PCIE Interface laser sarta Galvo Controller LMCPCIE Series

Katerangan pondok:


  • Harga hijian:Negotiable
  • Syarat Pembayaran:100% sateuacanna
  • Cara pembayaran:T/T, Paypal, Kartu Kredit...
  • Negara asal:Cina
  • Rincian produk

    Tag produk

    PCIE Interface Laser jeung Galvo Controller pikeun Laser Nyirian, Etching, Engraving ...

    PCI-E panganteur laser sarta galvo controller nyambungkeun motherboard tina hiji PC industri langsung, nu greatly ngaronjatkeun stabilitas sambungan.controller Ieu lega dilengkepan parabot laser kalawan galvo (Nyirian, ukiran, las, motong, etching ...) pikeun garis produksi otomatis.

    Gambar produk

    FAQs

    Naon nya éta selisih kartu USB jeung kartu PCIE?

    sambungan béda jeung métode catu daya: PCI-Express jeung USB

    Sinyal Input anu béda: input PCE 6 / input USB 12

    sinyal Kaluaran béda: PCE 2 Kaluaran / USB 8 Kaluaran

    Nalika JCZ bakal ngeureunkeun produksi controller PCI?

    Dina 2020, JCZ sacara resmi ngeureunkeun paningkatan EZCAD2 sareng pengendali PCI.Urang bakal terus ngahasilkeun aranjeunna.

    spésifikasi

    Modél LMCPICE-SERAT LMCPICE-angka
    Parangkat lunak anu cocog EZCAD2.14.11
    Komunikasi PCI-E
    Laser cocog Serat CO2, UV, YAG, Héjo...
    Catetan: Laser sareng sababaraha merek atanapi modél panginten peryogi khusus
    sinyal, manual diperlukeun pikeun mastikeun controller katuhu.
    Cocog Galvo Kalawan XY2-100 Protocol
    Ngalegaan Axis 1 Kontrol Axis (Sinyal Pul/Dir)
    Sinyal LaserErr Sumuhun
    Sinyal Koméntar Sumuhun
    Sinyal Encoder Hiji
    Sasayogian tanaga 5V tina PC
    Abdi / O 6 Umum sinyal input TTL, 2 Umum TTL Kaluaran 10 sinyal input TTL umum, 8 Kaluaran TTL umum
    Diménsi
    Aplikasi Biasa 2D laser nyirian
    Nyirian dina Laleur
    Rotary laser nyirian
    Las laser kalawan Galvo
    motong laser kalawan Galvo
    Laser beberesih kalawan Galvo
    processing laser séjén kalawan Galvo.

    Dimensi produk

    Gambar 2D
    Gambar 2D

    EZCAD LASER MARKING

    EZCAD2 Related Video


  • saméméhna:
  • Teras: