Langsung Dioda Serat Laser 980nm

Laser dioda langsung boga efisiensi konversi photoelectric luhur sarta konsumsi kakuatan handap dibandingkeun lasers konvensional.Sareng laser dioda langsung kompak sareng gampang dianggo.Kusabab metode kaluaran laser anu fleksibel, éta tiasa gampang diintegrasikeun sareng alat sistem.produk ieu bisa loba dipaké dina laser tin soldering, laser palastik las, laser logam konduksi panas las, laser brazing, laser hardening, laser cladding, aditif manufaktur, motong laser plat ipis, plat ipis laser las, laser pemanasan curing jsb, kalawan luhur. kacaangan, efisiensi tinggi, stabilitas tinggi, diwangun-di beam sawangan beureum, umur panjang tur ukuranana kompak.
  • High Brightness  Direct Diode Laser 1500W-3000W – LV Series 975nm

    Caang Luhur Dioda Langsung Laser 1500W-3000W - LV Series 975nm

    980nm 975nm Laser Dioda Langsung sareng 1500W 3000W sareng Spésifikasi Caang Luhur Caang Luhur Sistem Laser Dioda Langsung-DDLV Pusat Optik Serial Panjang Gelombang nm 975 Daya Kaluaran w 1500 3000 Kakuatan Kaluaran Unstability% 3 Daya Tunabilitas Inti % 10-1μm Daya Tunability % 10-1μm Daya Tunabilitas Inti 10-1μm 0,15 Serat Panyambung - QBH Panjang Serat m 15m (20m Pilihan) Aming Beam Panjang Gelombang nm 650 Kaluaran Daya mW 2 Mode Operasi Élétrical - CW / Modulate Modulat ...
  • 980nm Direct Diode Laser 800W-1000W – LF Series 976nm

    980nm Direct Diode Laser 800W-1000W - LF Series 976nm

    980nm 976nm Laser Diode Langsung sareng 800W 1000W Spésifikasi Sedeng Power Direct Diode Laser System-DDLF Serial Optik Center Panjang Gelombang nm 976 Panjang Gelombang Tolerance nm ±20 Output Power w 800/1000 Output Power Unstability % 1 Fiberal 2m Tunability % 1 Fiberal 2m Tunability % 3 Fiberal Tunability Aperture NA <0.2 <0.22 Panyambung Serat - Panjang Serat QBH m 10m (15m Pilihan) Panjang Gelombang Aming Beam nm 650 Daya Kaluaran mW 2 Modeu Operasi Listrik - CW/Modulate ...
  • 980nm Direct Diode Laser 40W-500W – LM Series 915/976nm

    980nm Direct Diode Laser 40W-500W – LM Series 915/976nm

    980nm 915/976nm Direct Diode Laser sareng 40W 100W 160W 200W 250W 350W 500W LM Series nganggo modul laser semikonduktor generasi anyar urang anu nembé dikembangkeun kalayan hak cipta intelektual anu mandiri, dilengkepan ku manajemén kakuatan anu efisien sareng maju, sareng unit paduan aluminium sentral sareng mikroprocessor sentral. housing.The panjang gelombang laser kaluaran téh 915 ± 20nm na 976 ± 20nm, kalayan diaméter inti serat 200μm / 400μm sarta efisiensi konversi elektro-optik leuwih 52%.Komp...
  • 980nm Direct Diode Laser 3000W-6000W – LF Series 976nm

    980nm Direct Diode Laser 3000W-6000W - LF Series 976nm

    980nm 976nm Direct Diode Laser kalawan 3000W 4000W 6000W LF Series Direct Doiode Laser kaluaran laser panjang gelombang 976nm, serat core diaméterna 600μm, efisiensi konversi elektro-optik luhur Efisiensi konversi elektro-optik leuwih ti 43%.Dibandingkeun jeung laser serat tradisional, éta boga kaunggulan laju konversi elektro-optik tinggi, kakuatan stabil sarta panjang gelombang, struktur kompak, laju gagalna low, operasi merenah, ekonomis tur praktis, nyerep tinggi ...