Cina CW / QCW Metal Laser Mesin Las

  • China QCW Metal Laser Welding Machine

    Cina QCW Metal Laser Las Mesin

    75W 150W 300W 450W 600W Quasi Continuous Wave Serat Laser Pikeun Metal Welding JCZ QCW runtuyan mesin las utamana dipaké pikeun las alat precision 3C, endoskop médis, motor precision sélulér, batré kutub sapotong, jeung lembar ipis lianna, kalawan 75W 150W 400W 450W Quasi Continuous IPG atanapi Raycus laser.Ogé integrates sistem kontrol scanning laser sarta mékanisme beam beam-speed tinggi pikeun ngahontal-speed tinggi las multi-kanal.Fitur Utama ● kualitas beam High ...