Cina OEM Laser Nyirian Mesin Produsén sareng Pabrik

  • 5 Axis Mould Laser Surface Texturing Machine China

    5 Axis kapang Laser Surface Mesin Tékstur Cina

    Mesin Tekstur Laser kapang Precision Tinggi 5 Sumbu Spesifikasi Model LEM Stroke X-Axis 1100mm Y-Axis 750mm Z-Axis 440mm B-Axis -60 ° dugi ka ﹢ 60 ° C-Axis 360 ° Diménsi Méja Work 630 * 630 / φ900 Max Loading Capacity (KG) 1000 Kakuatan Laser tina Laser 100W Akurasi Lokasi Axis X-Axis 0.01mm Y-Axis 0.01mm Z-Axis 0.01mm B-Axis 7 ″ C-Axis 8 ″ Akurasi Axis Relocation X-Axis 0.008mm Y-Axis ...
  • Versatile Resistor Laser Trimming Machine – TS4210 Series

    Mesin motong laser résistor serbaguna - TS4210 Series

    Mesin motong résistor serbaguna Kanggo mesin laser ipis seri Circuit TS4210 seri anu dirancang sareng dikembangkeun ku SharpSpeed ​​Precision (Perusahaan 100% anu ngagaduhan bawahan JCZ) pikeun pasar pemangkasan fungsional. Éta tiasa ngalakukeun pemangkasan laser anu tepat dina parameter anu aya hubunganana sareng sirkuit terintegrasi pilem ipis / kandel. Éta cocog pikeun motong laser tina sensor tekanan, sénsor ayeuna, sénsor fotoléktrik, carjer, atenuator, sareng produk sanés. M ...
  • Potentiometer/Position Sensor  Laser Trimming Machine China – TS4410 Series

    Poténsiometer / Posisi Sensor Laser Mesin Pemangkasan Cina - TS4410 Series

    Potensiometer / Posisi Sensor Laser Trimmer Machine - TS4410 Precision High The TS4410 series potentiometer / perpindahan sensor laser trimming machine parantos dikembangkeun pikeun potentiometer résistansi sareng pasar sensor perpindahan linier. Mesin motong laser presisi henteu ngan ukur tiasa motong liniér résistor, tapi ogé pikeun motong résistansi résistor résistor dina waktos anu sami. Alat-alat ieu seueur dianggo pikeun motong laser tina sagala rupa katepatan ...