Cina Serat laser Sumber Q switched |Pulsed |MOPA |CW |QCW

  • RAYCUS MOPA Series China |20W|60W|100W|

    RAYCUS MOPA Series Cina |20W|60W|100W|

    Raycus MOPA Pulsed Fiber Laser 20W 30W 50W 100W The sempit pulsa (Ogé disebut MOPA) serat laser dibuka ku RaycusLaser boga kakuatan rata tinggi (20-100W), kakuatan puncak tinggi (≤15kW), rupa-rupa lebar pulsa 2-350ns, rentang frékuénsi pengulangan adjustable (10-1000kHz), pulsa settling waktos pondok, sarta lebar pulsa bisa dirobah sacara real-time ... Ieu mangrupa pilihan idéal pikeun aplikasi industri dina widang photovoltaics surya, motong pilem, motong bahan lambar, las. , bahan...
  • MOPA Fiber Laser – JPT LP 20W 30W 50W

    MOPA Serat laser - JPT LP 20W 30W 50W

    JPT MOPA Serat Laser Sumber LP Series 20W, 30W, 50W, 60W, 100W The JPT LP runtuyan nyaéta laser serat anu ngagunakeun master osilator power amplifier konfigurasi (MOPA), kalawan ciri laser kualitas luhur jeung kamampuhan kontrol bentuk pulsa alus.Dibandingkeun jeung Q-switched serat lasers, LP runtuyan lasers gaduh kalenturan gede, bisa ngahontal rentang lega tina adjustment frékuénsi, sarta boga akurasi kontrol luhur.Dibandingkeun sareng produk séri M, sumber siki nganggo kompensasi gelombang, t ...
  • Continuous Wave Fiber Laser – Raycus Single-Module 300W-2000W

    Kontinyu Wave Serat Laser - Raycus Single-Modul 300W-2000W

    Raycus CW Fiber Laser 250W, 500W, 750W, 1000W, 1500W, 2000W Generasi katilu single-modul CW (gelombang kontinyu) serat laser dikembangkeun ku Raycus laser nyertakeun kakuatan kaluaran rata-rata ti 300W ka 2000W.Laser generasi anyar boga kaunggulan kawas efisiensi konversi elektro-optik tinggi, kualitas beam alus, kapadetan énergi tinggi, frékuénsi modulasi lega, reliabiliti tinggi, lifespan panjang, sarta perawatan-gratis.Ieu adopts hiji generasi kadua sistem transmisi serat optik dioptimalkeun pikeun en ...
  • MOPA Fiber Laser China- JPT M7 20W-200W

    MOPA Serat laser Cina- JPT M7 20W-200W

    JPT MOPA Pulsed Fiber Laser Source M7 Series 20W,30W,60W,100W,200W The JPT M7 series laser is a high-power fiber laser which uses the master osilator power amplifier configuration.Cai mibanda ciri laser sampurna jeung kamampuhan kontrol bentuk pulsa alus.Dibandingkeun sareng laser serat Q-switched, frékuénsi pulsa sareng lebar pulsa tina laser serat MOPA tiasa dikontrol sacara mandiri.Ku nyaluyukeun jeung cocog dua parameter laser, kaluaran kakuatan puncak tinggi konstanta sarta lega ...
  • Q-Switched Pulsed Fiber Laser – Raycus RFL 20W | 30W | 50W | 100W |

    Q-Switched Pulsed Serat Laser - Raycus RFL 20W |30W |50W |100W |

    Raycus Q-Switched Pulsed Fiber Laser 20W, 30W, 50W, 100W The 10-100W Q-switched pulsed serat laser runtuyan dibuka ku Raycus Laser mangrupa industri-grade nyirian jeung micro-processing laser dikembangkeun ku Raycus Laser.Runtuyan laser pulsed ieu gaduh ciri kakuatan puncak anu luhur, énergi pulsa tunggal anu luhur, sareng ukuran diameter titik pilihan.Éta bisa loba dipaké pikeun laser nyirian, processing precision, ukiran grafis dina non-logam, tinggi-inverting emas, pérak, tambaga, aluminium, ...
  • High Power Q-Switched Pulsed Fiber Laser – Raycus RFL 100W-1000W

    High Power Q-Switched Pulsed Fiber Laser - Raycus RFL 100W-1000W

    High Power Raycus Q-Switched Pulsed Serat Laser 100W, 200W, 300W, 500W, 1000W runtuyan anyar-daya tinggi pulsed serat laser produk dibuka ku Raycus nyaéta kalayan kakuatan rata-rata tinggi (100-1000W), énergi pulsa tunggal tinggi, distribusi seragam énergi titik, pamakéan merenah, sarta bébas-pangropéa, jsb Ieu mangrupa pilihan gagasan pikeun aplikasi industri dina pengobatan permukaan kapang, manufaktur mobil, industri kapal, pétrokimia, sarta industri manufaktur ban karét ... Naha meuli ti ...
  • Quasi Continuous Wave (QCW) Fiber Laser – Raycus China 120W-800W

    Quasi Continuous Wave (QCW) Serat Laser - Raycus China 120W-800W

    Raycus QCW Serat Laser 120W, 150W, 300W, 450W, 600W Runtuyan QCW (gelombang kuasi-kontinyu) serat lasers dikembangkeun ku Raycus laser nyertakeun 75W mun 600W, boga efisiensi konversi elektro-optik tinggi, kualitas beam hadé, jeung ongkos pangropéa handap. , tur mangrupakeun alternatif idéal pikeun laser YAG lampu-ngompa aya.Ieu mangrupa pilihan idéal pikeun aplikasi industri merlukeun lebar pulsa panjang tur kakuatan puncak tinggi kayaning spot las, las kelim, sarta pangeboran.Pangwangunan sareng produksi ...
  • Continuous Wave (CW) China Fiber Laser – Raycus Multi-Module 1500W-12000W

    Gelombang Kontinyu (CW) Cina Serat Laser - Raycus Multi-Modul 1500W-12000W

    Raycus CW Fiber Laser 1500W, 2200W, 3300W, 4000W, 6000W, 12000W Seri serat laser kontinyu multi-modul anu dikembangkeun ku Raycus laser nyertakeun kakuatan kaluar rata-rata tina 1500W dugi ka 20000W, kalayan efisiensi konversi éléktro-optik anu luhur, kualitas sinar énergi anu saé. dénsitas, frékuénsi modulasi lega, reliabiliti tinggi, lifespan panjang, sarta perawatan-gratis.Ieu bisa loba dipaké dina ngolah laser kawas las, motong precision, cladding, perlakuan permukaan, percetakan 3D, sarta widang lianna.Nya...