2 Axis Laser Galvo Scanner GO7 Series Cina

Katerangan pondok:

16 bit XY galvanometer laser digital sumbu nyaéta kalawan precision tinggi, speed tinggi na béaya rendah, loba dipaké dina rupa-rupa parabot laser kalawan galvo kawas laser nyirian, las, motong, ukiran, etching ...


  • Harga hijian:Negotiable
  • Syarat Pembayaran:100% sateuacanna
  • Cara pembayaran:T/T, Paypal, Kartu Kredit...
  • Negara asal:Cina
  • Rincian produk

    Tag produk

    Luhur Precision 2D Laser Galvo Scanner Kepala jeung XY Axis pikeun Laser nyirian, Etching, Engraving, motong, las ...

    GO7 séri digital laser galvo scanner sirah diawalan ku JCZ di 2016, kalawan harga kalapa, stabilitas tinggi, sarta laju perbaikan low, loba dipaké pikeun mesin laser pikeun nyirian, etching, ukiran, las, motong ...
    Éta kalayan sagala rupa ukuran eunteung pilihan (8mm, 10mm, 12mm, 14mm, 16mm, 20mm ...) sareng dilapis ku panjang gelombang (355,532,1064,10600nm) pikeun laser sapertos serat, CO2, YAG, UV, Héjo ...

    Gambar produk

    FAQs

    Kumaha carana milih hiji galvo laser ditangtoskeun?

    1. palapis eunteung: laser béda merlukeun kaca spion coated béda dina galvo laser.Biasana, 355nm kanggo laser UV, 532nm pikeun laser héjo, 1064nm pikeun YAG sareng Serat laser, 10600nm kanggo laser CO2.Sinar laser teu bisa reflected lamun panjang gelombang coated teu minuhan panjang gelombang laser nu.

    2. Input aperture: Ieu hartina ukuran liang tina galvo laser mana sinar laser asup. Beam dimekarkeun kudu dina ukuran sarua tina aperture input.Lamun ukuran beam leuwih badag batan aperture input, éta bakal ngarugikeun runtah sinar laser.

    Naha laju nyirian GO7 langkung laun tibatan merek sanés?

    Urang sadayana terang yén upami lajuna langkung luhur, katepatanna langkung miskin.A kasaimbangan antara speed na precision of rada penting.Diomongkeun teknis, 2000mm / s cukup pikeun nyirian normal, kalawan precision alus.

    spésifikasi

    model: runtuyan GO7
    Panjang gelombang 355nm, 532nm, 1064nm, 10600nm...
    Panganteur XY2-100
    Aperture Input (mm) 8 10 12 14 16 20
    Performance dinamis
    Waktos Kasalahan Tracking (ms) 0.18 0.22ms 0.36 0.38 0.4 0.4
    Repeatability (urad) <22 <22 <22 <22 <22 <22
    Gaindrift (ppm/K) 80 80 80 80 80 80
    Offsetdrift(urad/K) 30 30 30 30 30 30
    1% tina skala pinuh (ms) 0.25 0.3 0.4 0.65 0.7 0.8
    10% tina skala pinuh (ms) 0.7 0.8 1.2 1.6 1.7 1.8
    Non-Linearitas (mrad) <0.9 <0.9 <0.9 <0.9 <0.9 <0.9
    Drift jangka panjang leuwih 8 jam (mrad) <0.3 <0.3 <0.3 <0.3 <0.3 <0.3
    Laju has
    Laju nyirian (mm/s) 4000 3000 2500 2200 2000 1300
    Laju posisi (m/s) 15 12 10 8 7 6
    Performance optik
    Defleksi tipikal (rad) ± 0,39 ± 0,39 ± 0,39 ± 0,39 ± 0,39 ± 0,39
    Gain error (mrad) <5 <5 <5 <5 <5 <5
    Nol Offset (mrad) <5 <5 <5 <5 <5 <5
    Suhu Operasi (℃) 10-40 10-40 10-40 10-40 10-40 10-40
    Suhu Nyimpen (℃) -20-60 -20-60 -20-60 -20-60 -20-60 -20-60
    Sarat kakuatan ± 15VDC,3A ± 15VDC,3A ± 15VDC,3A ± 15VDC,3A ± 15VDC,3A ± 15VDC,3A
    Beurat (kg) 1.5 1.9 2 2.4 2.6 4.3

    Video Patali


  • saméméhna:
  • Teras: