Naha JCZ

Kualitas, Kinerja, Éféktif Biaya sareng Palayanan.

Pangalaman 16 taun dina widang laser ngajadikeun JCZ teu ngan hiji pausahaan-ngarah dunya ngembang sarta manufaktur kontrol sinar laser sarta produk patali pangiriman tapi ogé mangrupa supplier dipercaya pikeun sagala rupa bagian laser-patali jeung alat dimekarkeun tur dijieun ku sorangan, bawahan, nyekel, perusahaan investasi sareng mitra strategis.

EZCAD2 Software

Software EZCAD2

software laser EZCAD2 diawalan dina 2004, taun nalika JCZ diadegkeun.Saatos perbaikan 16 taun, ayeuna éta dina posisi anu unggul dina industri nyirian laser, kalayan fungsi anu kuat sareng stabilitas anu luhur.Gawéna kalawan LMC runtuyan laser controller.Di Cina, langkung ti 90% tina mesin laser nyirian sareng EZCAD2, sareng di luar negeri, pangsa pasarna tumbuh gancang pisan.Klik pikeun pariksa leuwih rinci ngeunaan EZCAD2.

LEBIH DETAIL
EZCAD3 Software

Software EZCAD3

software laser EZCAD3 diawalan dina 2015, eta diwariskeun lolobana fungsi sarta fitur Ezcad2.Ieu kalawan software canggih (siga 64 software kernel sarta fungsi 3D) jeung kontrol laser (cocog jeung rupa-rupa laser sarta galvo scanner) téhnik.Insinyur JCZ museurkeun kana EZCAD3 ayeuna, dina waktos anu caket, éta bakal ngagentos EZCAD2 janten salah sahiji parangkat lunak anu paling populér pikeun ngolah galvo laser sapertos nyirian laser 2D sareng 3D, las laser, motong laser, pangeboran laser ...

LEBIH DETAIL
3D Printing Software

3D Printing Software

Solusi parangkat lunak percetakan laser JCZ 3D sayogi pikeun SLA, SLS, SLM, sareng jinis prototipe laser 3D anu sanés Kanggo SLA, kami parantos ngarobih parangkat lunak anu disebut JCZ-3DP-SLA.Perpustakaan software sareng kode sumber JCZ-3DP-SLA ogé sayogi.Pikeun SLS jeung SLM, perpustakaan software percetakan 3D sadia pikeun integrators sistem ngamekarkeun software percetakan 3D sorangan.

LEBIH DETAIL
EZCAD SDK

EZCAD SDK

Kit ngembangkeun software EZCAD / API pikeun duanana EZCAD2 na EZCAD3 sadia kiwari, lolobana fungsi EZCAD2 na EZCAD3 dibuka pikeun integrators sistem pikeun program hiji software unik pikeun aplikasi husus tangtu, kalawan lisénsi hirupna.

LEBIH DETAIL

Tentang Kami

Beijing JCZ Téhnologi Co., Ltd, katelah JCZ diadegkeun dina 2004. Ieu mangrupakeun perusahaan tinggi-tech dipikawanoh, dedicated ka pangiriman sinar laser jeung kontrol patali panalungtikan, ngembangkeun, manufaktur, sarta integrasi.Di sagigireun produk inti na EZCAD sistem kontrol laser, nu aya dina posisi ngarah di pasar duanana di Cina jeung mancanagara, JCZ geus manufaktur sarta ngadistribusikaeun rupa-rupa produk laser patali jeung solusi pikeun integrators sistem laser global kawas software laser, laser controller, laser galvo. scanner, sumber laser, laser optik…

Nepi ka taun 2019, urang ngabogaan 178 anggota, sarta leuwih ti 80% di antarana mangrupakeun teknisi ngalaman gawe di R&D jeung departemén rojongan teknis, nyadiakeun produk dipercaya jeung rojongan teknis responsif.

Laser nyirian jeung Engraving Mesin

Keunggulan Kami

Produk kualitas luhur

Sadaya produk dijieun ku JCZ atawa mitra na diverifikasi ku JCZ R&D;Insinyur sareng diinspeksi sacara ketat ku inspektur pikeun mastikeun yén sadaya produk anu dugi ka situs palanggan henteu aya cacad.

High Quality Products

Keunggulan Kami

LAYANAN ONE-STOP

Langkung ti satengah karyawan di JCZ damel salaku R&D sareng insinyur dukungan téknis anu nawiskeun dukungan pinuh ka konsumén sacara global.Ti 8:00AM ka 11:00PM, ti Senén dugi ka Saptu, insinyur dukungan ekslusif anjeun sayogi.

ONE-STOP SERVICE

Keunggulan Kami

HARGA PAKET KOMPETITIF

JCZ mangrupikeun pemegang saham atanapi mitra strategis sareng panyadia utami.Éta pisan sababna naha urang boga hiji harga ekslusif jeung ongkos ogé bisa ngurangan lamun konsumén meuli salaku pakét a.

COMPETITIVE PACKAGE PRICE