Cina Femtosecond Laser Sumber 10W 30W 40W

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Cina Femtosecond laser kalawan Infrabeureum pikeun motong laser, las, Micro Processing ...

Huaray Laser (A parusahaan invested of JCZ) ngembang sarta manufaktur dipercaya femtosecond ultrafast laser runtuyan HR-Femto of industri-tingkat serat femtoseconds lasers.Éta digolongkeun kana séri HR-Femto-10 (10 μJ), HR-Femto-50 (50 μJ), sareng HR-Femto-50HE (80 μJ), anu diverifikasi, dipercaya pisan, sareng tiasa dianggo 24 / 7.Lebar pulsa laser <350 fs atanapi <350 fs dugi ka 5 ps tiasa disaluyukeun.Panjang gelombang greenlight tiasa kaluaran ku ngagunakeun generator harmonik (SHG).

spésifikasi

40W - HR-Femto-50 Series
10W - HR-Femto-10 Series
35W - HR-Femto-200 Series
40W - HR-Femto-50 Series

Runtuyan HR-Femto-50 laser femtosecond industri kabuktian, dipercaya pisan, sareng dirancang pikeun operasi 24/7.Laser ngarojong> kakuatan 60 W dina panjang gelombang 1035 nm,> 80 μJ énergi pulsa tunggal, lebar pulsa adjustable ti

Fitur utama:
- Daya rata-rata dugi ka 60 W
- Énergi pulsa tunggal nepi ka 80 μJ
- - 1 Hz - 1 MHz Frékuénsi Ulang adjustable
- Ngarojong sababaraha kombinasi Burst Mode
- Ngawengku pamilih pulsa pikeun pamisah pulsa on-demand
- Rugged, industrialized design hiji-sapotong
- modul SHG pilihan pikeun ngarojong kaluaran lampu héjo

Widang Aplikasi:
- Pangeboran sareng motong bahan anu keras sareng rapuh
- Las Kaca
- Fabrikasi mikro bahan logam
- ngolah bahan pilem komposit
- Pangolahan Bahan Énergi Anyar
- Ngolah sareng nanganan polimér
- Produksi alat médis
- Serat optik Grating Tulisan

SPESIFIKASI HR-Femto-IR-50-40 HR-Femto-IR-80-60 HR-Femto-GN-25-20 HR-Femto-GN-30-24
Panjang Gelombang Tengah 1035 nm 1035 nm 517nm 517nm
Daya rata-rata 40 W 60 W 20 W 24 W
Énergi Pulsa 50 μJ @ 800 kHz 80 μJ @ 750 kHz 25 μJ @ 800 kHz 30 μJ @750 kHz
Pulse Duration
Énergi Burst 200 μJ 320 μJ 100 μJ 120 μJ
Daya Puncak > 140 MW > 220 MW > 70 MW > 110 MW
Laju Ulangan Hiji shot ka 1 MHz Hiji shot ka 1 MHz Hiji shot ka 1 MHz Hiji shot ka 1 MHz
Kualitas Beam M2≤1.3 M2≤1.3 M2≤1.3 M2≤1.3
Beam Divergénsi
Sirkularitas Beam ≥90% ≥90% ≥90% ≥90%
Diaméter balok 3 ± 1 mm, 1/e2 3 ± 1 mm, 1/e2 3 ± 1 mm, 1/e2 4 ± 2 mm, 1/e2
Kaayaan polarisasi liniér liniér liniér liniér
Stabilitas Pulsa <2% RMS <2% RMS <2% RMS <2% RMS
Stabilitas kakuatan <2% RMS <2% RMS <2% RMS <2% RMS
Suhu Operasi 10 nepi ka 30 °C 10 nepi ka 30 °C 10 nepi ka 30 °C 10 nepi ka 30 °C
10W - HR-Femto-10 Series

HR-Femto-10 séri laser femtosecond serat industri anu dirancang kalayan integrasi optik jeung listrik, kalawan kinerja stabil sarta dipercaya, sarta bisa dijamin gawe 24 jam sapoé.Éta ngadukung kaluaran> 10 W dina panjang gelombang 1035 nm sareng énergi pulsa tunggal> 10 μJ sareng tiasa dianggo sareng multiplier éksternal pikeun ngahontal kaluaran panjang gelombang 517 nm.Séri produk ieu tiasa dianggo sanés ngan ukur dina panalungtikan industri sareng ilmiah tapi ogé dina widang biophotonics sareng ubar poto.

Fitur utama:
- Desain terpadu lampu sareng listrik
- Ngarojong frékuénsi ulang adjustable ti 1 Hz nepi ka 1 MHz
- Ngarojong kakuatan rata-rata sareng pangaturan énergi pulsa
- Lebar pulsa - Ngarojong operasi hiji-tombol
- The diwangun-di alat isolasi optik
- Rojongan fungsi switching panjang gelombang (opsional)

Widang Aplikasi:
- Precision mikro-nyirian
- modifikasi permukaan bahan
- processing micro-nanometer dua-foton
- gudang optik
- pencitraan mikroskopis
- bedah panon

SPESIFIKASI HR-Femto-IR-10-10 HR-Femto-GN-4-4
Panjang gelombang 1035 nm 517 nm
Daya rata-rata 10 W 4 W
Énergi Pulsa 10 μJ @ 1 MHz 4 μJ @ 1 MHz
Pulse Duration
Daya Puncak > 25 MW > 10 MW
Laju Ulangan Shot tunggal ka 1 MHz Shot tunggal ka 1 MHz
Kualitas Beam M2≤1.3 (Hal <1.2) M2≤1.3 (Hal <1.2)
Beam Divergénsi
Sirkularitas Beam ≥90% ≥90%
Diaméter balok 3 ± 1 mm, 1/e2 3 ± 1 mm, 1/e2
Kaayaan polarisasi liniér liniér
Stabilitas Pulsa <2% RMS <2% RMS
Stabilitas kakuatan <2% RMS <2% RMS
Suhu Operasi 10 nepi ka 30 °C 10 nepi ka 30 °C
35W - HR-Femto-200 Series

The HR-Femto-200 runtuyan laser femtosecond anu stabil sarta dipercaya laser femtosecond dikembangkeun ku Huaray, sarta mangrupakeun hasil tina Program Panalungtikan sarta Pangwangunan Key Nasional.Laser ngadopsi desain optik sareng listrik terpadu, kalayan lebar pulsa kirang ti 350 fs, énergi pulsa tunggal 200 μJ, sareng dukungan pikeun Modeu Burst.Produk tiasa seueur dianggo dina pamrosésan wafer semikonduktor, keramik sareng pamrosésan polimér, pamrosésan inten, pamrosésan bahan énérgi énggal, pamrosésan logam anu keras, pamrosésan sareng perawatan bahan polimér, sareng widang sanésna.

Fitur utama:
- Énergi pulsa tunggal nepi ka 200 μJ
- lebar pulsa kirang ti 350 fs
- Rojongan pikeun Mode Burst
- Desain optik sareng listrik terpadu
- Operasi One-touch tanpa kenop adjustment
- Diwangun-di alat isolasi optik
- Pamilih pulsa anu diwangun

Widang Aplikasi:
- Semikonduktor Wafer Processing
- Keramik jeung Processing Polimér
- Inten processing
- Pangolahan Bahan Énergi Anyar
- Metalworking hésé
- Ngolah sareng nanganan polimér

SPESIFIKASI HR-Femto-IR-200-35
Panjang gelombang 1035 nm
Daya rata-rata 35 W
Énergi Pulsa 200 μJ @ 175 kHz
Pulse Duration
Daya Puncak > 570 MW
Laju Ulangan Hiji shot ka 1 MHz
Kualitas Beam M2≤1.3
Beam Divergénsi
Sirkularitas Beam ≥85%
Diaméter balok 4 ± 1 mm, 1/e2
Kaayaan polarisasi liniér
Stabilitas Pulsa <2% RMS
Stabilitas kakuatan <2% RMS
Suhu Operasi 10 nepi ka 30 °C
Comms éksternal RS-232, Ethernet, USB

Dimensi produk

SUMBER LASER FEMTOSECOND
SUMBER LASER FEMTOSECOND

HR-Femto


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kategori produk