Prodhuesi dhe Fabrika e Makinës me Shenjë të Kinës OEM

 • 5 Axis Mould Laser Surface Texturing Machine China

  Makinë me strukturë me sipërfaqe lazer me myk 5 bosht Kinë

  Makinë me strukturë me lazer me precizion të lartë Specifikimet e boshtit 5 Akset Model LEM Stroke X-Boshti 1100 mm Y-Boshti 750 mm Z-Boshti 440 mm B-Boshti -60 ° në ﹢ 60 ° C-Boshti 360 ° Tabela e Punës Dimensioni 630 * 630 / φ900 Kapaciteti Maksimal i Ngarkimit (KG) 1000 Fuqia lazer e lazer 100W Saktësia e vendndodhjes së boshtit Boshti X 0,01 mm Boshti Y 0,01 mm Boshti Z 0,01 mm Boshti B 7 - Boshti C 8 ″ Saktësia e Boshtit Zhvendosja Boshti X 0,008 mm Boshti Y ...
 • Versatile Resistor Laser Trimming Machine – TS4210 Series

  Makinë me prerje lazer me rezistencë të gjithanshme - Seria TS4210

  Makinë e gjithanshme e zvogëlimit të rezistencës për qark të hollë dhe të trashë filmi Makina e prerjes me lazer e serive TS4210 është projektuar dhe zhvilluar nga SharpSpeed ​​Precision (Një kompani vartëse 100% e mbajtur e JCZ) për tregun funksional të zvogëlimit. Mund të kryejë prerje precize me lazer në parametrat përkatës të qarqeve të ndryshme të filmit të hollë / filmit të trashë. Shtë i përshtatshëm për zvogëlimin me lazer të sensorëve të presionit, sensorëve aktualë, sensorëve fotoelektrik, ngarkuesve, zbutësve dhe produkteve të tjera. M ...
 • Potentiometer/Position Sensor Laser Trimming Machine China – TS4410 Series

  Makinë prerëse lazer me potenciometër / sensor pozicioni Kinë - Seri TS4410

  Makinë prerëse lazer me potenciometër / sensor pozicioni - TS4410 me precizion të lartë Makina për prerjen e lazerit të potenciometrit / sensorit të zhvendosjes seri TS4410 është zhvilluar për potenciometrin rezistent dhe tregun e sensorit të zhvendosjes lineare. Makina prerëse me lazer me precizion është jo vetëm në gjendje të shkurtojë linearitetin e rezistencës, por edhe të shkurtojë rezistencën absolute të rezistencës në të njëjtën kohë. Kjo pajisje përdoret gjerësisht për zvogëlimin me lazer të të gjitha llojeve të precizionit ...