Извор на ултравиолетово ласер во Кина

 • Ultraviolet (UV) Laser 355nm- JPT Lark 3W Air Cooling

  Ултравиолетово (УВ) ласер 355nm- JPT лак 3W ладење на воздухот

  JPT UV Laser Lark Series 355nm, 3W, Air Cooling Lark-355-3A е најновиот УВ производ од серијата Lark, кој усвојува метод на термичко управување комбинира дисипација на топлина со спроводливост и дисипација на топлина со конвекција на воздухот. Во споредба со Seal-355-3S, тој не бара вода за ладење. Споредувајќи се со другите брендови, во однос на оптичките параметри, ширината на пулсот е потесна (<18ns @ 40 KHZ), фреквенцијата на повторување е поголема (40KHZ), квалитетот на зракот е подобар (M2.21.2) и повисокиот точки на струја .. .
 • Ultraviolet (UV) Laser 355nm- JPT Seal 3W 5W 10W 15W

  Ултравиолетово (УВ) ласер 355nm- JPT заптивка 3W 5W 10W 15W

  JPT UV ласерски заптивки Серија 355nm, 3W, 5W Споредете со IR ласерот, процесот на UV ласер е директен прекин на хемиската врска на објектот, процесот генерира многу помалку топлина за да се минимизира термичкиот ефект, обработениот материјал се претвори во ниво на атом , намалете ја контаминацијата до животната средина. Карактеристиката на УВ ласерот е пократка во бранова должина, мала големина на самото место, интензивна енергија, високо решение, добро е за прецизно обележување, барање на тесна ширина на линијата, висококвалитетно обележување, помалку термички ефект, исто така со ...
 • Ultraviolet (UV) Laser 355nm- Huaray Maple 3W Air Cooling

  Ултравиолетово (УВ) ласер 355nm- Ладење на воздухот Huaray Maple 3W

  Huaray UV ласер 355nm 3W Ладилник за ладење на воздухот е ладно ласер со мала моќност наносекунда со тесен пулсен ширина на ултравиолетово, кој е компактен по големина и лесен по тежина. Вентилаторот се става во шуплината за да се распушти топлината веднаш без ладење на вода. Екстремно тесната ширина на пулсот може да работи совршено на многу ситни површини за да ги исполни висококвалитетните барања за ласерска обработка. УВ ласерот од серија јаворов Huaray е широко користен во прецизно обележување на индустријата 3C, домашни апарати, електронски производ ...
 • Ultraviolet (UV) Laser 355nm- Huaray China Polar 3W, 5W, 10W Water Cooling

  Ултравиолетово (УВ) ласер 355nm- Ладење на вода Huaray China Polar 3W, 5W, 10W

  Извор на ласер Huaray UV (Ултравиолетово) 355nm 3W, 5W, 12W Ладење на вода УН ласерите од наносекундата од серијата Poplar нудат нов дизајн сè-во-едно, лесен за интеграција. Може да се постигнат тесни ширини на пулсот на високи фреквенции, мало термичко влијание врз рабовите на обработка и висока ефикасност. Во исто време со функција за промена на тројна фреквенција, што може ефикасно да го продолжи животот на ласерот. И изборна функција за следење преку Интернет за исполнување на бараните услови за индустриски процес ...