Produkte me lazer

 • EZCAD2 Laser Marking Software

  Program kompjuterik EZCAD2 i shënjimit me lazer

  Programi EZCAD2 i Laserit dhe i Kontrollit Galvo për Shënimin, Gdhendjen, Gdhendjen, Prerjen, Saldimin me Lazer software Softueri EZCAD2 punon me kontrolluesin e serisë LMC: LMCV4 (Ndërfaqja USB2.0) ose LMCPCIE (Ndërfaqja PCI-E). U lançua në 2004 dhe tani është një nga softuerët më të njohur të kontrollit të lazerit dhe galvo sidomos në industrinë e shënjimit me lazer. Me kontrolluesin e duhur, është i pajtueshëm me shumicën e lazerit industrial në treg: Fibër, CO2, UV, Green laser dhe lazer dixhital ...
 • Laser and Galvo Controller LMCV4 Series EZCAD2

  Kontrolluesi me lazer dhe Galvo Seria LMCV4 EZCAD2

  Kontrolluesi me lazer dhe Galvo për shënjimin me lazer, gdhendjen, gdhendjen, saldimin, prerjen control Kontrolluesi lazer i serive LMCV4 punon me softuerin EZCAD2 përmes USB2.0. Isshtë një nga lazerët dhe kontrollorët galvo më të njohur në treg, me çmim konkurrues dhe qëndrueshmëri të lartë. Isshtë i pajtueshëm me shumicën e burimeve industriale të lazerit si fibra, UV, CO2 dhe jeshile. Koka e skanerit lazer galvo me protokoll XY2-100 mund të kontrollohet. Isshtë miratuar gjerësisht nga integruesit globalë të sistemit lazer për ...
 • EZCAD2 Interface | SDK | API | Software Library | MarkEzd.dll File

  Ndërfaqja EZCAD2 | SDK | API | Biblioteka e softverit | Skedari MarkEzd.dll

  Biblioteka e Programeve EZCAD | SDK | API | Skedari MarkEzd.dll Me Paketën e Zhvillimit të Programeve EZCAD, klientët mund të integrojnë shumicën e funksioneve të EZCAD2 në softuerin e tyre ose të zhvillojnë një softuer të ri lazer si EZCAD2 për automatizëm industrial ose pajisje të personalizuara, i përdorur gjerësisht në përpunimin industrial të lazerit lazer si gdhendje, saldim, prerje List Lista standarde e funksioneve Pajisja lmc1_Cloxxx Kontrolluesi i mbyllur Lmc lmc1_Inixxx Fillimi i kontrolluesit lmc1_Inixxx Ini ...
 • F-theta Laser Scanning Lens | 355nm | 532nm | 1064nm…

  Lente skanimi me lazer F-theta | 355nm | 532nm | 1064nm

  Lente skanimi me lazer F-theta me silicë të shkrirë dhe xham optik, 1064nm, 355nm, 532nm, 10600nm series Seritë standarde të lenteve të skanimit të fushës së sheshtë janë krijuar për t'iu përshtatur shumicës së aplikacioneve të shënjimit industrial në treg. Lentja standarde mbulon diapazonin e gjatësisë së valës nga ultraviolet (UV) në infra të kuqe (IR) dhe gjatësitë fokale variojnë nga 63 mm deri në 1450 mm. Specifikimi i figurës së produktit 355nm Silica e shkrirë 532nm Xham optik 1064nm Silicë e shkrirë 1064nm Glas optik ...
 • Telecentric F-theta Scanning Lens China | 355nm | 532nm | 1064nm…

  Lente skanuese telecentrike F-theta Kinë | 355nm | 532nm | 1064nm

  Lente telecentrike me lente F-theta me silicë dhe xham optik, 1064nm, 355nm, 532nm, 10600nm Veshje Këndi i ndikimit i pasqyrës së fushës së sheshtë telecentrike f-theta kontrollohet fort në mënyrë që rrezja e daljes të jetë gati pingul me planin e punës në çdo këndi i fushës së shikimit. Si rezultat, rrumbullakësia, uniformiteti (boshti X, drejtimi i boshtit Y) dhe pinguliteti (drejtimi i boshtit Z) të pikës fokale mund të përmirësohen shumë mbi të gjithë gjerësinë e shënjimit. Kjo është arsyeja pse f-theta telecentrike ...
 • China Motorized Electrical Laser Beam Expander Adjustable

  Zgjerues i Rrezes me Laser Elektrike të Kinës i Rregullueshëm

  Zgjerues i Rrezes me Laser Elektrike të Kinës i Rregullueshëm Zmadhimi i pasqyrës që zgjeron rrezen mund të kontrollohet nga një program elektronik. Sistemi mund të reagojë shpejt dhe me saktësi të kontrollojë zmadhimin dhe qëndrueshmërinë e mirë të pikës. Fotografitë e produktit Specifikimet Rrezja elektrike me lazer Rrezja elektrike me lazer
 • China Laser Beam Expander – Fixed Expansion
 • Adjustable Expansion Laser Beam Expander China

  Zgjerues i Rregullimit të Rrezeve me Lazer të Kinës

  355nm, 532nm, 1064nm, 9.4um, 10.6um Zgjatues i rregullueshëm i rrezeve me lazer Zmadhimi rregullohet vazhdimisht, duke mbuluar gjatësitë e valës UV, Jeshile, IR, CO2 Pictures Pamjet e Produktit Specifikimet Zgjerimi i Rregullueshëm Zgjerimi i Rregullueshëm Gjatësia e Valës Faktori i Zgjerimit Faktori i Hyrjes Maksimale Diametri (mm, 1 / e2) Diametri i pikës maksimale të dritës (mm) Ndërfaqja e fijes përfundimtare të incidentit Gjatësia maksimale e guaskës (mm) Shellja maksimale D ...
 • EZCAD3 Laser Marking Software

  Softueri i shënjimit me lazer EZCAD3

  EZCAD3 Program kompjuterik për kontrollimin e lazerit dhe galvo për shënjimin, gdhendjen, gdhendjen, prerjen, saldimin me lazer… EZCAD3 punon me kontrolluesin lazer të serive DLC2, me aftësinë për të kontrolluar shumicën e llojeve të lazerave (Fibra, CO2, UV, Jeshile, YAG, Picosecond, Femtosecond ) në treg, me marka si IPG, koherente, Rofin, Raycus, Max Photonics, JPT, Reci dhe Dawei… Sa i përket kontrollit lazer galvo, deri në janar 2020, është i pajtueshëm me galvo lazer 2D dhe 3D me XY2-100 dhe Protokolli SL2-100, nga ...
 • MOPA Fiber Laser – JPT LP 20W 30W 50W

  Laser me fibra MOPA - JPT LP 20W 30W 50W

  Burimi i lazerit me fibra JPT MOPA Seria LP 20W, 30W, 50W, 60W, 100W Seria JPT LP është një lazer me fibra që përdor konfigurimin master të amplifikuesit të fuqisë së oshilatorit (MOPA), me karakteristika lazer me cilësi të lartë dhe aftësi të mira të kontrollit të formës së impulsit. Krahasuar me lazerët me fibër me çelës Q, lazerat e serive LP kanë fleksibilitet më të madh, mund të arrijnë një gamë më të gjerë rregullimi të frekuencës dhe kanë saktësi më të lartë të kontrollit. Krahasuar me produktet e serisë M, burimi i farës përdor kompensimin e valës, t ...
 • Ultraviolet (UV) Laser 355nm- JPT Lark 3W Air Cooling

  Laser ultraviolet (UV) Laser 355nm- JPT Lark 3W Ftohja e ajrit

  JPT UV Laser Lark Series 355nm, 3W, Air Cooling Lark-355-3A është produkti më i fundit UV i serisë Lark, i cili miraton një metodë të menaxhimit termik që kombinon shpërndarjen e nxehtësisë së përçimit dhe shpërndarjen e nxehtësisë me konvekcionin e ajrit. Krahasuar me Seal-355-3S, nuk kërkon një ftohës uji. Krahasuar me markat e tjera, për sa i përket parametrave optikë, gjerësia e impulsit është më e ngushtë (<18ns @ 40 KHZ), frekuenca e përsëritjes është më e lartë (40KHZ), cilësia e rrezes është më e mirë (M2≤1.2), dhe rruga më e lartë e pikës .. .
 • INVISCAN China 3 Axis Galvo Scanner With VCM Motor

  Skanues Galvo INVISCAN China 3 Axis me Motor VCM

  Koka e skanimit Galvo me shpejtësi të lartë 3 aksesh me motor VMC për shënjimin, prerjen, saldimin head Koka e skanerit galvë lazer 3D seri INVINSCAN është me boshtin XYZ. Boshti Z punon si një zhvendosës i fokusit, i cili do të ndryshojë distancën e punës midis thjerrëzës f-theta dhe objekteve sipas lartësisë së objektit. Duke punuar me kontrolluesin DLC2-M4-3D dhe softuerin EZCAD3, përpunimi me lazer si shënimi mund të bëhet lehtësisht dhe me efikasitet. * Shkalla e lartë: Shpejtësia e skanimit> 10000mm / S * Shumë mirë ...
 • 3D Laser Galvo Scan Head China with XYZ Axis – GO3D-T

  Kreu i skanimit me lazer 3D lazer Kinë me aksin XYZ - GO3D-T

  GO3D-T 3 Axis XYZ Fokusimi Dinamik Laser Galvo Skaneri Koka për Shënimin me Lazer dhe Zbatime të Tjera Koka e skanerit galvë lazer 3D seri GO3-T është me boshtin XYZ. Boshti Z punon si një zhvendosës i fokusit, i cili do të ndryshojë distancën e punës midis thjerrëzës f-theta dhe objekteve sipas lartësisë së objektit. Duke punuar me kontrolluesin DLC2-M4-3D dhe softuerin EZCAD3, përpunimi me lazer si shënimi mund të bëhet lehtësisht dhe me efikasitet. Fotografitë e produkteve ...
 • SLM | SLA | SLS 3D Laser Printing Controller

  SLM | SLA | Kontrolluesi i printimit me lazer 3D SLS

  Kontrolluesi 3D i Printimit me Lazer për SLM, SLS, SLA S DLC-3DP Kontrolluesi i printimit me lazer 3D është zhvilluar për SLM, SLS dhe SLA. Mund të kontrollojë skanuesit galvo lazer me XY2-100 (16-bit), XY2-100 (18-bit), SL2-100 (20-bit) dhe shumicën e llojeve të lazerit në treg si fibra, CO2, UV, YAG, QCW, SPI… Mostrat Specifikimet Zbatimi SLA 、 SLS Metoda e Lidhjes USB2.0 Mbështetje Laser CO2 、 Fibër 、 UV 、 SPI 、 QCW… Scanhead T ...
 • SLM | SLS | SLA | 3D Laser Printing Software

  SLM | SLS | SLA | Program kompjuterik për shtypjen me lazer 3D

  Sistemi i kontrollit të printerit lazer 3D JCZ përmban softuer (softuer SLA / SLS / SLMLbibliotekë) dhe pajisje (kontrollues shtypjeje 3D DLC-3DP), të cilat mund të zbatohen në printerin SLA, SLS dhe SLM 3D, me kosto të ulët dhe pajtueshmëri të lartë.
 • 2D/3D Laser and Galvo Controller – DLC Series EZCAD3

  Kontrollues lazer dhe Galvo 2D / 3D - Seria DLC EZCAD3

  Bordi i Kontrolluesit të Laserit dhe Galvo për Shënimin me Laser 2D dhe 3D dhe Aplikime të Tjera me serinë Galvo DLC2 është gjenerata e re e kontrolluesit lazer të zhvilluar nga JCZ, i cili punon me softuerin EZCAD3. Mund të kontrollojë shumicën e lazerit me fibra në treg drejtpërdrejt dhe llojet e tjera të burimeve të lazerit si CO2, UV, Green, Picosecond dhe Femtosecond gjithashtu mund të kontrollohen përmes një bordi të vogël ndërfaqeje. Isshtë gjithashtu i pajtueshëm me skanerin galvo lazer me bosht 2 dhe bosht 3D me të dy XY2-100 dhe S ...
 • Continuous Wave Fiber Laser – Raycus Single-Module 300W-2000W

  Laser me fije të vazhdueshme me fije - Raycus Single-Modul 300W-2000W

  Lazer me fije Raycus CW 250W, 500W, 750W, 1000W, 1500W, 2000W Lazeri i gjeneratës së tretë me një modul të vetëm CW (me valë të vazhdueshme) i zhvilluar nga lazer Raycus mbulon fuqitë mesatare të daljes nga 300W në 2000W. Lazeri i gjeneratës së re ka përparësi si efikasiteti i lartë i konvertimit elektro-optik, cilësi e mirë e rrezes, dendësi e lartë e energjisë, frekuencë e modulimit të gjerë, besueshmëri e lartë, jetëgjatësi e madhe dhe pa mirëmbajtje. Ai miraton një sistem të optimizuar të transmetimit të gjeneratës së dytë të fibrave optike për të en ...
 • Cyclops 2 Axis Laser Galvo Scanner Head with CCD GO7S

  Koka e skanerit Galvo me lazer Cyclops 2 Axis me CCD GO7S

  Koka Cyclops 2D Laser Galvo me CCD për Paraqitje Koka e skanerit lazer galvo seri GO9 është me drejtues dixhital të plotë dhe sensor me precizion të lartë, i përdorur gjerësisht për shënimin me lazer, gdhendjen, gdhendjen, prerjen, saldimin is isshtë me protokoll opsional XY2-100 (16 bit dhe 18 bit), SL2-100 (20 bit) dhe pasqyrë e veshur me gjatësi vale 355nm, 532nm, 1064nm Q FAQs Pamjet e produktit Specifikimi
 • 5 Axis Mould Laser Surface Texturing Machine China

  Makinë me strukturë me sipërfaqe lazer me myk 5 bosht Kinë

  Makinë me strukturë me lazer me precizion të lartë Specifikimet e boshtit 5 Aksi Model LEM Stroke X-Boshti 1100 mm Y-Boshti 750 mm Z-Boshti 440 mm B-Boshti -60 ° deri në ﹢ 60 ° C-Boshti 360 ° Tabela e Punës Dimensioni 630 * 630 / φ900 Kapaciteti Maksimal i Ngarkimit (KG) 1000 Fuqia lazer e lazer 100W Saktësia e vendndodhjes së boshtit Boshti X 0,01 mm Boshti Y 0,01 mm Boshti Z 0,01 mm Boshti B 7 - Boshti C 8 ″ Saktësia e Boshtit Zhvendosja Boshti X 0,008 mm Boshti Y ...
 • Fiber Laser Water Chiller China For CW 300W-12000W

  Filtër uji me lazer me fibër Kinë për CW 300W-12000W

  Kinë uji ftohës për lazer me fije të vazhdueshme lazer 300W-12000W Duke kontrolluar temperaturën e lazerit, duke mbajtur zgavrën e lazerit pa deformim termik, duke stabilizuar fuqinë e daljes dhe duke siguruar cilësinë e rrezes, duke përmirësuar jetën e shërbimit dhe saktësinë e prerjes së lazerit. Compatibleshtë i pajtueshëm me shumicën e markave të fibrave me lazer në treg si JPT, Raycus, IPG, Max Photonics…, duke mbuluar fuqi prej 300W, 500W, 1000W, 1500W, 2000W, 3000W, 4000W, 6000W, 8000W, 12000W. 1. CWFL se ...
 • Rotary Axis Attachment for Laser Machine

  Shtojcë e boshtit rrotullues për makinën me lazer

  Boshti rrotullues i bashkimit për makinën me lazer me shpejtësi të lartë dhe precizion të lartë për shënjimin, saldimin, prerjen… * E fuqishme dhe e besueshme. * Struktura mekanike e tërë trupit, material metalik, precizion i lartë, jeta jong. * Përdoret gjerësisht në objekte kuboide, shënimi rrethor, i lehtë për t’u përdorur. * Ekziston një vend i kartës rrotulluese, instalim i lehtë dhe rregullim fleksibël. Fotografitë e Produktit Përshkrimi i Produktit
 • Z Axis Lifting Column For Laser Machines

  Kolona e ngritjes së boshtit Z për makinat me lazer

  Boshti Z Boshti Z mund të ndahet në dy lloje, kontrolli manual dhe kontrolli elektrik. Goditja e boshtit manual ka 600 mm-1200 mm, gjerësia është 130 mm dhe 170 mm (Opsionale) Nëse keni nevojë për ngritje elektrike, ju lutemi na kontaktoni Fotot e produktit Dimensioni i produktit
 • UV Laser Water Cooling Chiller China 3W 5W 10W

  Ftohës për ftohjen e ujit me lazer UV Kinë 3W 5W 10W

  Kinë uji ftohës për lazer ultraviolet 3W 5W 10W 15W 20W Kontrolli i temperaturës Duke kontrolluar temperaturën e lazerit UV, ftohësja jonë industriale mund të mbajë qëndrueshmërinë e dritës dhe qëndrueshmërinë e lazerit UV. Compatibleshtë i pajtueshëm me shumicën e markës lazer UV në treg si JPT, Inngu, RFH, GainLaser, Huaray Pictures Fotografitë e Produktit Modeli Temperatura Precizioni Shkalla e Rritjes Ngrini Ftohës Fuqia e Laserit UV për tu ftohur RM -...
 • Picosecond Laser Source China | IR | UV | Green 5-70W Huaray

  Burimi i Laserit Picosecond Kinë | IR | UV | E gjelbër 5-70W Huaray

  Laser China Picosecond me Infrared, Ultraviolet, Green për Laser Processing Huaray Laser (Një kompani e investuar e JCZ) po zhvillon dhe prodhon lazer të besueshëm picosecond ultra fast me gjatësi vale të infra të kuqe 1064nm, ultraviolet 355nm dhe jeshile 532nm me fuqinë 5W, 7W, 10W, 20W, 30W, 60W dhe 70W për shënjimin me precizion të lartë, saldimin dhe prerjet e qelqit, FPC, PCB, LCD, OLED, qeramike, film, meshë, skedë baterie Features Karakteristikat kryesore - Korporatë e vetë-zhvilluar dhe prodhuar. .
 • China Femtosecond Laser Source 10W 30W 40W

  Burim lazer lazer Femtosecond 10W 30W 40W

  Laser Kinë Femtosecond me Infra të Kuqe për Prerje me Laser, Saldim, Përpunim Mikro er Laseri Huaray (Një kompani e investuar e JCZ) po zhvillon dhe prodhon seri të besueshme femtosekondi ultra të shpejtë lazer HR-Femto të lazerëve femtosekondë të nivelit industrial. Ato kategorizohen në seritë HR-Femto-10 (10 μJ), HR-Femto-50 (50 μJ) dhe HR-Femto-50HE (80 μJ), të cilat janë të verifikuara, shumë të besueshme dhe mund të përdoren 24 / 7 Gjerësia e impulsit lazer prej <350 fs ose <350 fs në 5 ps janë rregulluar ...
 • Potentiometer/Position Sensor Laser Trimming Machine China – TS4410 Series

  Makinë prerëse lazer me potenciometër / sensor pozicioni Kinë - Seri TS4410

  Makinë prerëse lazer me potenciometër / sensor pozicioni - TS4410 me precizion të lartë Makina për prerjen e lazerit të potenciometrit / sensorit të zhvendosjes seri TS4410 është zhvilluar për potenciometrin rezistent dhe tregun e sensorit të zhvendosjes lineare. Makina prerëse me lazer me precizion është jo vetëm në gjendje të shkurtojë linearitetin e rezistencës, por edhe të shkurtojë rezistencën absolute të rezistencës në të njëjtën kohë. Kjo pajisje përdoret gjerësisht për zvogëlimin me lazer të të gjitha llojeve të precizionit ...
 • Thin/Thick Film Resistor Laser Trimming Machine – TS4210 Series China

  Makinë prerëse lazer me rezistencë të hollë / të trashë filmi - Seria TS4210 Kinë

  Makinë e gjithanshme e rezistencës për prerjen e qarkut të hollë dhe të trashë të filmit Makina për zvogëlimin me lazer e serive TS4210 është projektuar dhe zhvilluar nga SharpSpeed ​​Precision (Një kompani vartëse 100% e mbajtur e JCZ) për tregun funksional të zvogëlimit. Mund të kryejë prerje precize me lazer në parametrat përkatës të qarqeve të ndryshme të filmit të hollë / filmit të trashë. Shtë i përshtatshëm për zvogëlimin me lazer të sensorëve të presionit, sensorëve aktualë, sensorëve fotoelektrik, ngarkuesve, zbutësve dhe produkteve të tjera. M ...
 • 3D Dynamic Focusing Laser Galvo Scanner Head | Without F-theta

  Kreu i skanerit me lazer me fokusim dinamik 3D | Pa F-theta

  Koka e Skanimit me Laser Galvo 3 Axis XYZ pa lente F-theta për shënjimin e sipërfaqes me sipërfaqe të madhe 2D dhe 3D, prerje laser Galvo lazer me fokus dinamik 3D zbatohet në prerjen lazer, shkrimin lazer, saldimin, shpimin, prodhimin shtesë, strukturën e mykut, gdhendjen lehtësuese , heqja e materialit automatik të shpërndarësit. Burimi i disponueshëm i lazerit: 355, 532,1064,10640nm etj Specifikimi i figurës së produktit 20 Seri 30 Seri 30 Seri 50 Seri 20 Seri 20 Seri ...
 • PCIE Interface Laser and Galvo Controller LMCPCIE Series

  Seria LMCPCIE Laser dhe Kontrollues i Ndërfaqes PCIE

  Kontrolluesi lazer dhe galvo i ndërfaqes PCIE për shënjimin me lazer, gdhendjen, gdhendjen laser Lazeri dhe kontrolluesi galvo i ndërfaqes PCI-E lidh pllakën amë të një PC industrial direkt, gjë që rrit shumë qëndrueshmërinë e lidhjes. Ky kontrollues është i pajisur gjerësisht me pajisje lazer me galvo (Shënimi, gdhendja, saldimi, prerja, gdhendja…) për linjat e automatizuara të prodhimit. Fotografitë e Produkteve FAQ Specifikimet ...
 • Ultraviolet (UV) Laser 355nm- JPT Seal 3W 5W 10W 15W

  Laser ultraviolet (UV) 355nm- JPT Seal 3W 5W 10W 15W

  JPT UV Laser Seal Series 355nm, 3W, 5W Krahasoni me lazerin IR, procesi i lazerit UV është thyerja e drejtpërdrejtë e lidhjes kimike të objektit, Procesi gjeneron shumë më pak nxehtësi për të minimizuar efektin termik, materiali i përpunuar kthehet në nivelin e Atomit , zvogëloni ndotjen në mjedisi Karakteristika e lazerit UV është më e shkurtër në gjatësi vale, madhësi e vogël e njollave, energji intensive, zgjidhje e lartë, është mirë për shënjimin preciz, Kërkesa për gjerësi të ngushtë të linjës, shënim me cilësi të lartë, efekt më pak termik, gjithashtu me ...
 • Ultraviolet (UV) Laser 355nm- Huaray China Polar 3W, 5W, 10W Water Cooling

  Laser ultraviolet (UV) 355nm- Huaray China Polar 3W, 5W, 10W Ftohja e ujit

  Burimi i lazerit Huaray UV (Ultraviolet) 355nm 3W, 5W, 12W Ftohja e ujit Lazerat UV nanosekondë të serisë Poplar ofrojnë një dizajn të ri gjithçka në një, i cili është i lehtë për integrim. Mund të arrihen gjerësi të ngushta të pulsit në frekuenca të larta, ndikim të ulët termik në skajet e përpunimit dhe efikasitet të lartë. Në të njëjtën kohë me funksionin e zhvendosjes së frekuencës së trefishtë, i cili mund të zgjasë në mënyrë efektive jetën e lazerit. Dhe një funksion opsional i monitorimit në internet për të përmbushur kushtet kërkuese të procesit industrial ...
 • MOPA Fiber Laser China- JPT M7 20W-200W

  Laser me fibër MOPA Kinë- JPT M7 20W-200W

  JPT MOPA Burimi i Laserit me Fibër Fibër me Seri M7 Seria 20W, 30W, 60W, 100W, 200W Lazeri i serisë JPT M7 është një lazer me fije me fuqi të lartë që përdor konfigurimin master të amplifikatorit të fuqisë së oshilatorit. Ka karakteristika perfekte të lazerit dhe aftësi të mira të kontrollit të formës së impulsit. Krahasuar me lazerin me fibër Q-switched, frekuenca e impulsit dhe gjerësia e impulsit të lazerit me fibër MOPA janë të kontrollueshme në mënyrë të pavarur. Duke rregulluar dhe përputhur dy parametrat e lazerit, një prodhim i vazhdueshëm i energjisë me kulm të lartë dhe një ...
 • Q-Switched Pulsed Fiber Laser – Raycus RFL 20W | 30W | 50W | 100W |

  Laser me Qullosje me Fibër Pulsed - Raycus RFL 20W | 30W | 50W | 100W |

  Laser me fije pulsuese Raycus Q-Switched 20W, 30W, 50W, 100W Seria e lazerit me fibra impulsive 10-100W Q-e ndërprerë e lëshuar nga Raycus Laser është një lazer me markë dhe mikro-përpunim i shkallës industriale i zhvilluar nga Raycus Laser. Kjo seri e lazerëve impulsorë kanë karakteristikat e fuqisë së lartë të pikut, energjisë së lartë të impulsit të vetëm dhe madhësisë opsionale të diametrit të pikës. Ato mund të përdoren gjerësisht për shënimin me lazer, përpunimin preciz, gdhendjen grafike në ari jo-metalik, me përmbysje të lartë, argjend, bakër, alumin, ...
 • RAYCUS MOPA Series China |20W|60W|100W|

  Seria RAYCUS MOPA Kinë | 20W | 60W | 100W |

  Lazer me fije pulsuese Raycus MOPA 20W 30W 50W 100W Lazeri i ngushtë (i quajtur edhe MOPA) lazer me fibër i lëshuar nga RaycusLaser ka fuqi mesatare të lartë (20-100W), fuqi të lartë të pikut (≤15kW), një larmi gjerësish impuls prej 2-350 n, Diapazoni i rregullueshëm i frekuencës së përsëritjes (10-1000kHz), koha e zgjidhjes së impulsit të shkurtër dhe gjerësia e impulsit mund të modifikohen në kohë reale is anshtë një zgjedhje ideale për aplikime industriale në fushën e fotovoltaikës diellore, prerjes së filmit, prerjes së fletës, saldimit , materiale ...
 • High Power Q-Switched Pulsed Fiber Laser – Raycus RFL 100W-1000W

  Laser me fuqi të lartë me fije pulsuese me kalim të lartë - Raycus RFL 100W-1000W

  High Power Raycus Q-Switched Pulsed Fiber Laser 100W, 200W, 300W, 500W, 1000W Seri e re e produkteve me lazer me fibra impulsive me fuqi të lartë të lançuara nga Raycus është me fuqi mesatare të lartë (100-1000W), energji të lartë impuls të vetëm, shpërndarje uniforme të energji në vend, përdorim i përshtatshëm dhe mirëmbajtje falas, etj. isshtë një mundësi Idea për aplikime industriale në trajtimin e sipërfaqes së mykut, prodhimin e automobilave, industrinë e anijeve, industritë e prodhimit të gomave petrokimike dhe gomave ... Pse të blini nga ...
 • 2 Axis Laser Galvo Scanner GO7 Series China

  2 Axis Laser Galvo Skaner GO7 Seria Kinë

  Galvanometri lazer dixhital i boshtit XY 16 bit është me saktësi të lartë, shpejtësi të lartë dhe kosto të ulët, i përdorur gjerësisht në lloje të ndryshme të pajisjeve lazer me galvo si shënimi me lazer, saldimi, prerja, gdhendja, gdhendja ...
 • Quasi Continuous Wave (QCW) Fiber Laser – Raycus China 120W-800W

  Laser me fibra Quasi Continues Wave (Continental Wave Continuous (QCW) - Raycus China 120W-800W

  Raycus QCW Laser Fiber 120W, 150W, 300W, 450W, 600W Seria e lazerëve me fibra QCW (valë pothuajse e vazhdueshme) e zhvilluar nga lazer Raycus mbulon 75W në 600W, ka efikasitet të lartë të konvertimit elektro-optik, cilësi më të mirë të rrezes dhe kosto më të ulët të mirëmbajtjes , dhe është një alternativë ideale për lazerin ekzistues YAG të pompuar nga drita. Isshtë një zgjedhje ideale për aplikime industriale që kërkojnë gjerësi të gjatë të pulsit dhe fuqi të lartë të pikut siç janë saldimi në vend, saldimi i tegelit dhe shpimi. Zhvillimi dhe prodhimi ...
 • Continuous Wave (CW) China Fiber Laser – Raycus Multi-Module 1500W-12000W

  Valë e vazhdueshme (CW) Laser me fibër kineze - Multi-Modul Raycus 1500W-12000W

  Raycus CW Laser Fiber 1500W, 2200W, 3300W, 4000W, 6000W, 12000W Seria me lazer me fibra të vazhdueshme me shumë module e zhvilluar nga lazer Raycus mbulon fuqinë mesatare të daljes nga 1500W në 20000W, me efikasitet të lartë të konvertimit elektro-optik, cilësi të mirë të rrezes, energji të lartë dendësia, frekuenca e modulimit të gjerë, besueshmëria e lartë, jetëgjatësia e gjatë dhe pa mirëmbajtje. Mund të përdoret gjerësisht në përpunimin lazer si saldimi, prerja precize, veshja, trajtimi sipërfaqësor, shtypja 3D dhe fusha të tjera. Itsshtë ...