Cina Picosecond laser Sumber generator

  • Picosecond Laser Source China | IR | UV | Green 5-70W Huaray

    Picosecond Laser Sumber Cina |IR |UV |Héjo 5-70W Huaray

    Cina Picosecond Laser kalawan Infrabeureum, Ultraviolet, Héjo pikeun Laser Processing Huaray Laser (A invested parusahaan JCZ) ngembang sarta manufaktur dipercaya picosecond laser ultrafast kalayan panjang gelombang infra red 1064nm, Ultraviolet 355nm, sarta Héjo 532nm kalawan kakuatan 5W, 7W, 10W, 20W, 30W, 60W, sarta 70W pikeun precision tinggi nyirian, las, sarta cuttings kaca, FPC, PCB, LCD, OLED, keramik, pilem, wafer, tab batré ... Fitur Utama - Self-dimekarkeun jeung dijieun cor.. .