Tentang Kami

SAHA URANG?

Beijing JCZ Technology Co., Ltd. katelah JCZ diadegkeun dina 2004. Ieu mangrupakeun perusahaan tinggi-tech dipikawanoh, dedicated ka pangiriman sinar laser jeung kontrol patali panalungtikan, ngembangkeun, manufaktur, jeung integrasi.Di sagigireun produk inti na EZCAD sistem kontrol laser, nu aya dina posisi ngarah di pasar duanana di Cina jeung mancanagara, JCZ geus manufaktur sarta ngadistribusikaeun rupa-rupa produk nu patali laser jeung solusi pikeun integrators sistem laser global kawas software laser, laser controller, laser galvo. scanner, sumber laser, optik laser ... Nepi ka taun 2019, urang boga 178 anggota, sarta leuwih ti 80% di antarana anu teknisi ngalaman gawe di R&D jeung departemén rojongan teknis, nyadiakeun produk dipercaya jeung rojongan teknis responsif.

Kualitas luhur

Kalayan prosedur produksi kelas munggaran urang sareng kadali kualitas anu ketat salami prosés produksi sadayana, sadaya produk dugi ka kantor palanggan urang ampir nol cacad.Masing-masing produk ngagaduhan syarat pamariksaan sorangan, ngan ukur produk anu diproduksi ku JCZ, tapi anu diproduksi ku mitra urang ogé.

Total Solusi

Di JCZ, langkung ti 50% karyawan damel di departemen R&D.Kami ngagaduhan tim insinyur listrik, mékanis, optik, sareng parangkat lunak profésional sareng parantos investasi di sababaraha perusahaan laser anu terkenal, anu ngamungkinkeun urang nawiskeun solusi anu lengkep pikeun widang pangolahan laser industri dina waktos anu singget.

Service alus teuing

Kalayan tim dukungan téknis anu berpengalaman, dukungan online anu responsif tiasa ditawarkeun ti 8:00 am dugi ka 11:00 pm UTC+8 waktos ti Senén dugi ka Minggu.24 jam rojongan online ogé bakal mungkin sanggeus kantor JCZ AS diadegkeun dina mangsa nu bakal datang.Ogé, insinyur urang gaduh Visa jangka panjang pikeun nagara-nagara di Éropa, Aisa, sareng Amérika Kalér.Pangrojong dina situs ogé mungkin.

Harga kalapa

produk JCZ urang aya dina posisi ngarah di pasar, utamana pikeun laser nyirian, sarta sajumlah badag bagian laser (50.000 sét +) dijual unggal taun.Dumasar ieu, pikeun produk anu kami hasilkeun, biaya produksi kami aya dina tingkat panghandapna, sareng pikeun anu disayogikeun ku pasangan kami, kami nampi harga sareng dukungan anu pangsaéna.Ku alatan éta, harga pisan kalapa bisa ditawarkeun ku JCZ.

+
Pangalaman taun
+
Karyawan ngalaman
+
R & D jeung ngarojong insinyur
+
PELANGGAN GLOBAL

Testimonials

Urang ngamimitian cooperate kalawan JCZ di 2005. Ieu pausahaan leutik pisan dina waktu éta, ngan sabudeureun 10 urang.Ayeuna JCZ mangrupikeun salah sahiji perusahaan anu kasohor dina widang laser, khususna pikeun nyirian laser.

- Peter Perrett, integrators Sistim laser dumasar di Inggris.

Teu kawas suppliers Cina lianna, urang ngajaga hubungan deukeut pisan jeung JCZ tim internasional, jualan, R&D, sarta insinyur rojongan.Urang papanggih jeung dua bulan keur latihan, proyék anyar, jeung nginum.

- Bapak Kim, Pangadeg pausahaan sistem laser Korea

Sarerea di JCZ kuring terang pisan jujur ​​​​sareng salawasna ngutamakeun minat konsumén.Kuring ngalakukeun bisnis sareng tim internasional JCZ pikeun ampir 10 taun ayeuna.

- Bapak Lee, CTO hiji parusahaan sistem laser Korea

EZCAD mangrupikeun parangkat lunak anu saé kalayan fungsi anu kuat sareng antarmuka anu ramah-pamaké.Jeung tim rojongan sok mantuan.Kuring ngan ngalaporkeun masalah teknis kuring ka aranjeunna, aranjeunna bakal ngalereskeun dina waktu anu pohara pondok.

- Josef Sully, A pamaké EZCAD dumasar di Jerman.

Baheula mah meuli controller ti JCZ jeung bagian séjén ti suppliers séjén.Tapi ayeuna, JCZ nyaeta supplier solo kuring pikeun mesin laser, nu pisan ongkos-éféktif.Anu paling penting, aranjeunna bakal nguji sadaya bagian sakali deui sateuacan kiriman pikeun mastikeun henteu aya cacad nalika datang ka kantor kami.

- Vadim Levkov, A integrator Sistim laser Rusia.

Pikeun ngajagi privasi konsumén urang, nami anu kami dianggo nyaéta virtual.

JCZ