Kunaon JCZ

Kualitas, Performance, Cost-Effective and Service.

Pangalaman 16 taun dina bidang laser ngajantenkeun JCZ sanés ngan ukur perusahaan anu ngarah di dunya ngembangkeun sareng manufaktur kontrol sinar laser sareng pangiriman anu aya hubunganana sareng ogé supplier anu dipercaya pikeun sababaraha bagian sareng alat anu patali laser dikembangkeun sareng didamel ku nyalira, bawahan, nyekel, perusahaan nanem modal sareng mitra strategis.

EZCAD2 Software

Parangkat lunak EZCAD2

Parangkat lunak laser EZCAD2 diawalan dina 2004, taun nalika JCZ didirikeun. Saatos pamutahiran 16 taun, ayeuna éta dina posisi terkemuka dina industri panyiri laser, kalayan fungsi anu kuat sareng stabilitas anu luhur. Gawéna sareng séri laser controller LMC. Di Cina, langkung ti 90% mesin panyiri laser nyaéta kalayan EZCAD2, sareng di mancanagara, pangsa pasar na berkembang pesat pisan. Pencét pikeun mariksa langkung seueur detil ngeunaan EZCAD2.

Detil langkung seueur
EZCAD3 Software

Parangkat lunak EZCAD3

Parangkat lunak laser EZCAD3 diluncurkeun dina 2015, éta ngawariskeun kaseueuran fungsi sareng fitur Ezcad2. Éta nganggo parangkat lunak canggih (sapertos 64 kernel parangkat lunak sareng fungsi 3D) sareng kontrol laser (cocog sareng sababaraha jinis téknik laser sareng galvo scanner). Insinyur JCZ fokus kana EZCAD3 ayeuna, dina waktos anu caket, éta bakal ngagentos EZCAD2 janten salah sahiji perangkat lunak anu paling populér pikeun pamrosésan laser galvo sapertos 2D sareng panyiri laser 3D, las laser, motong laser, pangeboran laser ...

Detil langkung seueur
3D Printing Software

Parangkat lunak percetakan 3D

Solusi parangkat lunak cét laser JCZ 3D sayogi pikeun SLA, SLS, SLM, sareng jinis prototyping laser 3D Kanggo SLA, kami parantos ngagaduhan perangkat lunak khusus anu disebat JCZ-3DP-SLA. Perpustakaan parangkat lunak sareng kode sumber tina JCZ-3DP-SLA ogé sayogi. Pikeun SLS sareng SLM, perpustakaan software percetakan 3D sayogi pikeun integrator sistem kanggo ngembangkeun perangkat lunak percetakan 3D nyalira.

Detil langkung seueur
EZCAD SDK

EZCAD SDK

Kit ngembangkeun API EZCAD / API pikeun EZCAD2 sareng EZCAD3 parantos sayogi ayeuna, Kaseueuran fungsi EZCAD2 sareng EZCAD3 dibuka pikeun integrator sistem pikeun program parangkat lunak unik pikeun aplikasi khusus anu tangtu, kalayan lisénsi hirupna.

Detil langkung seueur

Tentang Kami

Beijing JCZ Technology Co., Ltd, katelah JCZ didirikeun taun 2004. Éta perusahaan berteknologi tinggi anu diaku, didaptarkeun pikeun pangiriman sinar laser sareng ngendalikeun panalitian, pamekaran, manufaktur, sareng integrasi. Di sagigireun produk inti na EZCAD sistem kontrol laser, anu dina posisi paling penting di pasar boh di Cina sareng luar negeri, JCZ ngasilkeun sareng nyebarkeun sababaraha produk anu aya hubunganana sareng solusi laser pikeun integrator sistem laser global sapertos parangkat lunak laser, laser controller, laser galvo scanner, sumber laser, élmu optik laser…

Dugi ka taun 2019, urang gaduh 178 anggota, sareng langkung ti 80% diantarana mangrupikeun teknisi berpengalaman damel di R&D sareng departemen dukungan téknis, nyayogikeun produk anu dipercaya sareng dukungan téknis responsif.

Kaunggulan Kami

PRODUK kualitas tinggi

Sadaya produk anu diproduksi ku JCZ atanapi mitra na diverifikasi ku insinyur JCZ R&D sareng dipariksa ketat pisan ku inspektur pikeun mastikeun yén sadaya produk anu sumping di situs palanggan ngagaduhan cacat nanaon.

HIGH QUALITY PRODUCTS

Kaunggulan Kami

LAYANAN SATU HENTI

Langkung ti satengah karyawan di JCZ damel salaku R&D sareng insinyur dukungan téknis nawiskeun dukungan lengkep pikeun konsumén sacara global. Ti 8:00 dugi ka 11:00 PM, ti Senen dugi ka Sabtu, insinyur dukungan eksklusif anjeun sayogi.

ONE-STOP SERVICE

Kaunggulan Kami

HARGA PAKET KOMPETITIF

JCZ mangrupikeun saham atanapi mitra strategis kalayan panyadia utamina. Kusabab kitu urang gaduh harga sareng biaya anu eksklusif ogé tiasa dikirangan upami palanggan mésér salaku paket.

COMPETITIVE PACKAGE PRICE