Cina F-theta Scan lénsa |Laser Beam Expander

  • F-theta Laser Scanning Lens | 355nm | 532nm | 1064nm…

    F-theta laser nyeken lénsa |355nm |532nm |1064nm…

    Lensa Scan Laser F-theta Kalayan Silika Fused sareng Kaca Optik, 1064nm, 355nm, 532nm, 10600nm… Séri standar lénsa scan médan datar dirancang pikeun nyocogkeun sabagéan ageung aplikasi nyirian industri di pasar.Lénsa standar nyertakeun rentang panjang gelombang tina ultraviolét (UV) ka infra red (IR) sareng jarak fokus ti 63mm dugi ka 1450mm.Gambar Produk Spésifikasi 355nm Fused Silika 532nm Optical Glass 1064nm Fused Silica 1064nm Optical Glas...
  • China Motorized Electrical Laser Beam Expander Adjustable

    Cina Motorized Laser Beam Expander adjustable

    Cina Motorized Listrik Laser Beam Expander Adjustable The magnification tina beam ngembangna eunteung bisa dikawasa ku software éléktronik.Sistim nu bisa meta gancang tur akurat ngadalikeun magnification jeung stabilitas titik alus.Gambar Produk Spésifikasi Beam Laser Listrik Model Beam Laser Listrik Panjang gelombang Faktor Pembesaran Lebet Maksimum Diaméter Murid (mm,1/e2) Diaméter Titik Cahaya Maksimum (mm) Panganteur Benang Tungtung Kajadian Panjang Cangkang Maksimal...
  • Telecentric F-theta Scanning Lens China | 355nm | 532nm | 1064nm…

    Telecentric F-theta nyeken lénsa Cina |355nm |532nm |1064nm…

    Telecentric Laser F-theta Lens Fused Silica and Optical Glass, 1064nm, 355nm, 532nm, 10600nm Coating Sudut dampak tina telecentric f-theta eunteung-médan datar dikawasa pageuh ku kituna beam kaluaran ampir jejeg dina pesawat kerja di mana wae. sudut widang-of-view.Hasilna, roundness, uniformity (sumbu-X, arah sumbu-Y), sarta perpendicularity (arah sumbu-Z) titik fokus bisa greatly ningkat ngaliwatan sakabéh lebar nyirian.Ieu naha telecentric f-theta ...
  • China Laser Beam Expander – Fixed Expansion
  • Adjustable Expansion Laser Beam Expander China

    adjustable ékspansi Laser Beam Expander Cina

    355nm, 532nm, 1064nm, 9.4um, 10.6um Adjustable Laser Beam Expander The magnification téh terus adjustable, ngawengku panjang gelombang UV, Héjo, IR, CO2… Gambar Produk Spésifikasi adjustable ékspansi Adjustable ékspansi Modél panjang gelombang Factor Enlargement Pupillum Enlargement Maximum 1/e2) Diaméter Titik Cahaya Maksimum (mm) Panganteur Benang Tungtung Kajadian Panjang Cangkang Maksimal (mm) Cangkang Maksimal D...