EZCAD2 Interface |SDK |API |Software Perpustakaan |MarkEzd.dll File

Katerangan pondok:


  • Harga hijian:Negotiable
  • Syarat Pembayaran:100% sateuacanna
  • Cara pembayaran:T/T, Paypal, Kartu Kredit...
  • Negara asal:Cina
  • Rincian produk

    Tag produk

    Perpustakaan Software EZCAD |SDK |API |MarkEzd.dll File

    Kalawan EZCAD Software Development Kit, konsumén bisa ngahijikeun lolobana fungsi EZCAD2 kana software sorangan atawa ngamekarkeun software laser anyar kawas EZCAD2 pikeun automation industri atawa parabot ngaropéa, loba dipaké dina industri laser galvo processing kawas nyirian, etching, ukiran, las, motong...

    Proyék Sampel

    Parangkat lunak kontrol laser saderhana dikembangkeun pikeun garis otomatis.

    Software ngaropéa pikeun percetakan 3D.

    Naon basa pamrograman tina EZCAD2 API?

    Anu disayogikeun ku JCZ nyaéta file DLL, sacara téoritis, parangkat lunak énggal tiasa dikembangkeun sareng basa program naon waé.

    Naha JCZ tiasa ngembangkeun parangkat lunak khusus?

    Tim software JCZ tiasa ngalakukeun kustomisasi software.Mangga kirimkeun kami daptar sarat lengkep, kami bakal evaluate sarta cutatan hiji estimasi ongkos na waktos kalungguhan.

    Daptar Fungsi Standar

    Paranti lmc1_Cloxxx Ditutup Lmc controller
    lmc1_Inixxx Mimitina controller
    lmc1_Inixxx Mimitina controller
    lmc1_Setxxx Nyetél parameter alat
    lmc1_Setxxx Nyetél parameter sumbu éksternal
    lmc1_Setxxx Nyetel parameter transfer
    Tandaan lmc1_Marxxx Cirian sadaya data dina database ayeuna
    lmc1_Marxxx Cirian obyék anu ditangtukeun dina pangkalan data ayeuna
    lmc1_Marxxx Cirian sadaya data dina database ayeuna on laleur nu
    lmc1_Marxxx Cirian obyék anu ditangtukeun dina pangkalan data ayeuna dina laleur
    lmc1_Marxxx Cirian garis anu ditangtukeun
    lmc1_Marxxx Cirian titik anu ditangtukeun
    lmc1_Maxxx Cirian titik-titik anu ditangtukeun
    lmc1_IsMxxx Mariksa kaayaan nyirian kartu
    lmc1_Stoxxx Eureun nyirian atawa nungtun
    lmc1_Redxxx Tandaan sakali waktos counter beureum
    lmc1_Rexxx Nilik data dina database ayeuna
    lmc1_Rexxx Nilik obyék anu ditangtukeun dina pangkalan data ayeuna
    lmc1_Gexxx Meunang laju ngapung
    lmc1_Gotxxx Ngadalikeun eunteung scanner mana kana posisi persis
    lmc1_Getxxx Meunangkeun koordinasi scanner
    File lmc1_Savxxx Simpen sadaya data dina pangkalan data ayeuna kana file EZD
    lmc1_Getxxx Kéngingkeun gambar sawangan dina pangkalan data ayeuna ku nami anu ditangtukeun
    lmc1_Getxxx Kéngingkeun sadaya gambar sawangan dina pangkalan data anu leres
    lmc1_Getxxx Kéngingkeun sadaya gambar sawangan dina pangkalan data anu leres
    lmc1_Loaxxx Buka file EZD anu ditangtukeun & jelas sadaya data dina pangkalan data ayeuna
    Palabuhan lmc1_Reaxxx Baca port Input
    lmc1_Wrixxx Tulis port Kaluaran
    lmc1_Getxxx Baca port Input
    lmc1_Lasxxx Ngadalikeun shooting laser langsung (Ati-ati)
    Pen lmc1_Getxxx Meunangkeun parameter pen anu ditangtukeun
    lmc1_Getxxx Meunangkeun parameter pen anu ditangtukeun
    lmc1_Getxxx Meunangkeun parameter pen anu ditangtukeun
    lmc1_Setxxx Setélan parameter Pen ditangtukeun
    lmc1_Setxxx Setélan parameter Pen ditangtukeun
    lmc1_Setxxx Setélan parameter Pen ditangtukeun
    lmc1_Setxxx Nyetél kaayaan Pen Aktipkeun / teu bisa
    lmc1_Getxxx Meunangkeun kaayaan kalam Aktipkeun / Teu bisa
    lmc1_Getxxx Kéngingkeun no Pulén nganggo nami Pena
    lmc1_Gexxx Kéngingkeun kalam anu ditangtukeun no
    lmc1_Sexxx Setélan ditangtukeun kalam No
    Hatch lmc1_Setxxx Nyetél parameter hatch
    lmc1_Setxxx Nyetél parameter hatch
    lmc1_Sexxx Nyetél parameter hatch obyék anu ditangtukeun
    lmc1_Sexxx Nyetél parameter hatch obyék anu ditangtukeun
    lmc1_Gexxx Meunangkeun parameter hatch obyék anu ditangtukeun
    lmc1_Gexxx Meunangkeun parameter hatch obyék anu ditangtukeun
    lmc1_Hatxxx Hatch objék dieusian
    lmc1_UnHxxx Unhatch objék husus
    Tambahkeun 0r Pupus lmc1_Clexxx Obyék anu dijelaskeun sacara jelas dina pangkalan data ayeuna
    lmc1_Delxxx ngahapus obyék anu ditangtukeun dina pangkalan data ayeuna
    lmc1_Tambahxxx Tambahkeun TEKS anyar kana database ayeuna
    lmc1_Tambahxxx Tambahkeun kurva kana database ayeuna
    lmc1_Tambahxxx Tambahkeun bunderan kana database ayeuna
    lmc1_Tambahxxx Tambahkeun titik kana database ayeuna
    lmc1_Tambahxxx Tambahkeun reureuh ka database ayeuna
    lmc1_Tambahxxx Tambahkeun port kaluaran ka database ayeuna
    lmc1_Tambahxxx Tambihkeun file anu ditangtukeun kana pangkalan data ayeuna
    lmc1_Tambahxxx Tambahkeun barkod kana database ayeuna
    lmc1_Tambahxxx Tambahkeun bunderan TEKS kana database ayeuna
    Barang lmc1_Mirxxx Eunteung husus objék
    lmc1_Rotxxx Obyék anu dirotasi
    lmc1_Movxxx Pindahkeun obyék anu ditangtukeun kana posisi relatif
    lmc1_Getxxx Kéngingkeun koordinasi MAX / MIN tina objék anu ditangtukeun
    lmc1_Scaxxx Skala obyék anu ditangtukeun
    lmc1_Getxxx Meunangkeun cacah sadaya data dina database ayeuna
    lmc1_Groxxx Kelompok dua objék
    lmc1_Groxxx Kelompok sadaya objék anu ditangtukeun sareng nami set, Pen no
    lmc1_Chaxxx Ngarobah ngaran objék dieusian
    lmc1_Rexxx Balikkeun sadaya urutan objék dina daptar
    lmc1_Setxxx Setel ngaran pikeun objék
    lmc1_Moxxx Mindahkeun objék ka tukang
    lmc1_Moxxx Mindahkeun objék ka hareup
    lmc1_Sexxx Nyetél parameter pikeun obyék anu ditangtukeun
    lmc1_Gexxx Meunangkeun parameter pikeun obyék anu ditangtukeun
    lmc1_Getxxx Meunangkeun parameter pikeun obyék anu ditangtukeun
    lmc1_Setxxx Nyetél parameter pikeun obyék anu ditangtukeun
    lmc1_UnGxxx Ungroup
    lmc1_UnGxxx Ungroup obyék salaku kurva
    lmc1_Getxxx Kéngingkeun nami obyék anu ditangtukeun
    lmc1_Copxxx Nyalin objék
    TEKS lmc1_Chaxxx Ngarobah eusi TEKS ditangtukeun
    lmc1_Getxxx Kéngingkeun eusi TEKS anu ditangtukeun
    lmc1_Texxxx Reset nomer séri
    lmc1_Getxxx
    lmc1_Getxxx Kéngingkeun sadaya parameter Font anu dirojong ku sistem
    lmc1_Getxxx Meunang jumlah font
    lmc1_Setxxx Nyetél parameter font
    lmc1_Getxxx Kéngingkeun parameter font
    lmc1_Setxxx Nyetél parameter font
    lmc1_Setxxx Setélan parameter pikeun TEKS anu ditangtukeun
    lmc1_Setxxx Setélan parameter pikeun TEKS anu ditangtukeun
    lmc1_Getxxx Kéngingkeun parameter pikeun TEXT anu ditangtukeun
    lmc1_Getxxx Kéngingkeun parameter pikeun TEXT anu ditangtukeun
    lmc1_Getxxx Kéngingkeun parameter pikeun TEXT anu ditangtukeun
    lmc1_Getxxx Kéngingkeun parameter pikeun TEXT anu ditangtukeun
    lmc1_Getxxx Kéngingkeun parameter pikeun TEKS bunderan anu ditangtukeun
    lmc1_Setxxx Set parameter pikeun téks bunderan anu ditangtukeun
    lmc1_Setxxx Setel parameter pikeun barkod
    lmc1_Getxxx Meunangkeun parameter pikeun barkod
    Axis lmc1_Resxxx Reset koordinasi éksternal
    lmc1_Axixxx Posisi asal sumbu
    lmc1_Axixxx Pindahkeun sumbu ka koordinasi anu ditangtukeun
    lmc1_Axxxx Pindahkeun sumbu ka posisi pulsa anu ditangtukeun
    lmc1_Getxxx Meunangkeun koordinasi sumbu
    Konci lmc1_Enaxxx Aktipkeun konci
    lmc1_Clexxx Jelas ngonci
    lmc1_Reaxxx Baca kaayaan konci

    FAQs

    EZCAD2 SDK Related Video - CCD Laser nyirian Software


  • saméméhna:
  • Teras: