Rreth Nesh

KUSH JEMI?

Pekin JCZ Technology Co, Ltd njohur si JCZ u themelua në 2004. Itshtë një ndërmarrje e njohur me teknologji të lartë, e dedikuar për shpërndarjen e rrezeve lazer dhe kontrollin e kërkimit, zhvillimit, prodhimit dhe integrimit. Përveç produkteve kryesore të tij sistemi i kontrollit lazer EZCAD, i cili është në pozicionin udhëheqës në treg si në Kinë dhe jashtë saj, JCZ po prodhon dhe shpërndan produkte të ndryshme të lidhura me lazer dhe zgjidhje për integruesit e sistemit global të lazerit si softuer lazer, kontrollues lazer, galvo lazer skaner, burim lazer, optikë lazer ... Deri në vitin 2019, kemi pasur 178 anëtarë, dhe më shumë se 80% e tyre ishin teknikë me përvojë që punojnë në departamentin e R&D dhe mbështetjes teknike, duke siguruar produkte të besueshme dhe mbështetje teknike të përgjegjshme.

Cilesi e larte

Me procedurat tona të klasit të parë të prodhimit dhe kontrollin e rreptë të cilësisë gjatë gjithë procesit të prodhimit, të gjitha produktet e mbërritura në zyrën e klientit tonë janë pothuajse zero defekte. Çdo produkt ka kërkesat e veta të inspektimit, vetëm produkti i prodhuar nga JCZ, por edhe ato të prodhuara nga partnerët tanë.

Zgjidhja totale

Në JCZ, më shumë se 50% e të punësuarve janë duke punuar në departamentin e R&D. Ne kemi një ekip të inxhinierëve profesionistë elektrikë, mekanikë, optikë dhe softuerë dhe kemi investuar në disa kompani të njohura të lazerit, gjë që na mundëson që brenda një kohe të shkurtër të ofrojmë një zgjidhje të plotë për fushën e përpunimit të lazerit industrial.

Shërbim i shkëlqyeshëm

Me ekipin tonë me përvojë të mbështetjes teknike, mbështetja e përgjegjshme në internet mund të ofrohet nga ora 8:00 e mëngjesit deri në 11:00 pasdite UTC + 8 ora nga e hëna në të dielë. 24 orë mbështetje në internet do të jetë gjithashtu e mundur pasi zyra e JCZ SH.B.A. të themelohet në të ardhmen e afërt. Gjithashtu, inxhinierët tanë kanë Visa afatgjatë për vendet në Evropë, Aisa dhe Amerikën e Veriut. Mbështetja në vend është gjithashtu e mundur.

Çmimi Konkurrues

Produktet e JCZ janë në pozicionin udhëheqës në treg, veçanërisht për shënjimin me lazer, dhe një numër i madh i pjesëve të lazerit (50,000 komplete +) shiten çdo vit. Bazuar në këtë, për produktet që kemi prodhuar, kostoja jonë e prodhimit është në nivelin më të ulët, dhe për ato që furnizohen nga partneri ynë, ne marrim çmimin dhe mbështetjen më të mirë. Prandaj, një çmim shumë konkurrues mund të ofrohet nga JCZ.

+
EKSPERIENCA E VITEVE
+
PUNLOTART E PERRVOJ
+
Inxhinierë të R&D DHE MB SSHTETJES
+
KLIENTET GLOBAL

Dëshmi

Ne kemi filluar bashkëpunimin me JCZ në vitin 2005. Ishte një kompani shumë e vogël në atë kohë, vetëm rreth 10 vetë. Tani JCZ është një nga kompanitë më të famshme në fushën e lazerit, veçanërisht për shënimin me lazer.

- Peter Perrett, integrues të sistemit lazer me qendër në MB.

Jo si furnitorët e tjerë kinezë, ne po mbajmë një lidhje shumë të ngushtë me ekipin ndërkombëtar JCZ, shitjet, R&D dhe inxhinierët mbështetës. Ne u takuam me dy muaj për trajnim, projekte të reja dhe pije.

- Z. Kim, Themelues i kompanisë koreane të sistemit të lazerit

Të gjithë në JCZ e di që janë shumë të sinqertë dhe gjithmonë vendosin interesin e klientëve në radhë të parë. Unë jam duke bërë biznes me ekipin ndërkombëtar JCZ për gati 10 vjet tani. 

- Z. Lee, CTO i një kompanie të sistemit të lazerit Kore

EZCAD është një softuer i mirë me funksione të fuqishme dhe një ndërfaqe miqësore për përdoruesit. Dhe ekipi mbështetës është gjithmonë i dobishëm. Unë thjesht u raportoj çështjen time teknike atyre, ata do të rregullohen brenda një kohe shumë të shkurtër.

- Josef Sully, një përdorues i EZCAD me seli në Gjermani. 

Në të kaluarën, bleva kontrollues nga JCZ dhe pjesë të tjera nga furnitorë të tjerë. Por tani, JCZ është furnizuesi im i vetëm për makinat me lazer, i cili është shumë me kosto efektive. Më e rëndësishmja, ata do të testojnë të gjitha pjesët një herë më shumë para se të transportojnë për të siguruar që nuk ka defekt kur bëhet fjalë për zyrën tonë.

- Vadim Levkov, Një integrues rus i sistemit lazer.

Për të mbrojtur privatësinë e klientëve tanë, emri që përdorëm është një emër virtual.