Programi EZCAD2 i Shënjimit me Laser

Përshkrim i shkurtër:


 • Çmimi i njësisë: E negociueshme
 • Kushtet e pagesës: 100% paraprakisht
 • Metoda e pagesës: T / T, Paypal, Kartë krediti ...
 • Vendi i Origjines: Kina
 • Aplikacion: Shënimi me lazer 2D, gdhendja me lazer, saldimi me lazer, gdhendja me lazer ...
 • Detaje të Produktit

  Etiketat e produkteve

  Softueri i Kontrollit të Laserit dhe Galvo-s për EZCAD2 për Shënimin me Laser, Gdhendjen, Gdhendjen, Prerjen, Saldimin ...

  Softueri EZCAD2 punon me kontrolluesin e serisë LMC: LMCV4 (Ndërfaqja USB2.0) ose LMCPCIE (Ndërfaqja PCI-E). U lançua në 2004 dhe tani është një nga softuerët më të njohur të kontrollit të lazerit dhe galvo sidomos në industrinë e shënjimit me lazer.
  Me kontrolluesin e duhur, është i pajtueshëm me pjesën më të madhe të lazerit industrial në treg: Fibër, CO2, UV, Green ... dhe galvo dixhital lazer me protokoll XY2-100.

  Shënim: JCZ ndaloi azhurnimin e EZCAD2 për arsye teknike, të gjitha teknologjitë e reja do të shtohen vetëm në EZCAD3.

  Pyetjet e shpeshta

  Cili kontrollues lazer punon me EZCAD2?

  Modeli i mëposhtëm i kontrolluesit funksionon me punimet EZCAD2.

  1. Seria LMCV4: Kontrolluesi më i shitur me ndërfaqen USB2.0.

  2. Seria LMCPCIE: Me ndërfaqen PCI-E, me performancë më të mirë të ndërhyrjes anti-elektromagnetike.

  Përditësimi i EZCAD2 ndalet për arsye teknike dhe sugjerohet shumë të përdoret EZCAD3, i cili punon me kontrolluesin e serisë DLC2.

   

  Cili është versioni i fundit i EZCAD2?

  Versioni më i ri i lëshuar është EZCAD2.14.11, i cili do të jetë versioni përfundimtar i EZCAD2. JCZ do të shtojë funksione të reja vetëm në EZCAD3.

  Specifikimet

  Bazë Program kompjuterik EZCAD2.14.11
  Kerneli i softuerit 32 bit
  Sistemi i Operacionit Windows XP / 7/10 (32 dhe 64 bit)
  Struktura e kontrolluesit FPGA për kontrollin lazer dhe galvo dhe përpunimin e të dhënave.
  Kontrolli Kontrollues i përputhshëm LMCV4-FIBER LMCV4-DIGIT LMCV4-SPI
  Laser i përputhshëm Fibra CO2, UV, Green, YAG ... SPI
  Shënim: Laserët me disa marka ose modele mund të kenë nevojë për sinjale speciale kontrolli.
  Një manual është i nevojshëm për të konfirmuar përputhshmërinë.
  Galvo e pajtueshme Galvo me 2 boshte
  Me Protokollin XY2-100
  Boshti Zgjatës Standard: Kontroll 1 boshti (sinjale Pul / Dir)
  Opsionale: Kontroll 2 aksesh (sinjale Pul / Dir)
  I / O 16 hyrje TTL, 8 dalje TTL / OC
  CAD Mbushja Mbushje unazore, mbushje këndi e rastësishme dhe mbushje kryq.
  maksimumi 3 mbushje të përziera me parametra individualë.
  Lloji i shkronjave Shkronja Ture-Type, font Single-Line, shkronja DotMatrix, shkronja SHX ...
  Barkodi 1D Kodi 11, Kodi 39, EAN, UPC, PDF417 ...
  Mund të shtohen lloje të reja të barkodit 1D.
  Barkodi 2D Datamatix, QR Code, Mikro QR Code, KODI AZTEC, KODI GM ...
  Mund të shtohen lloje të reja të Barkodit 2D.
  Dosja vektoriale PLT, DXF, AI, DST, SVG, GBR, NC, DST, JPC, BOT ...
  Skedari i Bitmap BMP, JPG, JPEG, GIF, TGA, PNG, TIF, TIFF ...
  Skedari 3D X
  Përmbajtja Dinamike Teksti fiks, data, koha, hyrja e tastierës, kërcimi i tekstit, teksti i listuar, skedari dinamik
  të dhënat mund të dërgohen përmes Excel, skedarit me tekst, portit serik dhe portës Ethernet.
  Funksionet e tjera Kalibrimi i Galvo Kalibrimi i brendshëm
  dhe kalibrimi i pikës 3X3 për XY
  Paraqitje e dritës së kuqe
  Kontrolli i fjalëkalimit
  Përpunimi me shumë skedarë
  Përpunimi me shumë shtresa X
  Feta STL X
  Shikimi i kamerës Opsionale
  Telekomanda përmes TCP IP X
  Asistenti i parametrit X
  Funksion vetëm X
  Fuqia graduale UP / Poshtë X
  Shpejtësia graduale LART / Poshtë X
  Industrial 4.0 Laser Cloud X
  Biblioteka e programeve SDK Opsionale
  Funksioni PSO X
  Tipike
  Aplikimet
  Shënimi me lazer 2D
  Shënimi në Mizë Opsionale
  Gdhendje e thellë 2.5D X
  Shënimi 3D me Lazer X
  Shënimi me lazer rrotullues
  Shënimi i ndara me lazer Opsionale
  Saldimi me lazer me Galvo
  Prerje me lazer me Galvo
  Pastrimi me lazer me Galvo
  aplikime të tjera lazer me Galvo. Ju lutemi konsultohuni me inxhinierët tanë të shitjeve.

  EZCAD2 Shkarkim

  Shkarkimi i softuerit EZCAD2

  EZCAD2.14.11
  EZCAD2.14.10
  EZCAD2.14.9
  EZCAD2.14.7
  EZCAD2.12.0
  EZCAD2.9.6
  EZCAD2.9.4
  EZCAD2.7.6
  EZCAD2.5.3

  Manuali i Shkarkimit të Programit EZCAD2

  Manuali i EZCAD2.14.11
  Manuali i EZCAD2.14.10
  Manuali i EZCAD2.14.9
  Manuali i EZCAD2.14.7
  Manuali EZCAD2.12.0
  Manuali i EZCAD2.9.6
  Manuali EZCAD2.9.4
  Manuali i EZCAD2.7.6
  Manuali EZCAD2.5.3

  Shkarkimi i drejtuesit të softuerit EZCAD2

  EZCAD2.14.11
  EZCAD2.14.10
  EZCAD2.14.9
  EZCAD2.14.7
  EZCAD2.12.0
  EZCAD2.9.6
  EZCAD2.9.4
  EZCAD2.7.6
  EZCAD2.5.3
  LMCV4-FIBER-M
  LMCV4-DIGIT-M
  FBLI-B-V4
  SZLI-B-V4
  FBLI-B-LV4
  FBLI-B-LV1
  LMCV4-FIBER
  LMCV4-DIGIT
  LMCV4-SPI
  FB-D-V4
  FB-B-V4
  SZ-D-V4
  SZ-B-V4
  SPI-D-V4
  BJJCZ-FB-B-H1
  BJJCZ-SZ-B-H1
  BJJCZ-SPI-B-H1

  EZCAD2 Video e Lidhur


 • E mëparshme:
 • Tjetra: