Asesoris laser

  • Fiber Laser Water Chiller China For CW 300W-12000W

    Serat laser Cai Chiller Cina Pikeun CW 300W-12000W

    Cina Cai Chiller Pikeun Kontinyu Wave Serat Laser 300W-12000W Ku ngadalikeun suhu laser nu, ngajaga rohangan laser bébas tina deformasi termal, Ajeg kakuatan kaluaran jeung mastikeun kualitas beam, ngaronjatkeun kahirupan layanan, sarta motong akurasi laser nu.Éta cocog sareng kalolobaan merek laser serat di pasar sapertos JPT, Raycus, IPG, Max Photonics…, nutupan kakuatan 300W, 500W, 1000W, 1500W, 2000W, 3000W, 4000W, 6000W, 8000W, 12000W.1.CWFL sareng...
  • Rotary Axis Attachment  for Laser Machine

    Attachment Rotary Axis pikeun Mesin laser

    Axis Attachment Rotary pikeun Mesin Laser sareng Kacepetan Luhur sareng Presisi Luhur pikeun Nyirian, Las, Motong… * Kuat sareng dipercaya.* Struktur mékanis sakabeh awak, bahan logam, precision tinggi, hirup Iong.* Loba dipaké dina objék cuboid, sirkular nyirian, gampang beroperasi.* Aya hiji slot kartu puteran dina eta, instalasi gampang jeung adjustment fléksibel.Gambar Produk Pedaran Produk
  • Z Axis Lifting Column For Laser Machines

    Z Axis Ngangkat Kolom Pikeun Mesin Laser

    Z Axis Z sumbu bisa dibagi jadi dua jenis, kontrol Manual jeung kontrol listrik.Stroke sumbu manual gaduh 600mm-1200mm, rubakna 130mm sareng 170mm(Opsional) Upami anjeun peryogi angkat listrik, mangga ngahubungi kami Gambar Produk Dimensi Produk
  • UV Laser Water Cooling Chiller China 3W 5W 10W

    UV laser Cai cooling Chiller Cina 3W 5W 10W

    Chiller Cai Cina Pikeun Laser Ultraviolet 3W 5W 10W 15W 20W Kontrol Suhu Ku ngadalikeun suhu laser UV, chiller industri urang tiasa ngajaga stabilitas lampu sareng daya tahan tina laser UV.Éta cocog sareng kalolobaan merek laser UV di pasar sapertos JPT, Inngu, RFH, GainLaser, Huaray…