SLM |SLA |SLS 3D Laser Printing Controller

Katerangan pondok:


  • Harga hijian:Negotiable
  • Syarat Pembayaran:100% sateuacanna
  • Cara pembayaran:T/T, Paypal, Kartu Kredit...
  • Negara asal:Cina
  • Rincian produk

    Tag produk

    3D Laser Printing Controller pikeun SLM, SLS, SLA...

    DLC-3DP 3D laser percetakan controller dikembangkeun pikeun SLM, SLS jeung SLA.Éta tiasa ngontrol panyeken galvo laser sareng XY2-100 (16-bit), XY2-100 (18-bit), SL2-100 (20-bit) sareng seueur jinis laser di pasar sapertos serat, CO2, UV, YAG, QCW, SPI...

    Sampel

    spésifikasi

    Aplikasi SLA, SLS
    Métode Sambungan USB2.0
    Rojongan Laser CO2, Serat, UV, SPI, QCW ...
    Tipe Scanhead XY2-100(16Bit), XY2-100(18Bit),JCZ-100
    Sinyal Input 10 Input
    Sinyal Kaluaran 8 Kaluaran
    Sumbu Extension 4-Channel Pulse / Sinyal arah
    Sinyal Analog 4 Dina 4 Kaluar (Nampi Sénsor Eupan Balik)
    Sistem Operasi 64 bit
    Sasayogian tanaga 12V/2A
    Rojongan impor file STL pikeun slicing;
    Rojongan sensor data maca real-time adjustment posisi cair;
    Rojongan kontrol pompa hawa;
    Rojongan pikeun adjustment unggal parameter sumbu nambahan;
    Ngarojong penyediaan parangkat lunak standar, perpustakaan pangembangan,
    ngembangkeun sekundér.

    FAQs

    Bahan naon anu dirojong ku sistem percetakan laser 3D-P?

    Bahan umum sapertos résin sareng bubuk beusi, Upami anjeun peryogi inpormasi anu sanés, mangga ngahubungi penjualan kami

    Dimensi produk

    Gambar 2D
    Gambar 2D

    3D printing


  • saméméhna:
  • Teras: