JCZ Meunang PENGHARGAAN CAHAYA RAHASIA 2021

Title1
Split line

"Penghargaan Cahaya Rahasia"
2021 Pinunjul Progress Enterprise Award dina Industri Laser 

Moments of Honor

SECRET LIGHT AWARDS
  Dina 27 Séptémber 2021, 2021 "Rahasia Cahaya Awards", anu 4 Cina Laser Industri Inovasi Kontribusi Upacara Award, nu lega dihormat ku industri laser, dilaksanakeun di Shenzhen.Kalawan taun kakuatan téhnologi kontinyu pikeun industri laser, JCZ meunangPinunjul Kamajuan Perusahaan Awarddina industri laser dina upacara.Nginum cai sareng pamikiran sumberna, kegigihan sareng usaha JCZ dina widang transmisi sareng kontrol sinar parantos diakui ku industri.
The "Rahasia Cahaya Awards" komitmen pikeun jadi pangajén ngarah dina widang produk jeung téhnologi di Cina, nyieun vane pikeun ngaronjatkeun téhnologi jeung inovasi produk dina widang laser di Cina, ngadegkeun hiji patokan industri pikeun usaha laser, netepkeun hiji conto, sarta netepkeun modél pikeun ngarah ngembangkeun kualitas luhur industri sarta ngembangkeun inovatif.Salaku pamimpin dina widang transmisi sareng kontrol sinar, JCZ henteu ngan ukur komitmen pikeun nyayogikeun solusi pikeun alat pamrosésan laser kalayan sistem kontrol EZCAD anu kuat sareng gampang dioperasikeun ti saprak mimitina tapi ogé terus-terusan nyerang téknologi bottleneck pikeun ngadamel. ngolah laser "basajan" pikeun pamaké, sahingga mesin ngolah laser leuwih kawas "alat umum". The pangajén tina "Kamajuan Pinunjul Perusahaan Award di Laser Industri" ieu ogé deserved.As hiji perusahaan tinggi-tech nasional, a "tujuan husus". jeung anyar "perusahaan leutik sarta sedeng-ukuran, sarta unit pilot hak cipta intelektual, JCZ geus gawe dina widang transmisi beam jeung kontrol pikeun tujuh belas taun sarta komitmen kana panalungtikan sarta pamekaran transmisi beam jeung sistem kontrol, nyadiakeun solusi pangalusna pikeun integrators sistem jeung mantuan pikeun transformasi jeung ningkatkeun industri manufaktur Cina.Dumasar kana téknologi anu tos aya, perusahaan parantos investasi sumberdaya pikeun difokuskeun panalungtikan sareng pamekaran parangkat lunak kontrol laser, drive terpadu, sareng sistem kontrol, sistem kontrol percetakan 3D, visi mesin, manufaktur fleksibel laser, sareng téknologi kontrol anu sanés, sareng ngahijikeun ieu. téhnologi Unit nurutkeun pangabutuh industri, ku kituna nyadiakeun ngaropéa solusi processing laser pikeun éléktronika 3C, accu énergi anyar, kandaraan énergi anyar, photovoltaic, PCB jeung industri lianna.Kami nyayogikeun solusi profésional pikeun nyirian laser, motong precision laser, las precision laser, punching laser, percetakan 3D laser (prototyping gancang), sareng widang aplikasi anu sanés.
Dina mangsa nu bakal datang, Golden Oranyeu Téhnologi bakal ngamangpaatkeun pinuh ku lingkungan pasar jeung kasempetan di industri laser, ngajajah sumberdaya nguntungkeun dina perusahaan, nguatkeun produk jeung jasa aya, nyadiakeun integrators sistem produk-kelas munggaran tur kualitas luhur. jasa, sarta babarengan ngamajukeun ngembangkeun sarta kamajuan industri laser Cina urang.

waktos pos: Sep-28-2021