Perjalanan Anyar JCZ Suzhou

Title
Split line

Tanggal 28 Oktober 2021, Suzhou JCZ suksés ngayakeun "Perjalanan Anyar Suzhou JCZ sareng Konperénsi Industri Laser Anyar" di Pusat Konperénsi Qinshan.General Manajer JCZ urang Lv Wenjie, Sekretaris Dewan Cheng Peng, sarta manajemén relevan séjén, kitu ogé 41 pausahaan pamaké, dihadiran rapat.Diréktur Wang Youliang, Sekretaris Jéndral Chen Chao, Komisi Processing Laser Cina, Présidén Shao Liang, Sunan Institute of Téknologi Industri, Sekretaris Jéndral Chen Changjun, Jiangsu Laser Industri Téhnologi Inovasi Strategis Alliance, Diréktur Yao Yongning, Wakil Diréktur Yao Yidan, Promosi Investment Biro Suzhou High-tech Zona Élmu sarta Téhnologi Komite Manajemén Kota, jsb tamu penting dihadiran rapat.Konférénsi éta museurkeun kana aplikasi sareng téknologi laser.Para ahli silih tuker jeung silih ajar, silih adukeun, jeung silih ajak gawé bareng.Konférénsi éta nyiptakeun platform anu hadé pikeun mingpin pamekaran kualitas luhur sareng inovasi industri sareng nyayogikeun dorongan anu hadé pikeun transformasi sareng ningkatkeun industri manufaktur laser Cina.

Adegan Konférénsi

Conference site

Biantara Pimpinan

Leadership speech4
keynote speech3

Dina konférénsi ieu, JCZ masihan pidato ngeunaan topik sapertos "Robot Laser Galvo Flying Welding", "Driving & Control Integrated Scanning Module", "Zeus-FPC Soft Board Cutting System", "Laser Printing & Coding System" sareng jejer anu sanés.Deeply nganalisis kaayaan kiwari industri laser, pulsa tina ngembangkeun industri laser, sarta ngabahas isu motong-ujung jeung tren ngembangkeun industri laser.

ICON2Robot laser galvo ngalayang las
Téknologi las laser anyar anu masihan mode pangolahan sareng rohangan aplikasi énggal ku ngagunakeun panangan robot & osilator laser pikeun nyeken las.Ieu meets rupa-rupa sarat kayaning surfaces melengkung kompléks, workpieces ukuran badag, sarta multi-spésiés processing fléksibel.
ICON2Nyetir & Control Integrated Scanning Module
Desain terpadu anyar nyetir-kontrol, sistem kontrol timer ngandung, fokus kana fungsionalitas differentiated, simplify wiring éksternal, ngaronjatkeun reliabiliti, nyadiakeun fungsi ngembangkeun sekundér sarta jasa leuwih customizable, sarta ngarojong JCZ Smart Factory.Éta tiasa dianggo dina otomotif, alat médis, pamrosésan bédana luhur sareng rendah, pamrosésan kapang, nyirian permukaan, jsb.
ICON2Zeus-FPC sistem motong dewan fléksibel
Sistim software nyirian husus pikeun kaméra processing positioning precision, kalawan positioning tepat, koreksi eunteung geter online, tiasa nyetél sababaraha stasiun, sababaraha lapisan, processing precision, sarta rojongan pikeun fungsi ngedit grafis.Ieu cocog pikeun precision laser ukiran, pangeboran, motong, motong circuit board fléksibel, processing chip, sarta aplikasi inspeksi.
ICON2Laser Printing & Coding System
Ngadopsi sistem LINUX, ngahijikeun sistem sareng kontrol laser dina hiji.Ngadopsi perumahan logam full-sinyalna, kalawan kamampuhan anti gangguan tinggi.Ilahar dipaké dina dahareun, inuman, pipa, farmasi, sarta industri lianna pikeun nyirian tanggal produk, anti-pemalsuan, traceability produk, cacah méteran pipa, sarta aplikasi sejenna.
Split line

Suzhou JCZ Laser Téhnologi Co., Ltd.

Suzhou JCZ Laser Technology Co., Ltd. diadegkeun dina 26 Oktober 2020, di Suzhou High-tech Zone Science and Technology City.Éta mangrupikeun anak perusahaan sapinuhna tina Beijing JCZ Technology Co., Ltd.

jcz

Ayeuna, perusahaan indukBeijing JCZaktip ngarencanakeun pikeun daptar dina Élmu sareng Téknologi Venture Board.Saatos Listing, Suzhou JCZ bakal asup kana "jalan gancang" pangwangunan salaku fokus JCZ Grup, ngaronjatkeun latihan jeung bubuka bakat, nyetél puseur panalungtikan sarta pamekaran, vigorously ningkatkeun inovasi téhnologis jeung panalungtikan sarta pamekaran kamampuhan, ngagancangkeun speed ngembangkeun JCZ Grup, sarta nyumbang kana ngembangkeun industri laser.

jcz1

Dina mangsa nu bakal datang, Suzhou JCZ bakal ngamangpaatkeun pinuh ku lingkungan pasar jeung kasempetan di industri laser, ngajajah sumberdaya nguntungkeun dina parusahaan, nguatkeun produk jeung jasa aya, nyadiakeun produk-kelas munggaran tur jasa kualitas luhur ka mayoritas. integrators sistem, sarta babarengan ngamajukeun ngembangkeun sarta kamajuan industri laser Cina urang.


waktos pos: Nov-03-2021