Laser jeung Galvo controller Pikeun nyirian |Motong |Las

  • Laser and Galvo Controller LMCV4 Series EZCAD2

    Laser jeung Galvo Controller LMCV4 Series EZCAD2

    Laser jeung Galvo Controller pikeun Laser nyirian, Etching, Engraving, las, motong… LMCV4 runtuyan laser controller jalan jeung software EZCAD2 via USB2.0.Ieu salah sahiji pang populerna laser sarta galvo Controllers di pasar, kalawan harga kalapa jeung stabilitas tinggi.Éta cocog sareng kalolobaan sumber laser industri sapertos serat, UV, CO2, sareng héjo.sirah scanner galvo laser kalawan protokol XY2-100 bisa dikawasa.Hal ieu loba diadopsi ku integrators sistem laser global pikeun ...
  • Linux Laser Marking Software & Controller Embeded Touch Panel

    Linux Ubuntu Laser Nyirian Software & Controller Embed Touch Panel

    Sistem Kontrol Pengolahan Laser Berbasis Linux & Parangkat Lunak Pikeun Nyirian dina Fly JCZ J1000 Sistem kontrol pangolahan laser Linux ngadopsi sistem LINUX, ngahijikeun panel layar toél, parangkat lunak operasi, sareng pengontrol laser.Éta ngagunakeun cangkang logam anu ditutupan pinuh, kalayan kamampuan anti gangguan anu kuat.Ieu kalawan JCZ software UI Palasik, gampang pikeun beroperasi, stabilitas tinggi, panjang data taya, kode ultra-speed nyirian, jsb J1000 loba dipaké dina dahareun jeung inuman, pipa jeung kabel, ubar ...
  • SLM | SLA | SLS 3D Laser Printing Controller

    SLM |SLA |SLS 3D Laser Printing Controller

    3D Laser Printing Controller pikeun SLM, SLS, SLA… DLC-3DP 3D Laser Printing Controller dikembangkeun pikeun SLM, SLS sareng SLA.Éta tiasa ngontrol panyeken galvo laser sareng XY2-100 (16-bit), XY2-100 (18-bit), SL2-100 (20-bit) sareng seueur jinis laser di pasar sapertos serat, CO2, UV, YAG, QCW, SPI… Sampel Spésifikasi Aplikasi SLA, Métode Sambungan SLS USB2.0 Rojongan Laser CO2, Serat, UV, SPI, QCW… Scanhead T...
  • 2D/3D Laser and Galvo Controller – DLC Series EZCAD3

    2D / 3D Laser jeung Galvo Controller - DLC Series EZCAD3

    Laser jeung Galvo Controller Board pikeun 2D jeung 3D Laser nyirian jeung Aplikasi séjén kalawan runtuyan Galvo DLC2 nyaéta generasi anyar controller laser dikembangkeun ku JCZ, nu gawéna kalayan software EZCAD3.Bisa ngadalikeun lolobana laser serat di pasar langsung jeung tipe séjén sumber laser kayaning CO2, UV, Héjo, Picosecond na Femtosecond ogé bisa dikawasa via dewan panganteur leutik.Éta ogé cocog sareng 2 sumbu sareng 3D sumbu laser galvo scanner sareng XY2-100 sareng S ...
  • PCIE Interface Laser and Galvo Controller LMCPCIE Series

    PCIE Interface laser sarta Galvo Controller LMCPCIE Series

    PCIE Interface Laser jeung Galvo Controller pikeun Laser Nyirian, Etching, Engraving… PCI-E interface laser jeung galvo controller nyambungkeun motherboard hiji PC industri langsung, nu greatly ngaronjatkeun stabilitas sambungan.Controller ieu lega dilengkepan parabot laser kalawan galvo (Nyirian, ukiran, las, motong, etching ...) pikeun garis produksi otomatis.Gambar Produk FAQs Spésifikasi ...