3D Laser Galvo Scanner Kapala G3-3D Series

Katerangan pondok:


  • Harga hijian: :Negotiable
  • Aplikasi:3D Laser Nyirian, Laser Engraving...
  • Negara asal:Cina
  • Syarat Pembayaran::T/T, Paypal, Kartu Kredit
  • Rincian produk

    Tag produk

    Precision Luhur sarta Speed ​​High Galvanometer Scanning Kepala pikeun Laser nyirian, las, motong ...

    Sistim G3 3D laser galvo scanning dirancang pikeun-precision tinggi na rentang shifting fokus tinggi, integral tina akuisisi data, ngolah data, kontrol éléktronik, follower mékanis, Imaging optik, santunan optik, scanning optik, sarta functions.G3 3D séjén adopts JCZ urang timer- dimekarkeun fokus shifting modul sumbu, kalawan respon gancang, gancang tur leuwih stabil shifting fokus.Ngadopsi rupa-rupa métode anti gangguan, éta boga pangabisa anti gangguan kuat, reliabiliti tinggi, linearity alus, akurasi pengulangan tinggi, sarta waktu respon pondok.G3 3D adopts struktur integral, ukuranana leutik, lightweight, sarta sealing alus pikeun mastikeun stabilitas dina kaayaan gawé lila.

    Parangkat lunak Ezcad3 sareng pengontrol DLC, dianggo sareng panyeken galvo G3 3D ngadopsi algoritma kompensasi sinar laser dinamis titik-demi-titik canggih.Sakabeh sistem bisa ngahontal titik fokus leutik, widang scanning lega, sarta kalenturan tinggi.

    Sistim scanning G3 3D cocog pikeun ngolah permukaan kompléks, ukiran jero 3D, motong kakuatan tinggi, pangeboran, microfabrication laser, aplikasi 3D, laser prototyping gancang, jsb Kalawan palapis eunteung ditangtoskeun jeung lénsa F-theta, éta bisa ngolah sagala rupa bahan kayaning sakumaha logam, kulit, karét, kai, produk awi, ubin, plastik, marmer, jade, jsb.

    Gambar Sampel

    spésifikasi

    Panyeken Nyirian Speed 4000mm/s Positioning Speed 10000mm/s
    Kasalahan nyukcruk 0.25ms Nonlinieritas <3,5mrad/44°
    1% Skala pinuh ≤0.4ms Meunang Drift <50PPM/K
    Offset Drift <15μrad/k Drift leuwih 8h <0.3mrad
    Sudut Scan ± 0,35 rad Aperture Eunteung 10 mm
    Dasar Panganteur XY2-100 Temp Gawé 25 ℃ ± 10 ℃
    Kakuatan ± 15VDC,3A Panjang gelombang 1064nm/
    532nm / 355nm
    Z AXIS Aperture Input 7mm / 3mm Rasio Beam 1.4/3
    Rentang fokus ± 30 mm Area nyirian 150 mm
    (Lénsa F-theta anu tiasa diganti)

    Dimensi produk

    3D Product Dimension

    Video Patali


  • saméméhna:
  • Teras: