Laser sareng Galvo Controller LMCV4 Series EZCAD2

Pedaran pondok:


  • Harga hijian: Negotiable
  • Sarat pamayaran: 100% sateuacanna
  • Cara pembayaran: T / T, Paypal, Kartu Kiridit ...
  • Negara asal: Cina
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Laser sareng Galvo Controller pikeun Laser Marking, Etching, Ukiran, Las, Cutting ...

    LMCV4 seri laser controller jalan sareng parangkat lunak EZCAD2 ngalangkungan USB2.0. Éta mangrupikeun salah sahiji laser anu pang populerna sareng pengendali galvo di pasar, kalayan harga kalapa sareng stabilitas tinggi. Éta cocog sareng kaseueuran sumber laser industri sapertos serat, UV, CO2, sareng héjo. Kepala scanner galvo laser sareng protokol XY2-100 tiasa dikontrol. Hal ieu diadopsi sacara lega ku integrator sistem laser global pikeun panyiri laser, etsa, las, motong, mesin ukiran ku scanner galvo ...

    Catetan: JCZ ngeureunkeun pamutahiran EZCAD2 sareng pengendali na kusabab alesan téknis, sadaya téknologi anyar bakal ngan ukur ditambihan ka EZCAD3 sareng DLC ​​Controllers.

    Gambar Produk

    LMCV4-Serat

    Kanggo sabagéan ageung modél laser serat

    LMCV4-DIGIT

    Kanggo sabagéan ageung modél laser CO2, UV, Héjo

    LMCV4-SPI

    Pikeun laser SPI.

    FAQs

    Iraha JCZ lirén produksi LMCV4 controller?

    Dina 2020, JCZ sacara resmi ngeureunkeun pamutahiran EZCAD2 sareng pengendali LMC. Kami bakal terus ngahasilkeun aranjeunna.

    Naha kartu LMC teu gaduh dongle?

    Setélan kartu LMC diwangun-di chip énkripsi sanés dongle éksternal

    Spésifikasi

    LMCV4 Series laser Controller
    Modél LMCV4-Serat LMCV4-DIGIT LMCV4-SPI
    Parangkat lunak cocog EZCAD2.14.11
    Komunikasi USB2.0
    Laser cocog Serat CO2, UV, Héjo ... SPI
    Catetan: Laser sareng sababaraha mérek panginten peryogi khusus
    sinyal, peryogi manual pikeun mastikeun konpérénsi anu leres.
    Galvo cocog Kalayan Protokol XY2-100
    Ngalegaan poros Standar: Kontrol 1 sumbu (Sinyal Pul / Dir)
    Pilihan: Kontrol sumbu 2 (Sinyal Pul / Dir)
    Sinyal LaserErr Leres
    Sinyal Babasan Leres
    Sinyal Encoder Hiji
    Sasayogian tanaga DC 5V 3A
    Abdi / O 16 Input TTL Umum, 8 kaluaran TTL / OC Umum
    Diménsi 167 * 125 * 23mm
    Aplikasi Khas Nyirian Laser 2D
    Nyirian dina Laleur
    Nyirian Laser Rotary
    Nyirian Laser Pamisah
    Las Las kalayan Galvo
    Laser motong sareng Galvo
    Ngabersihan laser sareng Galvo
    Ngolah laser anu sanés ku Galvo.

    Pinmap tina LMCV4 Laser Controller

    CON1: DB15 pikeun kontrol laser galvo.

    Ieu protokol laser galvo XY2-100 digital standar.

    Pikeun galvo laser analogis, déwan DA alit diperyogikeun pikeun mindahkeun sinyal digital kana anu analog.

    Pikeun laser galvo sareng protokol SL2-100, dibutuhkeun seri DLC2 series + SL2-100 board transfer.

    Punten lakukeun sambungan kabel numutkeun manual resmi.

    CON3: DB9 pikeun nyirian dina laleur sareng énkoder.

    Palabuhan ieu dianggo pikeun nyambungkeun énkoder pikeun kéngingkeun tanggapan pikeun ngalaksanakeun aplikasi sareng conveyor non-stop sapertos nyirian on fly.

    Punten lakukeun sambungan kabel numutkeun manual resmi.

    CON5: DB25 pikeun I / O.

    Pelabuhan ieu dirancang khusus pikeun I / O pikeun otomatisasi industri.

    CON2: DB25 pikeun kontrol laser.

    LMCV4-Serat controller kompatibel sareng kaseueuran laser serat kakuatan rendah anu dihasilkeun kalayan mérek sapertos IPG, Raycus, JPT sareng Max Photonics. Pikeun laser CW sareng QCW, vérsi khusus panginten diperyogikeun.
    Kontroler LMCV4-DIGIT cocog sareng kaseueuran CO2, UV sareng laser héjo kalayan mérek sapertos IPG, JPT, Synrad, Inngu, Coherent, Rofin, Dawei, Reci ...
    LMCV4-SPI controller dirancang khusus pikeun SPI Lasers.
    Catetan: Sababaraha mérek atanapi modél tiasa gaduh pin khusus laser, punten konsultasi ka insinyur penjualan kami pikeun mastikeun modél pengontrol sateuacan mésér.

    CON4: DB9 pikeun catu daya.

    Pelabuhan ieu kanggo catu daya, 5v 3A, sareng sababaraha I / O.

    Pusat Unduhan Controller LMCV4

    Unduh Manual LMCV4 Controller

    LMCV4-FIBER-M
    LMCV4-DIGIT-M
    FBLI-B-V4
    SZLI-B-V4
    FBLI-B-LV4
    FBLI-B-LV1
    LMCV4-Serat
    LMCV4-DIGIT
    LMCV4-SPI
    FB-D-V4
    FB-B-V4
    SZ-D-V4
    SZ-B-V4
    SPI-D-V4
    BJJCZ-FB-B-H1
    BJJCZ-SZ-B-H1
    BJJCZ-SPI-B-H1

    Unduh supir LMCV4 Controller

    LMCV4-FIBER-M
    LMCV4-DIGIT-M
    FBLI-B-V4
    SZLI-B-V4
    FBLI-B-LV4
    FBLI-B-LV1
    LMCV4-Serat
    LMCV4-DIGIT
    LMCV4-SPI
    FB-D-V4
    FB-B-V4
    SZ-D-V4
    SZ-B-V4
    SPI-D-V4
    BJJCZ-FB-B-H1
    BJJCZ-SZ-B-H1
    BJJCZ-SPI-B-H1

    Pidéo Anu Patalina

    Ngamutahirkeun ...

  • Saméméhna:
  • Teras: