3D dinamis fokus laser Galvo scanner sirah |Tanpa F-theta

Katerangan pondok:


  • Harga hijian:Negotiable
  • Syarat Pembayaran:100% sateuacanna
  • Cara pembayaran:T/T, Paypal, Kartu Kredit...
  • Negara asal:Cina
  • Rincian produk

    Tag produk

    3 Axis XYZ Laser Galvo Scanning Head tanpa F-theta Lénsa pikeun Médan Besar 2D sareng permukaan 3D nyirian, motong...

    The 3D dinamis fokus laser galvo ieu dilarapkeun ka motong laser, laser scribing, las, pangeboran, manufaktur aditif, tékstur kapang, relief ukiran, auto-hub bahan-ngahapus ....

    Sumberdaya laser sadia: 355, 532,1064,10640nm jsb.

    Gambar produk

    3D Dynamic Focusing Scan Head_Compressed-02-01
    3D Dynamic Focusing Scan Head_Compressed-01-01
    3D Dynamic Focusing scan

    Spésifikasi

    20 séri
    30 séri
    50 runtuyan
    20 séri
    20 séri
    Spésifikasi XY
    aperture 20 mm
    Pindahan balok 26,5 mm
    Nyukcruk waktos kasalahan 360 urang
    Offset drift 30 urad/K
    Meunang drift 50 ppm/K
    Lengkah Tanggapan Time
    1% tina skala pinuh -
    10% tina skala pinuh -
    Laju nyirian 1m/s
    Laju positioning 6m/s
    Laju Tulisan
    kualitas alus 320cps
    Kualitas luhur 210cps
    Repeatability <15ur
    Drift leuwih 8 jam <0.1mrad
    Saatos 30 mnt Dipanaskeun sareng Ditiiskeun Cai
    Sudut scan has 40 derajat
    Panganteur XY2-100
    Suhu operasi 25±10 ℃
    syarat kakuatan ± 15VDC, 150W
    Modeu supir Digital
    Resolusi 16 bit
    kakuatan laser Max 1000w
    Z spésifikasi
    perjalanan lénsa maksimum ± 1,5 mm
    Nyukcruk waktos kasalahan 1 ms
    speed perjalanan has 140mm/s
    Repeatability 1 emh
    Ngalayang jangka panjang 6 emh
    spésifikasi umum
    aperture 9 mm
    syarat kakuatan ± 15VDC, Max 10A
    Suhu operasi 25±10 ℃
    Sudut scan has 40 derajat
    Panganteur XY2-100
    Gawé Filed & Spot Diaméterna
    Diaméter titik (um) Jarak gawé (mm) Resolusi (um)
    Diménsi gawé (mm) CO2
    200x200 214 228 3
    400x400 402 502 6
    600x600 589 777 9
    800x800 683 915 12
    1000x1000 - - 15
    1200x1200 - - 18
    1400x1400 - - 21
    Diménsi gawé (mm) YAG
    200x200 20 228 3
    400x400 39 502 6
    600x600 59 777 9
    800x800 - - 12
    1000x1000 - - 15
    1200x1200 - - 18
    1400x1400 - - 21
    30 séri
    30 séri
    Spésifikasi XY
    aperture 30 mm
    Pindahan balok 36,5 mm
    Nyukcruk waktos kasalahan 550 urang
    Offset drift 30 urad/K
    Meunang drift 50 ppm/K
    Lengkah Tanggapan Time
    1% tina skala pinuh -
    10% tina skala pinuh -
    Laju nyirian 0,7m/s
    Laju positioning 3m/s
    Laju Tulisan
    kualitas alus 220cps
    Kualitas luhur 150cps
    Repeatability <15ur
    Drift leuwih 8 jam <0.1mrad
    Saatos 30 mnt Dipanaskeun sareng Ditiiskeun Cai
    Sudut scan has 40 derajat
    Panganteur xY2-100 ditingkatkeun
    Suhu operasi 25±10 ℃
    syarat kakuatan ± 15VDC, 150W
    Modeu supir Digital
    Resolusi 16 bit
    kakuatan laser Max 2500w
    Z spésifikasi
    perjalanan lénsa maksimum ± 1,5 mm
    Nyukcruk waktos kasalahan 1 ms
    speed perjalanan has 140mm/s
    Repeatability 1 emh
    Ngalayang jangka panjang 6 emh
    spésifikasi umum
    aperture 9 mm
    Syarat kakuatan ± 15VDC, Max 10A
    Suhu operasi 25±10 ℃
    Sudut scan has 40 dedeg
    Panganteur XY2-100
    Gawé Filed & Spot Diaméterna
    Diaméter titik (um) Jarak gawé (mm) Resolusi (um)
    Diménsi gawé (mm) CO2
    200x200 - - 3
    400x400 247 502 6
    600x600 367 777 9
    800x800 428 915 12
    1000x1000 607 1327 15
    1200x1200 - - 18
    1400x1400 - - 21
    Diménsi gawé (mm) YAG
    200x200 - - 3
    400x400 26 502 6
    600x600 38 777 9
    800x800 45 915 12
    1000x1000 - - 15
    1200x1200 - - 18
    1400x1400 - - 21
    50 runtuyan
    50 runtuyan
    Spésifikasi XY
    aperture 50 mm
    Pindahan balok 58 mm
    Nyukcruk waktos kasalahan 1.8ms
    Offset drift 30 urad/K
    Meunang drift 50 ppm/K
    Lengkah Tanggapan Time
    1% tina skala pinuh -
    10% tina skala pinuh -
    Laju nyirian 0,7m/s
    Laju positioning 1,2m/s
    Laju Tulisan
    kualitas alus -
    Kualitas luhur -
    Repeatability <15ur
    Drift leuwih 8 jam <0.1mrad
    Saatos 30 mnt Dipanaskeun sareng Ditiiskeun Cai
    Sudut scan has 40 derajat
    Panganteur xY2-100 ditingkatkeun
    Suhu operasi 25±10 ℃
    syarat kakuatan ± 15VDC, 150W
    Modeu supir Digital
    Resolusi 16 bit
    kakuatan laser Max > 2500W
    Z spésifikasi
    perjalanan lénsa maksimum ± 1,5 mm
    Nyukcruk waktos kasalahan 1 ms
    speed perjalanan has 140mm/s
    Repeatability 1 emh
    Ngalayang jangka panjang 6 emh
    spésifikasi umum
    aperture 16 mm
    syarat kakuatan ± 15VDC, Max 10A
    Suhu operasi 25±10 ℃
    Sudut scan has 40 derajat
    Panganteur XY2-100
    Gawé Filed & Spot Diaméterna
    Diaméter titik (um) Jarak gawé (mm) Resolusi (um)
    Diménsi gawé (mm) CO2
    200x200 - - 3
    400x400 - - 6
    600x600 225 737 9
    800x800 295 1012 12
    1000x1000 367 1287 15
    1200x1200 431 1561 18
    1400x1400 498 1836 21
    Diménsi gawé (mm) YAG
    200x200 - - 3
    400x400 - - 6
    600x600 23 737 9
    800x800 30 1012 12
    1000x1000 38 1287 15
    1200x1200 45 1561 18
    1400x1400 53 1836 21

  • saméméhna:
  • Teras: