Cyclops 2 Axis Laser Galvo Scanner Kepala kalawan CCD GO7S

Katerangan pondok:


  • Harga hijian:Negotiable
  • Syarat Pembayaran:100% sateuacanna
  • Cara pembayaran:T/T, Paypal, Kartu Kredit...
  • Negara asal:Cina
  • Rincian produk

    Tag produk

    Cyclops 2D Laser Galvo Kepala sareng CCD pikeun Nilik

    GO9 runtuyan laser galvo scanner sirah téh kalawan supir digital pinuh sarta sensor precision tinggi, loba dipaké pikeun laser nyirian, etching, ukiran, motong, las ... Ieu kalawan protokol pilihan XY2-100 (16 bit jeung 18 bit), SL2- 100 (20 bit), sarta eunteung coated kalawan panjang gelombang 355nm, 532nm, 1064nm ...

    FAQs

    Naon rentang kaméra anu dirojong ku kaméra cyclops?

    Format umum nyaéta 70 * 70mm, 110 * 110mm, 150 * 150mm.Upami anjeun peryogi format anu langkung ageung, mangga ngahubungi kami.

    Naon kaunggulan tina cyclops scanner?

    1.Background acara di workspace EZCAD sangkan mesin nyirian leuwih aman.

    Mesin laser 2.UV teu diwenangkeun ngagunakeun sinar beureum pikeun nilik, cyclops mantuan Anjeun pikeun wasily nomeran posisi nyirian.

    3.Simple: layar édit sareng tampilan latar ngadukung zum beurit dina waktos anu sami.

     

    Gambar produk

    Spésifikasi


  • saméméhna:
  • Teras: