Pse JCZ

Cilësia, Performanca, Kosto-Efektive dhe Shërbimi.

Përvoja 16 vjeçare në fushën e lazerit e bën JCZ jo vetëm një ndërmarrje udhëheqëse në botë që zhvillon dhe prodhon kontrollin e rrezeve lazer dhe produktet e lidhura me të, por gjithashtu një furnizues të besueshëm për pjesë dhe pajisje të ndryshme të lidhura me lazer të zhvilluara dhe prodhuara nga vetë, vartësi, mbajtja, kompanitë e investuara dhe partnerët strategjikë.

EZCAD2 Software

Softueri EZCAD2

Softueri lazer EZCAD2 u lansua në 2004, viti kur u themelua JCZ. Pas përmirësimit të 16 viteve, tani është në një pozitë udhëheqëse në industrinë e shënjimit me lazer, me funksione të fuqishme dhe qëndrueshmëri të lartë. Punon me kontrolluesin lazer të serive LMC. Në Kinë, më shumë se 90% e makinës me shenjë lazer është me EZCAD2, dhe jashtë vendit, pjesa e saj në treg po rritet shumë shpejt. Klikoni për të kontrolluar më shumë detaje rreth EZCAD2.

MË SHUMË DETAJE
EZCAD3 Software

Softueri EZCAD3

Softueri lazer EZCAD3 u lansua në 2015, ai trashëgoi shumicën e funksioneve dhe veçorive të Ezcad2. Isshtë me softuer të avancuar (si 64 kernel programesh dhe funksion 3D) dhe kontroll të lazerit (i pajtueshëm me lloje të ndryshme të lazerit dhe skanuesit galvo). Inxhinierët e JCZ janë duke u përqëndruar në EZCAD3 tani, në të ardhmen e afërt, ai do të zëvendësojë EZCAD2 për t'u bërë një nga programet më të njohur për përpunimin e galvo lazer si shënimi lazer 2D dhe 3D, saldimi me lazer, prerja me lazer, shpimet me lazer ...

MË SHUMË DETAJE
3D Printing Software

Softuer për Printim 3D

Zgjidhja e softuerit për shtypjen lazer 3D JCZ është në dispozicion për SLA, SLS, SLM dhe lloje të tjerë të prototipave lazer 3D Për SLA, ne kemi softuer të personalizuar të quajtur JCZ-3DP-SLA. Një bibliotekë softuerësh dhe kodi burimor i JCZ-3DP-SLA janë gjithashtu në dispozicion. Për SLS dhe SLM, biblioteka e programeve 3D të printimit është në dispozicion për integruesit e sistemit për të zhvilluar programin e tyre të printimit 3D.

MË SHUMË DETAJE
EZCAD SDK

SDK EZCAD

Paketa / API për zhvillimin e softuerit EZCAD për EZCAD2 dhe EZCAD3 është në dispozicion tani, Shumica e funksioneve të EZCAD2 dhe EZCAD3 janë hapur për integruesit e sistemit për të programuar një softuer unik për një aplikim të caktuar specifik, me licencë për gjithë jetën.

MË SHUMË DETAJE

Rreth nesh

Pekin JCZ Technology Co, Ltd, i njohur si JCZ u themelua në 2004. isshtë një ndërmarrje e njohur me teknologji të lartë, e dedikuar për shpërndarjen e rrezeve lazer dhe kontrollin e kërkimit, zhvillimit, prodhimit dhe integrimit. Përveç produkteve kryesore të tij sistemi i kontrollit lazer EZCAD, i cili është në pozicionin udhëheqës në treg si në Kinë dhe jashtë saj, JCZ po prodhon dhe shpërndan produkte të ndryshme të lidhura me lazer dhe zgjidhje për integruesit globalë të sistemit lazer si softuer lazer, kontrollues lazer, galvo lazer skaner, burim lazer, optikë lazer

Deri në vitin 2019, ne kemi 178 anëtarë, dhe më shumë se 80% e tyre janë teknikë me përvojë që punojnë në departamentin e R&D dhe mbështetjes teknike, duke siguruar produkte të besueshme dhe mbështetje teknike të përgjegjshme.

Përparësitë tona

PRODUKTET E CILALSIS HIGH S HIGH LART

Të gjitha produktet e prodhuara nga JCZ ose partnerët e saj verifikohen nga inxhinierët e R&D të JCZ dhe inspektohen në mënyrë shumë rigoroze nga inspektorët për t'u siguruar që të gjitha produktet e mbërritura në faqet e klientëve kanë zero defekt.

HIGH QUALITY PRODUCTS

Përparësitë tona

SH SERRBIMI NJ ONE NDALUESHM

Më shumë se gjysma e punonjësve në JCZ punon si R&D dhe inxhinierë të mbështetjes teknike duke ofruar mbështetje të plotë për klientët në mbarë botën. Nga ora 8:00 deri në 11:00 pasdite, nga e hëna në të shtunë, inxhinieri juaj mbështetës ekskluziv është i disponueshëm.

ONE-STOP SERVICE

Përparësitë tona

ÇMIMI I PAKETS KONKURRUESE

JCZ është një aksioner ose partner strategjik me furnizuesit e saj kryesorë. Kjo është arsyeja pse ne kemi një çmim ekskluziv dhe kostoja gjithashtu mund të ulet nëse klientët blejnë si paketë.

COMPETITIVE PACKAGE PRICE