Cina Femtosecond Laser Sumber

  • China Femtosecond Laser Source 10W 30W 40W

    Cina Femtosecond Laser Sumber 10W 30W 40W

    Cina Femtosecond Laser kalawan Infrabeureum pikeun Laser motong, las, Micro Processing... Huaray Laser (A invested parusahaan JCZ) ngembang sarta manufaktur femtosecond ultrafast laser HR-Femto runtuyan femtosecond serat industri-tingkat dipercaya.Éta digolongkeun kana séri HR-Femto-10 (10 μJ), HR-Femto-50 (50 μJ), sareng HR-Femto-50HE (80 μJ), anu diverifikasi, dipercaya pisan, sareng tiasa dianggo 24 / 7.Lebar pulsa laser <350 fs atanapi <350 fs dugi ka 5 ps disaluyukeun...