Контактирајте не

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

ИТНО ПОВИК ДОСТАПЕН ОД 08:00 часот до 23:00 часот UTC + 8

1592659347(1)

Седиште на JCZ - Пекинг

Тел: 86-10-64426993 / 95 Факс: 86-10-64426993
# 22 зграда, број 13 пат Минтаи, област Шуњи, град Пекинг, Кина, 101300 година.

Фабрика JCZ- Пекинг

Зграда М3, бр. 1 источен пат од џиуксијанкиао, област Чаојанг, град Пекинг, Кина, 100016 година.

Филијала на Централна Кина на JCZ - Вухан

Подружница JCZ Јужна Кина - Донггуан

Подружница JCZ североисточна Кина - Аншан

Канцеларија на JCZ Источна Кина - Суджоу