Cina OEM ngaropéa Laser nyirian Mesin Produsén jeung Pabrik

  • Potentiometer/Position Sensor  Laser Trimming Machine China – TS4410 Series

    Potentiometer / Posisi sénsor laser motong Mesin Cina - TS4410 Series

    Potentiometer / Position Sensor Laser Trimmer Machine - TS4410 High Precision The TS4410 series potentiometer/displacement sensor laser trimming machine parantos dikembangkeun pikeun potentiometer résistif sareng pasar sénsor pamindahan linier.Mesin motong laser precision henteu ngan ukur tiasa motong linieritas résistor, tapi ogé pikeun motong résistansi mutlak résistor dina waktos anu sami.Alat ieu seueur dianggo pikeun motong laser tina sagala jinis precision ...
  • China QCW Metal Laser Welding Machine

    Cina QCW Metal Laser Las Mesin

    75W 150W 300W 450W 600W Quasi Continuous Wave Serat Laser Pikeun Metal Welding JCZ QCW runtuyan mesin las utamana dipaké pikeun las alat precision 3C, endoskop médis, motor precision sélulér, batré kutub sapotong, jeung lembar ipis lianna, kalawan 75W 150W 400W 450W Quasi Continuous IPG atanapi Raycus laser.Ogé integrates sistem kontrol scanning laser sarta mékanisme beam beam-speed tinggi pikeun ngahontal-speed tinggi las multi-kanal.Fitur Utama ● kualitas beam High ...
  • 5 Axis Mould Laser Surface Texturing Machine China

    5 Axis kapang laser permukaan Texturing Mesin Cina

    Mesin Tekstur Laser Kapang Precision Luhur 5 Axis Spésifikasi Lambaran Parameter LEM400 LEM800 LEM1200 LEM6000 Stroke X-axis 940mm 1100mm 1390mm 4200mm Y-axis 620mm 750mm 1000mm 6000mm-6000mm sumbu 40°B-60mm-6000mm -60mm Sumbu Z 50°50°-60mm-6000mm ~+60° -60°~+60° -60°~+60° C sumbu 360 360° 360° 360° Worktable Dimensi (mm) 400×400/Φ495 630×630/Φ900 800×800/Φ1200 ~ Max Kapasitas Muatan (Kg) 350 1000 2000 ~ Daya Laser Laser (W) 100 100 100 100 Akurasi A...
  • Thin/Thick Film Resistor Laser Trimming Machine – TS4210 Series China

    ipis / Kandel Film résistor laser motong Mesin - TS4210 Series Cina

    Serbaguna Resistor Trimming Mesin Pikeun Ipis jeung Kandel Film Circuit TS4210 runtuyan laser trimming mesin dirancang jeung dikembangkeun ku SharpSpeed ​​Precision (A 100% dicekel parusahaan bawahan JCZ) pikeun pasar trimming hanca.Bisa ngalakukeun trimming laser tepat dina parameter relevan rupa ipis-pilem / pilem kandel sirkuit terpadu.Ieu cocog pikeun laser trimming sensor tekanan, sensor ayeuna, sensor photoelectric, chargers, attenuator, jeung produk lianna.M...
  • China SLA 3D UV Laser Printer Machine With Resin

    Cina SLA 3D UV Laser Mesin Printer Jeung Résin

    Aditif Manufaktur Stereolithography 3D UV Mesin Printing Laser kalawan Curable Résin Stereolithography (SLA) mangrupakeun tipe métode manufaktur aditif jeung 355nm sinar ultraviolét laser.Éta ngagunakeun scanner galvo pikeun ngagambarkeun sinar laser UV pikeun ngaduruk résin anu tiasa diubaran sacara selektif lapisan demi lapisan pikeun ngajantenkeun padet.Spésifikasi Gambar Produk