Linux Ubuntu Laser Nyirian Software & Controller Embed Touch Panel

Katerangan pondok:


  • Harga hijian:Negotiable
  • Syarat Pembayaran:100% sateuacanna
  • Cara pembayaran:T/T, Paypal, Kartu Kredit...
  • Negara asal:Cina
  • Rincian produk

    Tag produk

    Sistem Kontrol Pengolahan Laser Berbasis Linux & Parangkat Lunak Pikeun Nyirian dina Laleur

    Sistem kontrol ngolah laser JCZ J1000 Linux nganggo sistem LINUX, ngahijikeun panel layar toél, parangkat lunak operasi, sareng pengontrol laser.Éta ngagunakeun cangkang logam anu ditutupan pinuh, kalayan kamampuan anti gangguan anu kuat.Éta sareng UI parangkat lunak klasik JCZ, gampang dioperasikeun, stabilitas tinggi, panjang data anu henteu terbatas, nyirian kode ultra-speed, jsb.

    J1000 loba dipaké dina dahareun jeung inuman, pipa jeung kabel, ubar, bako, éléktronika, kaca, jeung industri lianna.

    Ogé ngarojong anti counterfeiting, traceability, MES manufaktur calakan, jsb.

    Gambar Sampel

    spésifikasi

    Sistem Operasi Linux
    CPU 4 Cores, 1.2GHz
    Ram 1G
    Rom 8G
    Ukuran layar 10,4 inci
    Abdi / O 5 Input TTL umum, 3 Kaluaran TTL / OC umum
    Resolusi 800 × 600 px
    Ethernet Hiji
    RS232 Hiji
    USB Hiji

    Dimensi produk

    drawing

    Video Patali


  • saméméhna:
  • Teras: