Cina Laser Galvo Scanner Kepala

  • 3D Dynamic Focusing Laser Galvo Scanner Head | Without F-theta

    3D Dynamic Fokus Laser Galvo Scanner Kepala | Tanpa F-téta

    3 Axis XYZ Laser Galvo Scanning Head tanpa F-theta Lens for Large Field 2D sareng permukaan 3D nyirian, motong ... 3D dinamis laser galvo laser anu diterapkeun pikeun motong laser, corétan laser, las, pengeboran, manufaktur aditif, tékstur kapang, ukiran relief , nyoplokkeun bahan-hub otomatis…. Sumberdaya Laser anu sayogi: 355, 532,1064,10640nm sareng sajabana Spésifikasi Gambar Produk 20 Series 30 Series 50 Series 20 Series 20 Series ...
  • 3D Laser Galvo Scan Head China with XYZ Axis – GO3D-T

    3D Laser Galvo Scan Head China sareng XYZ Axis - GO3D-T

    GO3D-T 3 Axis XYZ Dynamic Fokus Laser Galvo Scanner Head kanggo Laser Marking sareng Aplikasi sanésna GO3-T Series 3D laser galvo scanner head nyaéta sumbu XYZ. Sumbu Z tiasa dianggo salaku shifter fokus, anu bakal ngarobih jarak damel antara lensa f-theta sareng objék numutkeun jangkungna obyék. Ku damel sareng DLC2-M4-3D controller sareng perangkat lunak EZCAD3, pamrosésan laser sapertos nyirian tiasa dilakukeun kalayan gampang sareng éfisién. Gambar Produk ...
  • 2 Axis Laser Galvo Scanner GO7 Series China

    2 Axis Laser Galvo Scanner GO7 Series Cina

    16 bit XY axis digital laser galvanometer nyaéta kalayan presisi tinggi, kecepatan tinggi sareng béaya rendah, seueur dianggo dina sagala rupa jinis pakakas laser kalayan galvo sapertos laser marking, welding, cutting, ukiran, etsa ...
  • Cyclops 2 Axis Laser Galvo Scanner Head with CCD  GO7S

    Cyclops 2 Axis Laser Galvo Scanner Head sareng CCD GO7S

    Cyclops 2D Laser Galvo Head sareng CCD pikeun Preview GO9 series laser galvo scanner head nyaéta kalayan supir digital lengkep sareng sensor presisi tinggi, seueur dianggo pikeun laser marking, etsa, ukiran, motong, las ... Éta nganggo protokol opsional XY2-100 (16 bit sareng 18 bit), SL2-100 (20 bit), sareng kaca spion kalayan panjang gelombang 355nm, 532nm, 1064nm… FAQs Produk Gambar Model Spesifikasi GO7S-A Panjang gelombang 355nm, 532 ...
  • SCANLAB BasicCube/ScanCube China 2 Axis Laser Galvo Scanner Head

    SCANLAB BasicCube / ScanCube China 2 Axis Laser Galvo Scanner Head

    SCANLAB BasicCube, SCANcube, SCANcubeⅢ, IntelliSCAN Galvo Scanner SCANLAB laser scanner galvo huluna nyayogikeun kakuatan anu saé sareng kualitas produk anu hadé dina bungkus ukuran pangleutikna. Fungsi anu suksés tina sirah scanner galvo dina séri intellicube® ngagabungkeun platform SCANcube® intelligence® anu suksés. Éta gaduh panyegelan, tahan cai sareng tahan lebu, ukuran alit, kompak sareng padet, kakuatan anu saé, sareng kinerja super stabil, anu mastikeun operati anu kontinyu sareng bébas masalah ...