Burimi i Laserit ultravjollcë të Kinës

 • Ultraviolet (UV) Laser 355nm- JPT Lark 3W Air Cooling

  Laser ultraviolet (UV) Laser 355nm- JPT Lark 3W Ftohja e ajrit

  JPT UV Laser Lark Series 355nm, 3W, Air Cooling Lark-355-3A është produkti më i fundit UV i serisë Lark, i cili miraton një metodë të menaxhimit termik duke kombinuar shpërndarjen e nxehtësisë së përçimit dhe shpërndarjen e nxehtësisë me konvekcionin e ajrit. Krahasuar me Seal-355-3S, nuk kërkon një ftohës uji. Krahasuar me markat e tjera, për sa i përket parametrave optikë, gjerësia e impulsit është më e ngushtë (<18ns @ 40 KHZ), frekuenca e përsëritjes është më e lartë (40KHZ), cilësia e rrezes është më e mirë (M2≤1.2), dhe rou spot më i lartë .. .
 • Ultraviolet (UV) Laser 355nm- JPT Seal 3W 5W 10W 15W

  Laser ultraviolet (UV) Laser 355nm- JPT Seal 3W 5W 10W 15W

  JPT UV Laser Seal Series 355nm, 3W, 5W Krahasoni me lazerin IR, procesi i lazerit UV është thyerja direkte e lidhjes kimike të objektit, Procesi gjeneron shumë më pak nxehtësi për të minimizuar efektin termik, materiali i përpunuar kthehet në nivelin e Atomit , zvogëloni ndotjen në mjedisi Karakteristika e lazerit UV është më e shkurtër në gjatësi vale, madhësi e vogël e njollave, energji intensive, zgjidhje e lartë, është mirë për shënjimin preciz, Kërkesa për gjerësi të ngushtë të linjës, shënim me cilësi të lartë, efekt më pak termik, gjithashtu me ...
 • Ultraviolet (UV) Laser 355nm- Huaray Maple 3W Air Cooling

  Laser ultraviolet (UV) Laser 355nm- Huaray Maple 3W Ftohja e ajrit

  Huaray UV Laser 355nm 3W Air Cooling Maple është një lazer ultraviolet me gjerësi impulsi të ngushtë nanosekond me fuqi të ulët të ftohur me ajër, i cili është me madhësi kompakte dhe me peshë të lehtë. Ventilatori vendoset në zgavër për të shpërndarë nxehtësinë menjëherë pa ftohje të ujit. Gjerësia jashtëzakonisht e ngushtë e impulsit mund të funksionojë në mënyrë të përsosur në sipërfaqe shumë të vogla për të përmbushur kërkesat e përpunimit me lazer me cilësi të lartë. Lazeri UV seri panje Huaray është përdorur gjerësisht në industrinë e shënjimit 3C, pajisje shtëpiake, produkt elektronik ...
 • Ultraviolet (UV) Laser 355nm- Huaray China Polar 3W, 5W, 10W Water Cooling

  Laser ultraviolet (UV) Laser 355nm- Huaray China Polar 3W, 5W, 10W Ftohja e ujit

  Burimi i lazerit Huaray UV (Ultraviolet) 355nm 3W, 5W, 12W Ftohja e ujit Lazerat UV nanosekondë të serisë Poplar ofrojnë një dizajn të ri gjithçka në një, i cili është i lehtë për integrim. Mund të arrihen gjerësi të ngushta të pulsit në frekuenca të larta, ndikim të ulët termik në skajet e përpunimit dhe efikasitet të lartë. Në të njëjtën kohë me funksionin e zhvendosjes së frekuencës së trefishtë, i cili mund të zgjasë në mënyrë efektive jetën e lazerit. Dhe një funksion opsional i monitorimit në internet për të përmbushur kushtet kërkuese të procesit industrial ...