Sumber Laser Ultraviolet China

  • Ultraviolet (UV) Laser 355nm- JPT Lark 3W Air Cooling

    Ultraviolet (UV) Laser 355nm- Cooling Air JPT Lark 3W

    JPT UV Laser Lark Series 355nm, 3W, Air Cooling Lark-355-3A minangka produk UV paling anyar saka seri Lark, sing nggunakake metode manajemen termal sing nggabungake disipasi panas konduksi lan disipasi panas konveksi udara. Yen dibandhingake karo Seal-355-3S, ora mbutuhake chiller banyu. Dibandhingake karo merek liyane, ing babagan paramèter optik, jembaré denyut nadi luwih sempit (<18ns @ 40 KHZ), frekuensi pengulangan luwih dhuwur (40KHZ), kualitas balok luwih apik (M2≤1.2), lan luwih dhuwur .. .
  • Ultraviolet (UV) Laser 355nm- JPT Seal 3W 5W 10W 15W

    Laser Ultraviolet (UV) 355nm- Segel JPT 3W 5W 10W 15W

    JPT UV Laser Seal Series 355nm, 3W, 5W Dibandhingake karo laser IR, proses laser UV langsung ngilangi ikatan kimia obyek, Proses kasebut ngasilake luwih sithik panase kanggo nyilikake efek termal, bahan olahan dadi level Atom, nyuda kontaminasi lingkungan. Fitur laser UV luwih dawa ing dawa, Ukuran titik cilik, energi intensif, larutan dhuwur, apik kanggo menehi tandha presisi, Kebutuhan linewidth sempit, menehi tandha kualitas dhuwur, efek kurang termal, uga nganggo ...
  • Ultraviolet (UV) Laser 355nm- Huaray Maple 3W Air Cooling

    Ultraviolet (UV) Laser 355nm- Huaray Maple 3W Air Cooling

    Huaray UV Laser 355nm 3W Air Cooling Maple minangka laser ultraviolet jembar nadi sing adhem kanthi hawa adhem, kanthi ukuran kompak lan bobot entheng. Kipas dilebokake ing growong kanggo ngilangi panas langsung tanpa adhem banyu. Jembar nadi sing sempit banget bisa mlaku kanthi sampurna ing permukaan sing cilik banget kanggo memenuhi persyaratan pemrosesan laser berkualitas tinggi. Huaray maple series UV laser wis akeh digunakake ing tandha presisi industri 3C, peralatan omah, produk elektronik ...
  • Ultraviolet (UV) Laser 355nm- Huaray China Polar 3W, 5W, 10W Water Cooling

    Laser Ultraviolet (UV) Laser 355nm- Huaray China Polar 3W, 5W, 10W Cooling Banyu

    Laser Laser Huaray UV (Ultraviolet) 355nm 3W, 5W, 12W Cooling Banyu Laser UV seri nanosecond UV nawakake desain anyar kabeh, sing gampang dilebokake. Jembar denyut nadi ing frekuensi dhuwur, pengaruh termal sing kurang ing pinggiran pangolahan, lan efisiensi dhuwur bisa dipikolehi. Sanalika karo fungsi shift frekuensi telung, sing bisa nambah umur laser kanthi efektif. Lan fungsi ngawasi online opsional kanggo memenuhi syarat proses industri sing nuntut ...