Cina Metal Rust Laser Mesin beberesih

  • 100W Rust Laser Cleaning Machine

    100W Karat Laser Mesin beberesih

    JCZ CLEAN runtuyan mesin beberesih laser teu ngan bisa dipaké pikeun ngabersihan polutan organik tapi ogé pikeun ngabersihan bahan anorganik, kaasup karat logam, partikel logam, lebu, jsb Ieu loba dilarapkeun pikeun panyabutan karat, panyabutan cet, panyabutan minyak, restorasi tina budaya. titilar, ngaleupaskeun lem.