Makinë saldimi me lazer metalik të Kinës CW/QCW

  • China QCW Metal Laser Welding Machine

    Makinë saldimi me lazer me metal QCW të Kinës

    75W 150W 300W 450W 600W Lazer me Fibër Kuazi me Valë të Vazhdueshme për Saldim Me Metal Makina saldimi e serisë JCZ QCW përdoret kryesisht për saldimin e pajisjeve me precizion 3C, endoskopit mjekësor, motorit preciz të telefonit celular, pjesës së shtyllës së baterisë dhe fletëve të tjera të holla 70W50W30W1 70W50W30W1, Lazer Quasi Continuous IPG ose Raycus.Ai integron gjithashtu një sistem kontrolli të skanimit me lazer dhe një mekanizëm të ndarjes së rrezeve me shpejtësi të lartë për të arritur saldim me shumë kanale me shpejtësi të lartë.Karakteristikat kryesore ● Kuazi me cilësi të lartë të rrezeve...