Diréktur COS-LPC, Youliang Wang dilongok JCZ

Title1
Split line

Dina 21 Oktober 2021, Wang Youliang, Diréktur Komite Profesional Pengolahan Laser COS, sareng Sekretaris Jenderal Chen Chao tina Komite Profesional Pengolahan Laser COS ngadatangan Beijing JCZ Technology CO., LTD (saterusna disebut "JCZ") pikeun mentoring jeung komunikasi.

Diréktur Wang Youliang jeung pihak na dilongok puseur paméran JCZ dibiruyungan Pupuhu JCZ Ma Huiwen sarta General Manajer Lv Wenjie, Diréktur Wang Youliang pinuh affirmed prestasi JCZ dina ngembangkeun software, processing laser, sarta aplikasi sejenna.

Dina simposium éta, mimitina, manajer umum Lv Wenjie ngucapkeun rasa syukur ka Diréktur Wang Youliang sareng pihakna pikeun nganjang ka JCZ;lajeng, umum manajer Lv Wenjie ngawanohkeun tumuwuhna sarta sajarah ngembangkeun, fitur téhnologi produk, produksi jeung status operasi, sarta rencana ngembangkeun kahareup JCZ.Diréktur Wang Youliang pinuh affirmed prestasi JCZ dina inovasi téhnologis, transformasi prestasi, sarta konstruksi ranté industri, sarta dijieun saran strategis.Diréktur Wang Youliang nunjuk kaluar yén JCZ geus nyadiakeun kakuatan téhnologi pikeun industri laser terus salila 17 taun ngadegna sarta ngembangkeun, utamana dina produk kontrol laser, software processing laser, software processing fléksibel, drive kontrol design terpadu, jsb. kaunggulan atra jeung moméntum ngembangkeun pasar gancang.

pictures
Split line

JCZ geus deeply kalibet dina widang transmisi jeung kontrol beam salila tujuh belas taun sarta komitmen kana panalungtikan sarta pamekaran transmisi beam jeung sistem kontrol nyadiakeun solusi optimal pikeun integrators sistem sarta pikeun mantuan transformasi jeung ngaronjatkeun industri manufaktur Cina urang.Dumasar kana téhnologi nu aya, JCZ geus invested sumberdaya fokus kana ngembangkeun software kontrol laser, nyetir & Control Integrated Scanning Module,Sistim kontrol percetakan 3D, visi mesin, manufaktur fléksibel laser, sarta téknologi kontrol séjén.Urang ogé ngahijikeun téknologi Unit ieu nurutkeun pangabutuh industri, sahingga nyadiakeun solusi processing laser ngaropéa pikeun éléktronika 3C, batré énergi anyar, mobil énergi anyar, photovoltaic, PCB, sarta industri lianna, sarta solusi profésional pikeun laser nyirian, motong precision laser, precision laser. las, laser punching, percetakan 3D laser (prototyping gancang) jeung widang aplikasi sejenna.

Dina mangsa nu bakal datang, JCZ bakal salajengna ngahijikeun sumberdaya, ngamangpaatkeun pinuh lingkungan pasar jeung kasempetan dina industri laser, ngajajah sumberdaya nguntungkeun dina parusahaan, nguatkeun produk jeung jasa aya, nyadiakeun integrators sistem jeung produk-kelas munggaran tur luhur. jasa -quality, sarta babarengan ngamajukeun ngembangkeun sarta kamajuan industri laser Cina urang.


waktos pos: Nov-01-2021