Suku Cadang Mesin Laser kanggo Marker, Engraver, Cutter

  • F-theta Laser Scanning Lens | 355nm | 532nm | 1064nm…

    Lensa Pemindaian Laser F-theta | 355nm | 532nm | 1064nm…

    Lensa Scan Laser F-theta Kanthi Silica Fused lan Kaca Optik, 1064nm, 355nm, 532nm, 10600nm… Seri standar lensa scan lapangan datar dirancang supaya cocog karo aplikasi sing ditandhani industri ing pasar. Lensa standar nutupi kisaran dawa gelombang saka ultraviolet (UV) nganti infrared (IR) lan dawa fokus antara 63mm nganti 1450mm. Spesifikasi Gambar Produk 355nm Kacamata Silika 532nm Kaca Optik 1064nm Kacamata Silika 1064nm Kacamata Optik ...
  • Telecentric F-theta Scanning Lens China | 355nm | 532nm | 1064nm…

    Lensa Scanning F-theta Telecentric China | 355nm | 532nm | 1064nm…

    Telecentric Laser F-theta Lens Fused Silica and Optical Glass, 1064nm, 355nm, 532nm, 10600nm Coating Sudut pengaruhe cermin lapangan datar f-theta telecentric dikontrol kanthi ketat saengga balok output meh jejeg karo pesawat sing digunakake sudut pandang lapangan. Asile, babak, keseragaman (sumbu-X, arah sumbu-Y), lan jejeg (arah sumbu Z) saka titik fokus bisa apik banget sajrone kabeh jembarane tandha. Iki sebabe telecentric f ...
  • EZCAD2 Interface | SDK | API | Software Library | MarkEzd.dll File

    Antarmuka EZCAD2 | SDK | API | Perpustakaan Piranti Lunak | File MarkEzd.dll

    Perpustakaan Piranti Lunak EZCAD | SDK | API | File MarkEzd.dll Kanthi Kit Pangembangan Piranti Lunak EZCAD, para pelanggan bisa nggabungake sebagian besar fungsi EZCAD2 menyang piranti lunak dhewe-dhewe utawa nggawe piranti lunak laser anyar kaya EZCAD2 kanggo otomatisasi industri utawa peralatan khusus, sing asring digunakake ing pamrosesan galvo laser industri kaya menehi tandha, etching, ngukir, ngelas, nglereni… Dhaptar Fungsi Dhasar Piranti lmc1_Cloxxx Ditutup Lmc controller lmc1_Inixxx Wiwitane kontrol lmc1_Inixxx Ini ...
  • SLM | SLS | SLA 3D Laser Printing Software China

    SLM | SLS | Piranti Lunak Laser Laser SLA 3D China

    Sistem kontrol printer laser JCZ 3D ngemot piranti lunak (piranti lunak SLA / SLS / SLMLibrary) lan perangkat keras (DLC-3DP 3D print controller), sing bisa ditrapake ing printer SLA, SLS lan SLM 3D, kanthi biaya murah lan kompatibilitas dhuwur.
  • EZCAD2 Laser Marking Software

    Piranti Lunak Tandha Laser EZCAD2

    Piranti Lunak Laser lan Galvo EZCAD2 kanggo Laser Marking, Etching, Ukiran, Cutting, Las… Piranti lunak EZCAD2 bisa digunakake karo kontroler seri LMC: LMCV4 (Antarmuka USB2.0) utawa LMCPCIE (Antarmuka PCI-E). Diluncurake ing taun 2004 lan saiki dadi salah sawijining piranti lunak kontrol laser lan galvo sing paling populer, utamane ing industri laser. Kanthi kontrol sing tepat, kompatibel karo laser industri ing pasar: Fiber, CO2, UV, Green… lan laser digital ...
  • Laser Galvo Marking Control Software EZCAD3

    Piranti lunak Kontrol Tandha Laser Galvo EZCAD3

    Piranti Lunak Ngontrol Laser lan Galvo EZCAD3 kanggo Tandha Laser, Nyambung, Ngukir, Nglereni, Las… EZCAD3 bisa digunakake karo kontroler laser seri DLC2, kanthi kemampuan ngontrol jinis laser (Serat, CO2, UV, Ijo, YAG, Picosecond, Femtosecond… ) ing pasar, kanthi merek kayata IPG, Coherent, Rofin, Raycus, Max Photonics, JPT, Reci, lan Dawei… Minangka kontrol laser galvo, nganti Jan 2020, kompatibel karo galvan laser 2D lan 3D kanthi XY2-100 lan Protokol SL2-100, saka ...
  • 2D/3D Laser and Galvo Controller – DLC Series EZCAD3

    2D / 3D Laser lan Galvo Controller - DLC Series EZCAD3

    Laser and Galvo Controller Board kanggo 2D lan 3D Laser Marking lan Aplikasi Liyane kanthi seri Galvo DLC2 minangka generasi anyar laser controller sing dikembangake dening JCZ, sing bisa digunakake karo piranti lunak EZCAD3. Iki bisa ngontrol sebagian besar laser serat ing pasar kanthi langsung lan jinis sumber laser liyane kayata CO2, UV, Green, Picosecond lan Femtosecond uga bisa dikontrol liwat papan antarmuka cilik. Iki uga kompatibel karo sumbu 2 lan pemindai galvo laser sumbu 3D kanthi XY2-100 lan S ...
  • PCIE Interface Laser and Galvo Controller LMCPCIE Series

    PCIE Interface Laser lan Galvo Controller Series LMCPCIE

    Laser Interface PCIE lan Controller Galvo kanggo Marking Laser, Etching, Ukiran… Laser-PCI antarmuka lan kontroler galvo nyambungake motherboard PC industri kanthi langsung, sing nambah stabilitas sambungan kasebut. Kontroler iki akeh dilengkapi peralatan laser kanthi galvo (Tandha, ukiran, las, pemotongan, etching…) kanggo jalur produksi otomatis. Spesifikasi FAQ Gambar Produk ...
  • SLM | SLA | SLS 3D Laser Printing Controller China

    SLM | SLA | Controller Laser Laser SLS 3D China

    3D Laser Print Controller kanggo SLM, SLS, SLA… DLC-3DP 3D laser printer controller dikembangake kanggo SLM, SLS lan SLA. Iki bisa ngontrol scanner galvo laser kanthi XY2-100 (16-bit), XY2-100 (18-bit), SL2-100 (20-bit) lan umume jinis laser ing pasar kaya serat, CO2, UV, YAG, QCW, SPI… Sampel Spesifikasi Aplikasi SLA 、 Metode Sambungan SLS USB2.0 Dhukungan Laser CO2 iber Serat 、 UV 、 SPI 、 QCW… Scanhead T ...
  • Laser and Galvo Controller LMCV4 Series EZCAD2

    Laser lan Galvo Controller LMCV4 Series EZCAD2

    Laser lan Galvo Controller kanggo Laser Marking, Etching, Engraving, Las, Cutting… Controller laser seri LMCV4 bisa digunakake karo piranti lunak EZCAD2 liwat USB2.0. Iki minangka salah sawijining laser lan kontroler galvo sing paling populer ing pasar, kanthi rega sing kompetitif lan stabilitas dhuwur. Kompatibel karo sumber laser industri kaya serat, UV, CO2, lan ijo. Kepala scanner galvo laser kanthi protokol XY2-100 bisa dikontrol. Digunakake sacara luas dening integrator sistem laser global kanggo ...
  • 5 Axis Mould Laser Surface Texturing Machine China

    5 Tekstur Mesin Laser Lumahing Sumbu China

    Mesin Tekstur Laser Cetakan Presisi Tinggi 5 Spesifikasi Sumbu Model LEM Stroke X-Axis 1100mm Y-Axis 750mm Z-Axis 440mm B-Axis -60 ° nganti ﹢ 60 ° C-Axis 360 ° Ukuran Meja 630 * 630 / φ900 Maksimum Kapasitas Memuat (KG) 1000 Daya Laser Laser 100W Akurasi Lokasi Sumbu X-Axis 0.01mm Y-Axis 0.01mm Z-Axis 0.01mm B-Axis 7 ″ C-Axis 8 ″ Akurasi Relokasi Axis X-Axis 0.008mm Y-Axis ...
  • Versatile Resistor Laser Trimming Machine – TS4210 Series

    Mesin Pemangkas Laser Resistor Serbaguna - Seri TS4210

    Mesin Pemangkas Resistor Serbaguna Kanggo mesin pemangkasan laser seri Lancip lan Kandel TS4210 dirancang lan dikembangake dening SharpSpeed ​​Precision (Perusahaan 100% bawahan JCZ) kanggo pasar pemangkasan fungsional. Iki bisa nindakake pemangkasan laser kanthi tepat ing paramèter sing cocog kanggo macem-macem sirkuit terintegrasi film tipis / kandel. Cocog kanggo pemangkasan laser sensor tekanan, sensor saiki, sensor fotolistrik, pangisi daya, atenuator, lan produk liyane. M ...
  • Potentiometer/Position Sensor  Laser Trimming Machine China – TS4410 Series

    Potensiometer / Posisi Sensor Laser Mesin Pemangkasan China - Seri TS4410

    Potensiometer / Posisi Sensor Laser Mesin Trimmer - Precision Dhuwur TS4410 Mesin sensor laser pemangkasan sensor TS4410 wis dikembangake kanggo potensi resistensi lan pasar sensor pamindahan linier. Mesin pemangkas laser presisi ora mung bisa motong linearitas resistor, nanging uga kanggo motong resistensi absolut resistor sekaligus. Piranti iki digunakake kanggo motong laser kabeh jinis tliti ...
  • Ultraviolet (UV) Laser 355nm- JPT Seal 3W 5W 10W 15W

    Laser Ultraviolet (UV) 355nm- Segel JPT 3W 5W 10W 15W

    JPT UV Laser Seal Series 355nm, 3W, 5W Dibandhingake karo laser IR, proses laser UV langsung ngilangi ikatan kimia obyek, Proses kasebut ngasilake luwih sithik panas kanggo nyilikake efek termal, bahan olahan dadi level Atom, nyuda kontaminasi lingkungan. Fitur laser UV luwih dawa ing dawa, Ukuran titik cilik, energi intensif, larutan dhuwur, apik kanggo menehi tandha tliti, Kebutuhan linewidth sempit, menehi tandha kualitas dhuwur, kurang efek termal, uga nganggo ...
  • Ultraviolet (UV) Laser 355nm- JPT Lark 3W Air Cooling

    Ultraviolet (UV) Laser 355nm- Cooling Air JPT Lark 3W

    JPT UV Laser Lark Series 355nm, 3W, Air Cooling Lark-355-3A minangka produk UV paling anyar saka seri Lark, sing nggunakake metode manajemen termal sing nggabungake disipasi panas konduksi lan disipasi panas konveksi udara. Yen dibandhingake karo Seal-355-3S, ora mbutuhake chiller banyu. Dibandhingake karo merek liyane, ing babagan paramèter optik, jembaré denyut nadi luwih sempit (<18ns @ 40 KHZ), frekuensi pengulangan luwih dhuwur (40KHZ), kualitas balok luwih apik (M2≤1.2), lan luwih dhuwur .. .
  • Ultraviolet (UV) Laser 355nm- Huaray Maple 3W Air Cooling

    Ultraviolet (UV) Laser 355nm- Huaray Maple 3W Air Cooling

    Huaray UV Laser 355nm 3W Air Cooling Maple minangka laser ultraviolet jembar nadi sing adhem kanthi hawa adhem, kanthi ukuran kompak lan bobot entheng. Kipas dilebokake ing growong kanggo ngilangi panas langsung tanpa adhem banyu. Jembar nadi sing sempit banget bisa mlaku kanthi sampurna ing permukaan sing cilik banget kanggo memenuhi persyaratan pemrosesan laser berkualitas tinggi. Huaray maple series UV laser wis akeh digunakake ing tandha presisi industri 3C, peralatan rumah tangga, produk elektronik ...
  • Ultraviolet (UV) Laser 355nm- Huaray China Polar 3W, 5W, 10W Water Cooling

    Laser Ultraviolet (UV) Laser 355nm- Huaray China Polar 3W, 5W, 10W Cooling Banyu

    Laser Huaray UV (Ultraviolet) Sumber Laser 355nm 3W, 5W, 12W Cooling Banyu Laser UV seri nanosecond UV nawakake desain anyar kabeh, sing gampang dilebokake. Jembar denyut nadi ing frekuensi dhuwur, pengaruh termal sing kurang ing pinggiran pangolahan, lan efisiensi dhuwur bisa dipikolehi. Sanalika karo fungsi shift frekuensi telung, sing bisa nambah umur laser kanthi efektif. Lan fungsi ngawasi online opsional kanggo memenuhi syarat proses industri sing nuntut ...
  • MOPA Fiber Laser – JPT LP 20W 30W 50W 60W 100W

    Laser Serat MOPA - JPT LP 20W 30W 50W 60W 100W

    JPT MOPA Fiber Laser Source LP Series 20W, 30W, 50W, 60W, 100W Seri JPT LP minangka laser serat sing nggunakake konfigurasi power amplifier osilator utama (MOPA), kanthi ciri laser berkualitas tinggi lan kapabilitas kontrol bentuk pulsa sing apik. Yen dibandhingake karo laser serat sing diuripake Q, laser seri LP nduweni keluwesan sing luwih gedhe, bisa nggayuh penyesuaian frekuensi sing luwih akeh, lan nduweni akurasi kontrol sing luwih dhuwur. Yen dibandhingake karo produk seri M, sumber winih nggunakake kompensasi bentuk gelombang, ...
  • MOPA Fiber Laser – JPT M1 20W 30W

    Laser Serat MOPA - JPT M1 20W 30W

    JPT MOPA Fiber Laser Source M1 Series 20W, 30W JPT M1 series MOPA laser minangka level entri laser serat pulsa MOPA. mbandhingake karo seri LP lan laser serat pulsed Q-switch liyane. Nduweni macem-macem frekuensi sing bisa disesuaikan lan jembaré denyut bisa disetel. Digunakake kanthi akeh kanggo pamrosesan permukaan logam, lapisan peeling, tandha ireng alumina, tandha warna ing industri semi-conduct & elektronik. Napa Tuku Saka JCZ? 1. Kemitraan Strategis karo JPT Minangka mitra strategis, ...
  • MOPA Fiber Laser – JPT M6 20W 30W 70W

    Laser Serat MOPA - JPT M6 20W 30W 70W

    EZCAD2 minangka piranti lunak laser sing bisa dipercaya kanggo kontrol laser (Fiber, UV, CO2, Green) lan galvo (XY2-100 protoccal), sing digunakake kanggo menehi tandha laser, etsa, ukiran, las lan mesin pemotong.
  • MOPA Fiber Laser China- JPT M7 20W-200W

    Laser Serat MOPA China- JPT M7 20W-200W

    JPT MOPA Source Laser Serat Pulsed M7 Series 20W, 30W, 60W, 100W, 200W Laser seri JPT M7 minangka laser serat daya tinggi sing nggunakake konfigurasi penguat daya osilator utama. Nduweni ciri laser sing sampurna lan kemampuan ngontrol bentuk pulsa sing apik. Yen dibandhingake karo laser serat sing diuripake Q, frekuensi pulsa lan jembar pulsa laser serat MOPA bisa dikendhalekake kanthi mandhiri. Kanthi nyetel lan cocog karo rong parameter laser kasebut, output tenaga puncak sing dhuwur terus lan ...
  • Q-Switched Pulsed Fiber Laser – Raycus RFL 20W | 30W | 50W | 100W |

    Laser Serat Pulsed Q-Switched - Raycus RFL 20W | 30W | 50W | 100W |

    Laser Serat Pulsed Raycus Q-Switched 20W, 30W, 50W, 100W Seri laser serat pulsed 10-100W Q sing diluncurake dening Raycus Laser minangka laser markah industri-kelas lan prosesor mikro sing dikembangake dening Raycus Laser. Seri laser pulsed iki nduweni ciri daya puncak sing dhuwur, energi pulsa tunggal sing dhuwur, lan ukuran diameter titik opsional. Iki bisa digunakake kanthi akeh kanggo menehi tandha laser, proses presisi, ukiran grafis ing non-logam, emas, perak, tembaga, aluminium ...
  • RAYCUS MOPA Series China |20W|60W|100W|

    RAYCUS MOPA Series China | 20W | 60W | 100W |

    Laser serat Raycus MOPA Pulsed Fiber 20W 30W 50W 100W Laser serat pulsa sempit (Uga diarani MOPA) diluncurake dening RaycusLaser duwe daya rata-rata dhuwur (20-100W), tenaga puncak paling dhuwur (-15kW), macem-macem jembaré denyut nadi 2-350n, kisaran frekuensi pengulangan sing bisa disetel (10-1000kHz), wektu penyelesaian pulsa luwih cepet, lan jembaré denyut nadi bisa diowahi kanthi wektu nyata… Minangka pilihan sing cocog kanggo aplikasi industri ing fotovoltaik surya, nglereni film, nglereni bahan sheet, ngelas , materi ...
  • High Power Q-Switched Pulsed Fiber Laser – Raycus RFL 100W-1000W

    Laser Serat Pulsed Beralih Daya Tinggi - Raycus RFL 100W-1000W

    Serat Pulsed Serat Pulsed Raycus Daya Tinggi 100W, 200W, 300W, 500W, 1000W Serie anyar produk laser serat pulsed daya tinggi sing diluncurake dening Raycus kanthi tenaga rata-rata dhuwur (100-1000W), energi pulsa tunggal dhuwur, distribusi seragam energi titik, panggunaan trep, lan perawatan gratis, lan liya-liyane. Iki minangka pilihan ide kanggo aplikasi industri ing perawatan permukaan cetakan, pabrik mobil, industri kapal, petrokimia, lan industri manufaktur ban karet ... Napa tuku saka ...
  • 2 Axis Laser Galvo Scanner GO7 Series China

    2 Axis Laser Galvo Scanner GO7 Series China

    16 bit XY poros galvanometer laser digital kanthi presisi tinggi, kacepetan dhuwur lan biaya murah, digunakake ing macem-macem jinis peralatan laser kanthi galvo kaya laser marking, welding, cutting, ukiran, etching ...
  • Cyclops 2 Axis Laser Galvo Scanner Head with CCD  GO7S

    Cyclops 2 Axis Laser Galvo Scanner Head kanthi CCD GO7S

    Cyclops 2D Laser Galvo Head karo CCD kanggo Preview GO9 seri scanner laser galvo karo driver digital lengkap lan sensor presisi tinggi, digunakake kanggo menehi tandha laser, etsa, ukiran, nglereni, ngelas ... Iki nganggo protokol opsional XY2-100 (16 bit lan 18 bit), SL2-100 (20 bit), lan pangilon dilapisi kanthi dawane 355nm, 532nm, 1064nm… FAQ Gambar Produk Spesifikasi GO7S-A Panjang gelombang 355nm, 532 ...
  • 3D Laser Galvo Scan Head China with XYZ Axis – GO3D-T

    3D Laser Galvo Scan Head China nganggo XYZ Axis - GO3D-T

    GO3D-T 3 Axis XYZ Dynamic Focus Laser Galvo Scanner Head kanggo Laser Marking lan Aplikasi liyane GO3-T Series 3D laser scanner galvo laser nganggo sumbu XYZ. Sumbu Z bisa digunakake minangka shifter fokus, sing bakal ngganti jarak kerja antarane lensa f-theta lan obyek miturut dhuwur obyek kasebut. Kanthi nggarap kontroler DLC2-M4-3D lan piranti lunak EZCAD3, pangolahan laser kaya menehi tandha bisa ditindakake kanthi gampang lan efisien. Gambar Produk ...
  • SCANLAB BasicCube/ScanCube China 2 Axis Laser Galvo Scanner Head

    SCANLAB BasicCube / ScanCube China 2 Axis Laser Galvo Scanner Kepala

    SCANLAB BasicCube, SCANcube, SCANcubeⅢ, Scanner scanner Galvo Scanner SCANLAB laser scanner galvo nyedhiyakake daya sing apik banget lan kualitas produk sing apik banget ing paket ukuran paling cilik. Fungsi sukses kepala scanner galvo ing seri Intellicube® nggabungake platform SCANcube® intelligence® sing sukses. Nduweni sealing, anti banyu lan anti debu, ukuran cilik, kompak lan padhet, daya sing apik banget, lan kinerja super stabil, sing njamin operati ...
  • 3D Dynamic Focusing Laser Galvo Scanner Head | Without F-theta

    Kepala Scanner Laser Galvo Fokus Dinamis 3D | Tanpa F-theta

    3 Axis XYZ Laser Galvo Scanning Head tanpa F-theta Lens for Large Field 2D lan 3D marking permukaan, nglereni… Galvan laser laser dinamis 3D ditrapake kanggo nglereni laser, nulis laser, ngelas, ngebur, manufaktur aditif, tekstur cetakan, ngukir relief , nyopot materi hub otomatis…. Sumber Laser sing kasedhiya: 355, 532,1064,10640nm lsp. Spesifikasi Gambar Produk 20 Seri 30 Seri 50 Seri 20 Seri 20 Seri 20 ...
  • SLA 3D UV Laser Printer Machine With Resin China

    Mesin Printer Laser UV 3D SLA Kanthi Resin China

    Mesin Cetak Laser UV Aditif Stereolithography 3D UV kanthi Curing Resin Light Curing (SLA) minangka teknologi pencetakan 3D kanthi kecepatan tinggi lan presisi tinggi. Laser ultraviolet lan polimer fotosensitif sing ngobati ultraviolet, resin fotosensitif, digunakake kanggo nyithak bagean. Ngontrol pemindaian sinar laser ing permukaan cair resin, permukaan cairan resin dikencengake kanggo nggawe film salib bagean sing wis dipindai. Sawise ngalangi siji lapisan, lapisan cairan ...