EZCAD3 Laser nyirian Software

Katerangan pondok:


  • Harga hijian:Negotiable
  • Syarat Pembayaran:100% sateuacanna
  • Cara pembayaran:T/T, Paypal, Kartu Kredit...
  • Negara asal:Cina
  • Aplikasi:2D sareng 3D Laser Nyirian, Laser Welding, Laser Cutting, Laser Labeling, Laser Engraving, Laser Drilling...
  • Rincian produk

    FAQ

    Tag produk

    EZCAD3 Laser jeung Galvo Control Software pikeun Laser nyirian, Etching, Engraving, motong, las ...

    EZCAD3 jalan kalawan DLC2 runtuyan laser controller, kalawan kamampuhan pikeun ngadalikeun paling jenis lasers (Serat, CO2, UV, Héjo, YAG, Picosecond, Femtosecond ...) di pasar, kalawan merek kawas IPG, koheren, Rofin, Raycus, Max Photonics, JPT, Reci, sareng Dawei...
    Pikeun kontrol galvo laser, dugi ka Jan 2020, éta cocog sareng galvo laser 2D sareng 3D kalayan protokol XY2-100 sareng SL2-100, tina 16 bit dugi ka 20 bit, duanana analog sareng digital.
    EZCAD3 inherits sagala fungsi sarta fitur software EZCAD2 sarta dilengkepan software paling canggih tur téhnologi kontrol laser.Ayeuna éta sacara lega diverifikasi sareng diadaptasi ku produsén sistem laser global dina mesin laserna, nyaéta nganggo galvo laser.

    Fitur Anyar Ngabandingkeun sareng EZCAD2

    1. 64 bit Software Kernel

    Kalayan kernel software 64, ukuran file anu langkung ageung tiasa dimuat kana EZCAD3 langkung gancang tanpa kacilakaan sareng waktos ngolah data parangkat lunak langkung pondok.

    3. Opat Axis Control

    Kalawan controllers runtuyan DLC2, EZCAD3 sanggup ngadalikeun maksimum 4 motor disetir ku pulsa / sinyal arah pikeun automation industri.

    5. Jauh Control Via TCP IP

    software EZCAD3 bisa dikawasa ku paréntah dikirim ngaliwatan TCP IP.

    7. High-Speed ​​MOF

    Itungan software hadé nyandak speed nyirian gancang dibandingkeun kalawan EZCAD2.Pungsi husus dikembangkeun pikeun coding jeung texting-speed tinggi.

    9. Kakuatan bertahap Up / Control handap

    kakuatan laser bertahap luhur / handap bisa dikawasa persis pikeun aplikasi husus.

    2. STL nyiksikan

    Kalawan DLC2 runtuyan controller, 3D format file STL bisa dimuat kana EZCAD3 sarta sliced ​​​​persis.Kalayan fungsi nyiksikan, ukiran jero 2D (Ngukir file STL 3D dina permukaan 2D) tiasa gampang dilakukeun ku galvo laser 2D sareng angkat Z bermotor.

     

    4. Ngolah 3D

    Kalayan controller DL2-M4-3D sareng galvo laser sumbu 3, pamrosésan laser dina permukaan 3D tiasa dihontal.

    6. Ngolah Offline

    Maksimum 8 file tiasa disimpen di jero lampu kilat dewan kontrol sareng tiasa dipilih ku IO.

    8. Software SDK / API

    EZCAD3 software sekundér ngembangkeun kit / API geus sadia pikeun integrators sistem nyieun hiji software ngaropéa.

    10. Speed ​​bertahap Up / Turun Control

    kakuatan speed bertahap up / handap bisa dikawasa persis.

    FAQs

    Mana laser controller jalan kalawan EZCAD3?

    DLC2-M4-2D na DLC2-M4-3D controller ieu dimekarkeun pikeun software laser EZCAD3.Beda utama antara dua papan ieu téh bisa ngadalikeun 3 sumbu laser galvo atanapi henteu.

    Naon metode lisénsi EZCAD3?

    EZCAD3 ngagunakeun lisénsi + enkripsi dongle (Bit Dongle) pikeun ngajaga software.Hiji lisénsi tiasa maksimal diaktipkeun 5 kali, sareng dongle kedah diselapkeun nalika nganggo.

    Kumaha carana ningkatkeun ka EZCAD3 ti EZCAD2?

    Pikeun ngamutahirkeun ka EZCAD3, Anjeun kudu ningkatkeun laser controller ogé.Upami anjeun henteu milarian pikeun nyirian 3D, maka DLC2-M4-2D bakal ok.

    Kumaha cara ngadamel file padamelan EZCAD3 tanpa nyambungkeun controller?

    Upami anjeun gaduh lisénsi, EZCAD3 tiasa dibuka sareng file padamelan tiasa disimpen.

    spésifikasi

    Dasar Parangkat lunak EZCAD3.0
    Kernel parangkat lunak 64 bit
    Sistem Operasi Windows XP/7/10, 64 bit
    Struktur Controller FPGA pikeun laser jeung kontrol galvo, DSP pikeun ngolah data.
    Kontrol Controller cocog DLC2-M4-2D DLC2-M4-3D
    Laser cocog Standar: serat
    dewan panganteur pikeun tipe séjén laser
    DLC-SPI: laser SPI
    DLC-STD: CO2, UV, laser héjo ...
    DLC-QCW5V: CW atanapi QCW laser merlukeun sinyal kontrol 5V.
    DLC-QCW24V: CW atanapi QCW laser merlukeun sinyal kontrol 24V.
    Catetan: Laser sareng sababaraha merek atanapi modél panginten peryogi sinyal kontrol khusus.
    A manual diperlukeun pikeun mastikeun kasaluyuan.
    Cocog Galvo 2 sumbu galvo 2 sumbu jeung 3 sumbu Galvo
    Standar: protokol XY2-100
    Opsional: Protokol SL2-100, 16 bit, 18 bit, sareng 20 bit galvo duanana digital sareng analog.
    Ngalegaan Axis Standar: Kontrol 4 sumbu (Sinyal PUL/DIR)
    Abdi / O 10 TTL Input, 8 TTL / OC Kaluaran
    CAD Ngeusian Ngeusian latar, ngeusian annular, ngeusian sudut acak, sareng ngeusian silang.
    maksimum 8 fillings dicampurkeun jeung parameter individu.
    Jenis Hurup Font Ture-Type, font Single-Line, font DotMatrix, font SHX...
    1D Barcode Code11, Code 39, EAN, UPC, PDF417...
    Jenis anyar 1D Barcode tiasa nambihan.
    2D Barcode Datamatix, QR Code, Micro QR Code, AZTEC CODE, GM CODE...
    Jenis Barcode 2D énggal tiasa nambihan.
    File Véktor PLT, DXF, AI, DST, SVG, GBR, NC, DST, JPC, BOT...
    File Bitmap BMP, JPG, JPEG, GIF, TGA, PNG, TIF, TIFF...
    File 3D STL, DXF...
    Eusi dinamis Téks tetep, tanggal, waktos, Input keyboard, téks luncat, téks didaptarkeun, file dinamis
    data bisa dikirim via Excel, file téks, port serial, sarta port Ethernet.
    Fungsi séjén Kalibrasi Galvo Kalibrasi internal,
    3X3 titik Calibration sarta Z-sumbu calibration.
    Sawangan Lampu Beureum
    Kontrol Sandi
    Multi-File Processing
    Multi-Lapisan Processing
    STL nyiksikan
    Nempo kaméra Pilihan
    Remote Control Via TCP IP
    Parameter Asisten
    Fungsi nangtung nyalira
    Kakuatan bertahap UP / Turun Pilihan
    Laun laun UP / Turun Pilihan
    Industri 4.0 laser Awan Pilihan
    Software Perpustakaan SDK Pilihan
    Fungsi PSO Pilihan
    has
    Aplikasi
    2D laser nyirian
    Nyirian dina Laleur
    2.5D Deep Engraving
    3D laser nyirian
    Rotary laser nyirian
    Pamisah laser nyirian
    Las laser kalawan Galvo
    motong laser kalawan Galvo
    Laser beberesih kalawan Galvo
    aplikasi laser séjén kalawan Galvo. Mangga konsultasi insinyur jualan urang.

    EZCAD2 Download Center

    EZCAD3 Software Download

    EZCAD3-2020
    EZCAD3-2019
    EZCAD3-2018
    EZCAD3-2017
    EZCAD3-2016
    EZCAD3-2015

    Unduh Manual Software EZCAD3

    Manual EZCAD3-2020

    Unduh Supir Software EZCAD3

    EZCAD3
    DLC1-2D
    DLC1-3D
    DLC2-2D
    DLC2-3D
    DLC2-M2-2D
    DLC2-M4-3D

    EZCAD3 Related Video


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Tiasa software EZCAD3 dianggo kalayan dewan controller EZCAD2?

    software EZCAD3 ngan gawéna kalayan DLC runtuyan controller.

    2. Kumaha carana abdi tiasa ningkatkeun EZCAD2 mun EZCAD3?

    Anjeun controller ayeuna kudu dirobah jadi DLC runtuyan controller, jeung kabel kudu rewired alatan pinmap béda.

    3. Naon nya éta selisih EZCAD3 na EZCAD2?

    Bedana disorot dina katalog.EZCAD2 ayeuna parantos dieureunkeun kusabab alesan téknis.JCZ ayeuna museurkeun kana EZCAD3 sareng nambihan langkung seueur fungsi kana EZCAD3.

    4. Naon aplikasi bisa dipigawé kalawan EZCAD3?

    EZCAD3 tiasa dianggo tina sababaraha aplikasi laser salami mesinna nganggo scanner galvo.

    5. Dupi abdi tiasa nyimpen file pakasaban tanpa nyambungkeun controller dewan?

    Sakali software diaktipkeun.Teu perlu nyambungkeun controller pikeun ngalakukeun ngarancang jeung nyimpen.

    6. Sabaraha controllers bisa disambungkeun kana hiji PC, hiji software?

    Maksimum 8 Controllers bisa dikawasa dina waktos anu sareng ku hiji software.Ieu pérsi husus.