3D Laser Galvo Scan Kepala Cina jeung XYZ Axis - GO3D-T

Katerangan pondok:


  • Harga hijian:Negotiable
  • Syarat Pembayaran:100% sateuacanna
  • Cara pembayaran:T/T, Paypal, Kartu Kredit...
  • Negara asal:Cina
  • Rincian produk

    Tag produk

    GO3D-T 3 Axis XYZ Dinamis Fokus Laser Galvo Scanner Kepala pikeun Laser Nyirian sareng Aplikasi anu sanés

    GO3-T Series 3D laser galvo scanner sirah nyaeta kalawan sumbu XYZ.Sumbu-Z berpungsi salaku shifter fokus, nu bakal ngarobah jarak gawé antara lénsa f-theta jeung objék nurutkeun jangkungna obyék.Ku gawé bareng DLC2-M4-3D controller jeung software EZCAD3, processing laser kawas nyirian bisa dipigawé kalayan gampang jeung éfisién.

    Gambar produk

    FAQs

    Naon bedana galvo 3D sareng galvo 2D?

    Aplikasi has tina scanner 3D
    Nyirian permukaan, relief, beberesih, tékstur kapang, perlakuan permukaan.

    Aplikasi has tina scanner 2D

    Nyirian, pamrosésan penerbangan online, manufaktur aditif

    spésifikasi

    model: GO3D-T Series
    Protokol XY2-100
    Faktor ékspansi Beam 2.0X 1.67X 1.85X
    Aperture Input XY 10 mm 12 mm 10 mm 12 mm 10 mm 12 mm
    Aperture Input 5.00mm 6.00mm 5,98 mm 7,18 mm 5,40 mm 6,48 mm
    Panjang gelombang GO3-T-355 GO3D-T-532/1064 GO3D-T-10600
    Protokol XY2-100
    Nyirian Speed 6000mm/s
    Positioning Speed 12m/s 10m/s 12m/s 10m/s 12m/s 10m/s 12m/s 10m/s
    Médan nyirian 150*150mm ± 35mm jeung F=254 lénsa
    Nilai Z anu langkung ageung tiasa dihontal ku lensa F-theta anu langkung ageung.
    Sasayogian tanaga 15VDC 3A
    Médan nyirian 150 * 150 * ± 30mm
    nilai Z deeper bisa ngahontal ku ngagunakeun lénsa F-theta badag.
    Performance dinamis
    Nyukcruk Kasalahan Time 0.22ms 0.36ms 0.22ms 0.36ms 0.22ms 0.36ms 0.22ms 0.36ms
    Repeatability <22 urad <22 urad <22 urad <22 urad <22 urad <22 urad <22 urad <22 urad
    Meunang drift 80 ppm/K 80 ppm/K 80 ppm/K 80 ppm/K 80 ppm/K 80 ppm/K 80 ppm/K 80 ppm/K
    Offset drift 30 urad/K 30 urad/K 30 urad/K 30 urad/K 30 urad/K 30 urad/K 30 urad/K 30 urad/K
    1% tina skala pinuh 0.30ms 0.40ms 0.30ms 0.40ms 0.30ms 0.40ms 0.30ms 0.40ms
    10% tina skala pinuh 0.80ms 1.20ms 0.80ms 1.20ms 0.80ms 1.20ms 0.80ms 1.20ms
    Non-Linearitas <0,9 jt <0,9 jt <0,9 jt <0,9 jt <0,9 jt <0,9 jt <0,9 jt <0,9 jt
    Drift jangka panjang langkung ti 8 jam <0,3 jt <0,3 jt <0,3 jt <0,3 jt <0,3 jt <0,3 jt <0,3 jt <0,3 jt
    Performance optik
    Defleksi has ± 0,39 rad ± 0,39 rad ± 0,39 rad ± 0,39 rad ± 0,39 rad ± 0,39 rad ± 0,39 rad ± 0,39 rad
    Meunang kasalahan <5mrad <5mrad <5mrad <5mrad <5mrad <5mrad <5mrad <5mrad
    Nol Offset <5mrad <5mrad <5mrad <5mrad <5mrad <5mrad <5mrad <5mrad
    Suhu Operasi 10-40 ℃ 10-40 ℃ 10-40 ℃ 10-40 ℃ 10-40 ℃ 10-40 ℃ 10-40 ℃ 10-40 ℃
    Nyimpen Suhu -20-60 ℃ -20-60 ℃ -20-60 ℃ -20-60 ℃ -20-60 ℃ -20-60 ℃ -20-60 ℃ -20-60 ℃

    Dimensi produk

    Gambar 2D
    Gambar 3D
    Gambar 2D

    3D SCANHEAD

    Gambar 3D

    3D Laser Galvo Video


  • saméméhna:
  • Teras: