Tentang Kami

Saha urang

Beijing JCZ Technology Co., Ltd. katelah JCZ didirikeun taun 2004. Éta perusahaan berteknologi tinggi anu diaku, didedikasikan pikeun pangiriman sinar laser sareng ngendalikeun panalitian, pamekaran, manufaktur, sareng integrasi. Di sagigireun produk inti na sistem kontrol laser EZCAD, anu aya dina posisi paling penting di pasar boh di Cina sareng luar negeri, JCZ ngasilkeun sareng nyebarkeun sababaraha produk anu aya hubunganana sareng solusi laser pikeun integrator sistem laser global sapertos parangkat lunak laser, laser controller, laser galvo scanner, sumber laser, élmu optik laser ... Dugi ka taun 2019, urang ngagaduhan 178 anggota, sareng langkung ti 80% diantarana mangrupikeun teknisi berpengalaman damel di R&D sareng departemen dukungan téknis, nyayogikeun produk anu dipercaya sareng dukungan téknis responsif.

Kualitas luhur

Kalayan prosedur produksi kelas munggaran kami sareng kontrol kualitas ketat salami prosés produksi, sadaya produk dugi ka kantor pelanggan kami ampir nol karusakan. Unggal produk gaduh syarat pamariksaan nyalira, ngan produk anu diproduksi ku JCZ, tapi anu diproduksi ku mitra kami ogé.

Total Solusi

Di JCZ, langkung ti 50% padamel anu damel di jurusan P&P. Kami ngagaduhan tim insinyur listrik, mékanis, optik, sareng parangkat lunak profesional sareng parantos nanem modal di sababaraha perusahaan laser anu kawéntar, anu ngamungkinkeun kami nawiskeun solusi lengkep pikeun médan pamrosésan laser industri dina waktos anu singget.

Service unggulan

Kalayan tim dukungan téknis anu berpengalaman kami, dukungan online responsif tiasa ditawarkeun ti 8:00 dugi ka 11:00 Pm UTC + 8 waktos ti Senén dugi ka Minggu. Dukungan online 24 jam ogé bakal tiasa dilakukeun saatos kantor JCZ AS didirikan dina waktos anu caket. Ogé, insinyur urang gaduh Visa jangka panjang pikeun nagara-nagara di Éropa, Aisa, sareng Amérika Kalér. Dukungan di lokasi ogé dimungkinkeun.

Harga Kompetitif

Produk-produk JCZ aya di posisi paling penting di pasar, khususna pikeun nyirian laser, sareng sajumlah ageung bagian laser (50.000 sét +) dijual unggal taun. Dumasar kana ieu, pikeun produk anu kami produksi, biaya produksi kami di tingkat panghandapna, sareng pikeun anu disayogikeun ku pasangan kami, kami kéngingkeun harga sareng pangrojong anu pangsaéna. Ku alatan éta, harga anu kompetitif pisan tiasa ditawarkeun ku JCZ.

+
Pangalaman taun
+
Karyawan NGALAMAN
+
R&D JEUNG ENGINER DUKUNG
+
Palanggan GLOBAL

Kasaksian

Kami ngamimitian damel kerjasama sareng JCZ di 2005. Éta perusahaan alit pisan dina waktos éta, ngan sakitar 10 urang. Ayeuna JCZ mangrupikeun perusahaan terkenal di bidang laser, khususna pikeun nyirian laser.

- Peter Perrett, sistem integrator Laser anu dumasar di Inggris.

Henteu sapertos pemasok Cina anu sanés, kami tetep hubungan anu caket pisan sareng tim internasional JCZ, penjualan, R&D, sareng insinyur dukungan. Kami pendak sareng dua bulan kanggo latihan, proyek énggal, sareng nginum.

- Tuan Kim, Pendiri perusahaan sistem laser Koréa

Saha waé anu aya di JCZ kuring terang leres-leres jujur ​​sareng selalu ngutamakeun minat para nasabah. Kuring damel bisnis sareng tim internasional JCZ salami ampir 10 taun ayeuna. 

- Tuan Lee, CTO tina hiji perusahaan sistem laser Korea

EZCAD mangrupikeun parangkat lunak anu saé sareng fungsi anu kuat sareng antarbeungeut anu ramah-pangguna. Sareng tim dukungan sok ngabantosan. Kuring ngan ngalaporkeun masalah téknis kuring ka aranjeunna, aranjeunna bakal ngalereskeun dina waktos anu pondok.

- Josef Sully, Pamaké EZCAD anu dumasarkeun di Jérman. 

Baheula, kuring mésér pengendali ti JCZ sareng bagian sanésna ti supplier anu sanés. Tapi ayeuna, JCZ mangrupikeun pemasok solo kuring pikeun mesin laser, anu hemat pisan. Anu pangpentingna, aranjeunna bakal nguji sadaya bagian hiji waktos langkung sateuacan ngirim pikeun mastikeun yén henteu aya cacad nalika datang ka kantor kami.

- Vadim Levkov, Sistem integrator laser Rusia.

Kanggo ngajagaan privasi konsumén urang, nami anu kami anggo mangrupikeun nami virtual.