Cina Laser Galvo Scanner Kepala Pikeun Nyirian |Las |Motong

  • 2 Axis Laser Galvo Scanner GO7 Series China

    2 Axis Laser Galvo Scanner GO7 Series Cina

    16 bit XY galvanometer laser digital sumbu nyaéta kalawan precision tinggi, speed tinggi na béaya rendah, loba dipaké dina rupa-rupa parabot laser kalawan galvo kawas laser nyirian, las, motong, ukiran, etching ...
  • 3D Laser Galvo Scanner Head G3-3D Series

    3D Laser Galvo Scanner Kapala G3-3D Series

    Precision Luhur sarta Luhur Galvanometer Nyeken Kepala pikeun Laser Nyirian, Las, Motong… Sampel Gambar Spésifikasi Scanner Nyirian Speed ​​4000mm/s Positioning Speed ​​10000mm/s Nyukcruk Kasalahan 0.25ms Nonlinieritas <3.5mrad/ 44° 1% Skala pinuh ≤0.4ms Gain <50PPM/K Offset Drift <15μrad/k Drift leuwih 8h <0.3mrad Scan Angle ±0.35rad Eunteung Aperture 10mm Dasar Interface XY2-100 Gawé Temp 25℃±10℃ Daya ±15VDC,3A Panjang gelombang 1064nm/ ...
  • INVISCAN China 3 Axis Galvo Scanner With VCM Motor

    INVISCAN Cina 3 Axis Galvo Scanner Jeung VCM Motor

    Luhur 3 Axis Galvo Scan Kepala Jeung VMC Motor pikeun nyirian, motong, las… INVINSCAN Series 3D laser galvo scanner sirah jeung sumbu XYZ.Sumbu-Z berpungsi salaku shifter fokus, nu bakal ngarobah jarak gawé antara lénsa f-theta jeung objék nurutkeun jangkungna obyék.Ku gawé bareng DLC2-M4-3D controller jeung software EZCAD3, processing laser kawas nyirian bisa dipigawé kalayan gampang jeung éfisién.* Laju Tinggi: Laju nyeken > 10000mm / S * Hiper halus...
  • 3D Laser Galvo Scan Head China with XYZ Axis – GO3D-T

    3D Laser Galvo Scan Kepala Cina jeung XYZ Axis - GO3D-T

    GO3D-T 3 Axis XYZ Dynamic Focusing Laser Galvo Scanner Head for Laser Marking and other Applications GO3-T Series 3D laser galvo scanner head is with the XYZ axis.Sumbu-Z berpungsi salaku shifter fokus, nu bakal ngarobah jarak gawé antara lénsa f-theta jeung objék nurutkeun jangkungna obyék.Ku gawé bareng DLC2-M4-3D controller jeung software EZCAD3, processing laser kawas nyirian bisa dipigawé kalayan gampang jeung éfisién.Gambar produk...
  • Cyclops 2 Axis Laser Galvo Scanner Head with CCD  GO7S

    Cyclops 2 Axis Laser Galvo Scanner Kepala kalawan CCD GO7S

    Cyclops 2D Laser Galvo Head with CCD for Preview GO9 series laser galvo scanner head is with full digital driver and high precision sensor, loba dipaké pikeun laser nyirian, etching, engraving, motong, las ... Ieu kalawan protokol pilihan XY2-100 (16 bits). sareng 18 bit), SL2-100 (20 bit), sareng eunteung dilapis kalayan panjang gelombang 355nm, 532nm, 1064nm… FAQs Gambar Produk Spésifikasi
  • 3D Dynamic Focusing Laser Galvo Scanner Head | Without F-theta

    3D dinamis fokus laser Galvo scanner sirah |Tanpa F-theta

    3 Axis XYZ Laser Galvo Scanning Head tanpa F-theta Lens pikeun Large Field 2D and 3D surface marking, cutting… The 3D dinamis fokus laser galvo diterapkeun kana motong laser, laser scribing, las, pangeboran, manufaktur aditif, tékstur kapang, relief ukiran , miceun bahan hub-otomatis….Sumberdaya Laser sadia: 355, 532,1064,10640nm jsb Gambar Produk Spésifikasi 20 Series 30 Series 50 Series 20 Series 20 Series ...