JCZ G3 GALVO SCANNER MEUNANG PENGHARGAAN INOVASI TEKNOLOGI RINGIER

Title
Split line

Dina 9 Séptémber, JCZ meunang "2021 Laser Industry-Ringier Technology Innovation Award" kalayan drive G3 Pro kami sareng modul scanning terpadu.Saméméhna, Cyclops,Sistim kontrol percetakan 3D, Sistim motong tab batré kakuatan, sarta sistem kontrol Hercules geus successively meunang pangajén industri profésional sarta boga pangaruh ieu.

Momen Kahormatan

Award winning pictures

Fitur

ICON2   Gancang

ICON2     Integrasi kontrol drive

ICON2     Minuhan kabutuhan alat miniaturisasi (portabel, handheld)

ICON2     nilai penampilan luhur

Split line

Produk Of Dileler Medali

G3 Pro Girang Control Integrated Scanning Module

gambar produk

G3

Kasus aplikasi

Application case

G3 Series Produk lianna

Bubuka pikeun Fungsi Umum Anyar tinaruntuyan G3

 

Desain terpadu anyar tina drive jeung kontrol, kalawan sistem kontrol nyirian

• Rojongan sistem jasa awan JCZ

• Simplify wiring éksternal sarta ngaronjatkeun reliabiliti

• Nyadiakeun fungsi ngembangkeun sekundér

• jasa More customizable

G3 Series Other Products1

waktos pos: Sep-15-2021