Ласерски софтвер

ezcad2 и ezcad3 се разновиден софтвер за различни видови ласерска обработка со ласерски галво скенер.компатибилен со повеќето видови ласери и галво на пазарот и е многу лесен за ракување.

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ

Ласерски контролер

Ласерската контрола LMC и DLC2 работи со софтверот ezcad, способен да ги контролира повеќето типови ласери (FIBER, CO2, UV, Green...) и galvo скенер (XY2-100, sl2-100...) на пазарот.

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ

Галво скенер

Достапни се различни опционални ласерски галво скенери со 2 оски и 3 оски, од стандардна прецизност до ултра прецизност со стандардна брзина и со голема брзина.

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ

Ласерска оптика

Обезбедуваме целосен опсег на дизајнирање и производство на ласерска оптика, како што се леќи за скенирање F-theta, проширување на зракот и фокусирани леќи со различни видови облоги и материјали.

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ

Ласерски извор

Го носиме најсигурниот ласерски извор, произведен во Кина или други земји заедно со други компоненти како ласерско пакување, со многу конкурентна цена.

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ

Опрема

Ние произведуваме машини за ласерска обработка за заварување, сечење, отсекување на отпорници, обложување... и стандардни и прилагодени машини.

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ

Зошто JCZ

Квалитет, перформанси, рентабилно и услуга.

16-годишното искуство во областа на ласерот го прави JCZ не само водечка компанија во светот што развива и произведува производи поврзани со контрола и испорака на ласерски зраци, туку и сигурен снабдувач за различни делови и опрема поврзани со ласер, развиена и произведена сама по себе, подредена, поседува, инвестирани компании и стратешки партнери.

EZCAD2 Software

Софтвер EZCAD2

Ласерскиот софтвер EZCAD2 беше лансиран во 2004 година, годината кога беше основана JCZ.По 16 години подобрување, сега е на водечка позиција во индустријата за ласерско обележување, со моќни функции и висока стабилност.Работи со ласерски контролер од серијата LMC.Во Кина, повеќе од 90% од машината за ласерско обележување е со EZCAD2, а во странство нејзиниот удел на пазарот расте многу брзо.Кликнете за да проверите повеќе детали за EZCAD2.

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ
EZCAD3 Software

Софтвер EZCAD3

Ласерскиот софтвер EZCAD3 беше лансиран во 2015 година, тој ги наследи повеќето функции и карактеристики на Ezcad2.Тој е со напреден софтвер (како 64 софтверско јадро и 3D функција) и ласерска контрола (компатибилна со различни видови ласерски и галво скенери) техники.Инженерите на JCZ се фокусираат на EZCAD3 сега, во блиска иднина, тој ќе го замени EZCAD2 за да стане еден од најпопуларните софтвери за ласерска обработка на галво како 2D и 3D ласерско обележување, ласерско заварување, ласерско сечење, ласерско дупчење...

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ
3D Printing Software

Софтвер за 3D печатење

JCZ 3D софтверско решение за ласерско печатење е достапно за SLA, SLS, SLM и други видови 3D ласерски прототипови За SLA, имаме приспособен софтвер наречен JCZ-3DP-SLA.Достапна е и софтверска библиотека и изворниот код на JCZ-3DP-SLA.За SLS и SLM, софтверската библиотека за 3D печатење е достапна за системските интегратори да развијат сопствен софтвер за 3D печатење.

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ
EZCAD SDK

EZCAD SDK

Комплетот/API за развој на софтвер EZCAD за EZCAD2 и EZCAD3 е достапен сега. Повеќето функции на EZCAD2 и EZCAD3 се отворени за системските интегратори да програмираат уникатен софтвер за одредена специфична апликација, со доживотна лиценца.

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ

За нас

Beijing JCZ Technology Co., Ltd, познат како JCZ е основана во 2004 година. Тоа е призната компанија со висока технологија, посветена на испорака на ласерски зрак и контрола поврзани со истражување, развој, производство и интеграција.Покрај своите основни производи EZCAD ласерски систем за контрола, кој е на водечка позиција на пазарот и во Кина и во странство, JCZ произведува и дистрибуира различни производи поврзани со ласер и решенија за глобални ласерски системски интегратори како ласерски софтвер, ласерски контролер, ласерско галво скенер, ласерски извор, ласерска оптика…

До 2019 година, имаме 178 членови, а повеќе од 80% од нив се искусни техничари кои работат во одделот за истражување и развој и техничка поддршка, обезбедувајќи сигурни производи и одговорна техничка поддршка.

Ласерска машина за обележување и гравирање

Нашите предности

Висококвалитетни производи

СИТЕ ПРОИЗВОДИ ПРОИЗВОДЕНИ ОД JCZ ИЛИ НЕГОВИ ПАРТНЕРИ СЕ ПОВЕРИФАНИ ОД JCZ R&D;ИНЖЕНЕРИ И ИСПЕКЦИРАНИ МНОГУ СТРОГО ОД ИНСПЕКТОРИТЕ ЗА ДА СЕ УПОТРЕБУВААТ ДЕКА СИТЕ ПРОИЗВОДИ ПРИСТИГНАЛЕ НА МЕСТОТО НА КЛИЕНТИТЕ ИМААТ НУЛА ДЕФЕКТИ.

High Quality Products

Нашите предности

УСЛУГА СО ЕДНО СТАПЕЊЕ

Повеќе од половина од вработените во JCZ работат како инженери за истражување и развој и техничка поддршка, нудејќи целосна поддршка за клиентите на глобално ниво.Од 8:00 до 23:00 часот, од понеделник до сабота, вашиот ексклузивен инженер за поддршка е достапен.

ONE-STOP SERVICE

Нашите предности

КОНКУРЕНТНА ЦЕНА НА ПАКЕТ

JCZ е акционер или стратешки партнер со нејзините главни добавувачи.Затоа имаме ексклузивна цена и трошокот исто така може да се намали доколку клиентите купуваат како пакет.

COMPETITIVE PACKAGE PRICE