opsional XY2-100 (16 bit sareng 18 bit), SL2-100 (20 bit), sareng kaca spion kalayan panjang gelombang 355nm, 532nm, 1064nm… FAQs Produk Gambar Model Spesifikasi GO7S-A Panjang gelombang 355nm, 532 ...
  • 3D Laser Galvo Scan Head China with XYZ Axis – GO3D-T

    3D Laser Galvo Scan Head China sareng XYZ Axis - GO3D-T

    GO3D-T 3 Axis XYZ Dynamic Fokus Laser Galvo Scanner Head kanggo Laser Marking sareng Aplikasi sanésna GO3-T Series 3D laser galvo scanner head nyaéta sumbu XYZ. Sumbu Z tiasa dianggo salaku shifter fokus, anu bakal ngarobih jarak damel antara lensa f-theta sareng objék numutkeun jangkungna obyék. Ku damel sareng DLC2-M4-3D controller sareng perangkat lunak EZCAD3, pamrosésan laser sapertos nyirian tiasa dilakukeun kalayan gampang sareng éfisién. Gambar Produk ...
  • SCANLAB BasicCube/ScanCube China 2 Axis Laser Galvo Scanner Head

    SCANLAB BasicCube / ScanCube China 2 Axis Laser Galvo Scanner Head

    SCANLAB BasicCube, SCANcube, SCANcubeⅢ, IntelliSCAN Galvo Scanner SCANLAB laser scanner galvo huluna nyayogikeun kakuatan anu saé sareng kualitas produk anu hadé dina bungkus ukuran pangleutikna. Fungsi anu suksés tina sirah scanner galvo dina séri intellicube® ngagabungkeun platform SCANcube® intelligence® anu suksés. Éta gaduh panyegelan, tahan cai sareng tahan debu, ukuran alit, kompak sareng padet, kakuatan anu saé, sareng kinerja super stabil, anu mastikeun operati anu kontinyu sareng gratis ...
  • 3D Dynamic Focusing Laser Galvo Scanner Head | Without F-theta

    3D Dynamic Fokus Laser Galvo Scanner Kepala | Tanpa F-téta

    3 Axis XYZ Laser Galvo Scanning Head tanpa F-theta Lens for Large Field 2D sareng permukaan 3D nyirian, motong ... 3D dinamika laser galvo laser anu diterapkeun pikeun motong laser, corétan laser, las, pengeboran, manufaktur aditif, tékstur kapang, ukiran relief , nyoplokkeun bahan-hub otomatis…. Sumberdaya Laser anu sayogi: 355, 532,1064,10640nm sareng sajabana spésifikasi Gambar Produk 20 Series 30 Series 50 Series 20 Series 20 Series ...
  • SLA 3D UV Laser Printer Machine With Resin China

    Mesin Printer Laser UV SLA 3D Sareng résin Cina

    Aditif Manufaktur Stereolithography 3D UV Mesin Pencetak Laser sareng Curing Resin Light Curing (SLA) mangrupikeun téknologi percetakan 3D gancang-gancang sareng presisi tinggi. Laser Ultraviolet sareng cairan ultraviolet curing polimér photosensitif, résin fotosensitif, dianggo pikeun nyetak bagian. Ngadalikeun scanning sinar laser dina permukaan cair résin, permukaan cairan résin dikuatkeun pikeun ngabentuk pilem cross-sectional tina bagian-bagian anu dipindai. Saatos padet hiji lapisan, lapisan cairan ...
12 Teras> >> Halaman 1/2