Lampiran Rotary

  • Rotary Axis Attachment  for Laser Machine

    Lampiran Axis Rotary kanggo Mesin Laser

    Rotary Attachment Axis kanggo Mesin Laser kanthi Kacepetan Dhuwur lan Presisi Dhuwur kanggo Marking, Welding, Cutting… *Kuwat lan dipercaya.* Struktur mekanik kabeh awak, bahan logam, presisi dhuwur, urip Iong.* Digunakake ing obyek cuboid, menehi tandha bunder, gampang dioperasikake.* Ana siji slot kertu puteran ing, instalasi gampang lan imbuhan fleksibel.Gambar Produk Deskripsi Produk